Tagit tag i det rummet som endast ska målas om just nu, men som kommer få ännu mer kärlek framöver! De ska även här bytas fönster, reglas på och isoleras och eventuellt riva upp golvet och lägga golvvärme. Men för att vi någon gång ska kunna flytta in så bestämde vi oss för att vänta med detta rum.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Längtar tills vi kan använda vårt kök! Tills vi kan fylla skåpen med porslin tills diskbänken är full med disk! Tills vi kan bråka om vem som ska plocka ur diskmaskinen! Låt tiden gå fort!

Börjar älska vårt tak.

Likes

Comments

Vi tyckte denna dörren var så fin, men ska inte ha dörr mer än in till badrummet.. jaja den släpper ju iallafall in ljus!

Likes

Comments

Snart klar med pannelen som skall vara mellan balkarna! Längtar så till allt är klara!

Likes

Comments

Detta är en bild vi tog innan vi hade börjat med renoveringen, meningen från början var att riva någon vägg och byta ut köket... har blivit lite mer än så! På bilderna nedan ser ni vad som hänt! just nu håller vi på med att sätta upp köket och planera vart spottar och köks ö ska vara placerat. Tanken är att vi ska ha en hyfsat stor ö som man kan sitta vid men att den inte ska ta för mycket plats så att det upplevs trångt. nu går det verkligen framåt och man ser mer och mer att det kommer bli ett hem tillslut!


Likes

Comments

Mycket har hänt sen sist! vi har isolerat alla väggar och tak, fått upp väggarna till badrummet, gipsat nästan allt nere och dragit en sjuhelvetes massa elslang,! Här kommer lite bilder, ska försöka uppdatera bättre! Ni som undrar om det är mycket kvar, JA DET ÄR DET!!! hahah

Likes

Comments

Äntligen har vi börjat med avloppet. Eftersom de tidigare avloppet bara var ett rör ut i viskan så kände vi att de var ett måste att göra om de och få ett riktigt avlopp. Som tur är är de endast sandmark så otroligt lätt att gräva, ett stort plus! Men när nått går lättare så självklart är de något annat som ska krångla... vi har haft en sotare i huset som har tittat över skorstenen, han tyckte att de skulle "räcka" att göra nya piper i skorstenen. Men sedan hade vi dit en murare för att se hans åsikt på de hela,,,Då fick vi domen! Han sa att de bästa är att riva hela skorstenen och sedan bygga upp en ny! Och det hade vi inte riktigt räknat med i vår tidsplanering. Men jag antar att de är lika bra att göra det när man ändå renoverar allt annat. Så igår satte vi igång med hammare och kofot. verkligen inte lätt, hade varit lättare med en bilmaskin. Men eftersom pappa och dem grävt av strömkablen till huset så fans det inget annat alternativ.

Likes

Comments

Hänt ganska mycket sen sist! utbyggnaden är uppe och teglet är snart på plats. Detta betyder att det snart är dags att börja inne, ( skönt eftersom de börjar närma sig vintertider) de som jag längtat till mest. Just nu ritar vi och funderar på hur köket skall se ut, så mycket praktiskt man måste tänka på tillexempel vart diskmaskinen passar bäst för att slippa gå så lite som möjligt när man plockar ur den! Så de kommer säkert bli mycket diskussioner nu framöver om hur saker och ting skall vara.

Även sagt upp lägenheten !!! så nu gäller de att vi jobbar på så att vi slipper bo i ett bygg kaos!

Likes

Comments

Nouw Magazine