Mycket har hänt sen sist! vi har isolerat alla väggar och tak, fått upp väggarna till badrummet, gipsat nästan allt nere och dragit en sjuhelvetes massa elslang,! Här kommer lite bilder, ska försöka uppdatera bättre! Ni som undrar om det är mycket kvar, JA DET ÄR DET!!! hahah

Likes

Comments

Äntligen har vi börjat med avloppet. Eftersom de tidigare avloppet bara var ett rör ut i viskan så kände vi att de var ett måste att göra om de och få ett riktigt avlopp. Som tur är är de endast sandmark så otroligt lätt att gräva, ett stort plus! Men när nått går lättare så självklart är de något annat som ska krångla... vi har haft en sotare i huset som har tittat över skorstenen, han tyckte att de skulle "räcka" att göra nya piper i skorstenen. Men sedan hade vi dit en murare för att se hans åsikt på de hela,,,Då fick vi domen! Han sa att de bästa är att riva hela skorstenen och sedan bygga upp en ny! Och det hade vi inte riktigt räknat med i vår tidsplanering. Men jag antar att de är lika bra att göra det när man ändå renoverar allt annat. Så igår satte vi igång med hammare och kofot. verkligen inte lätt, hade varit lättare med en bilmaskin. Men eftersom pappa och dem grävt av strömkablen till huset så fans det inget annat alternativ.

Likes

Comments

Hänt ganska mycket sen sist! utbyggnaden är uppe och teglet är snart på plats. Detta betyder att det snart är dags att börja inne, ( skönt eftersom de börjar närma sig vintertider) de som jag längtat till mest. Just nu ritar vi och funderar på hur köket skall se ut, så mycket praktiskt man måste tänka på tillexempel vart diskmaskinen passar bäst för att slippa gå så lite som möjligt när man plockar ur den! Så de kommer säkert bli mycket diskussioner nu framöver om hur saker och ting skall vara.

Även sagt upp lägenheten !!! så nu gäller de att vi jobbar på så att vi slipper bo i ett bygg kaos!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Känns riktigt skönt att alla rör är nere och att betongen är inne. Nu känns de som att detta kommer att bli bra. Underbart att få bort de gamla äckliga golvet!  ( mer bilder kommer inom  kort ) 

Likes

Comments

​Nu har vi börjat mäta ut och gräva där utbyggnaden skall vara. i utbyggnaden kommer det vara ett badrum, en entre och ett rum där vi kan ha ett större köksbord. Det är även snart dags för att gjuta bottenplatta och då måste vi ha bestämt oss för vart allt ska vara, så som toalett, dusch, handfat osv.  Så just nu är det mycket planering och hetsiga diskussioner.  

Likes

Comments

Nouw Magazine