Header

Det är bara 10 minus ute men jag frös som en hund när jag var ute med hästarna. Tror jag kommer bli sjuk igen när jag går på min lediga vecka för nu mår jag inge vidare och det blir bara värre och värre. Är inte livet underbart så säg.. Nu ska jag vila lite innan jag ska till jobbet, så vi hörs!

Likes

Comments

Fotade lillsyrran idag för hon ville ha lite nya bilder till sin blogg eller sin Tinder sida (haha skojar). Men så klart är hon muppig och blundar eller gör grimaser på nästan alla bilder förutom dom här där hon är jätte fin! Jag har en väldigt snygg syster och jag tror hon fått ärvt ganska mycket efter mig.

Så ikväll får ni avnjuta lite bilder på Bettan.

Jag själv skulle behöva en ingefära shot för nu början halsen göra ont igen.. Fattar inte vad som händer med mig. Jag var ALDRIG sjuk förut. Nu tål jag ingenting längre. Hoppas det går över. Ska gå och lägga mig tidigare så kanske jag sover bort eländet. Min lediga vecka är på intrång och då vill jag vara frisk så jag och Jocke kan hitta på nått kul!

Hoppas ni har en trevlig söndag kväll och inte allt för mycket jobb ångest inför imorgon.

Puss

Likes

Comments

Blev en par middag på Big Street i Rättvik ikväll! Jag hade aldrig ätit där förut så det var kul och prova på. Väldigt bra mat och goda drinkar. Jag tog min signatur drink jack fast den här gången vart det jack sour. Jag är helt frälst i den drinken.  Så jävla god så det ska bli min sista måltid i vätskeform.
Rekommenderar att äta där! Glömde ta kort på förrätten och efterätten men äh, ni får några bilder i alla fall.
Nu ska jag sova för imorgon vankas jobb. Och för er som undrar så drack jag 2 drinkar. Så det är lugnt.
God natt med er!

Likes

Comments

Idag började min jobbvecka så idag är måndag för mig. Känns ganska skönt ändå att veta om att man jobbar 1 vecka och sen är ledig 1 vecka. Jag skulle nog inte klara av ett vardags jobb. Nu kan jag träna och vara i stallet medans det är ljust ute och det ger ganska mycket tillbaka. Förstår att folk blir deppiga av att bara se mörker hela tiden. Jag skulle bli knäpp. Så tyvärr kommer jag aldrig klara av att jobba på kontor eller 7-16 varje dag.
Assistentjobb är väldigt underskattade och dåligt betalda för det jobbet vi gör, men vi får mycket tillbaka så det är värt det själsligt men kanske inte ekonomiskt.
Nu ska jag gå och lägga mig för jag började jobba 7 imorse och kom hem från stallet vid 21. Imorgon får jag sova ut lite då jag jobbar kväll och natt som tur är.
Sov så gott allesammans!

Likes

Comments

Det är helt hopplöst och somna när jag vet att jag ska upp tidigt morgonen därpå. Oftast somnar jag vid två men då ringer klockan vid halv sex.. Så nu har jag hållt igång från det att jag vakna med att fixa hästarna i 3 timmar, sen hem och städa/laga mat/fixa marsvinen och avslutade allt med att följa Jocke på gymmet i 1 timme. Kan jag inte sova nu så ger jag upp.
God natt på er och sov så gott eller jobba lugnt!

Likes

Comments

Vart en tur i skogen idag. Bror får gå som handhäst för han har varit ömm i ryggen. Han ska få nya sjor på torsdag och en behandling på fredag, lite vila på det och sen får vi se hur hans rygg mår!

Likes

Comments

Som vanligt är jag i stallet och hänger med hästarna men sånt är mitt liv. Blir lite väl mycket häst i bloggen för en del av er men det är för lite häst för mig haha. Nu ska jag åka hem och slappa lite. Jätte tråkig söndag men jag är fortfarande förkyld. 2 veckor har den hållt i sig.. Så less på skiten så jag spyr. Men snart så är den väck! Jag är för dålig på att ta det lugnt, håller igång hela dagarna från det att jag vaknar tills jag går och lägger mig. Jag brukar somna på soffan för det är enda gången jag slappar.

Nu ska jag bege mig hemmåt från stallet så kanske skriver lite till kvällen igen.

Likes

Comments

Familjen kikade förbi, Hubbe är också med men inte på bild. Vart lite ost och kex, salami och vindruvor. Lugn och skön fredag helt enkelt! Nu ska jag forstätta kika på Zodiak med syrran som sitter och kikar på SKAM haha. Hon har fastnat i det träsket med. Ha en bra fredag allesammans!

Likes

Comments

Jäklar va kallt det var i Orsa/Våmhus idag! Men vi trotsade kylan och tog en promenad med hästarna ändå. Bra för dom och röra på magarna. Hästars magar är en hel vetenskap och jag har sett så många hästar med kolik och vad som kan hända.. Bästa är att magarna får röra på sig fast det är kallt för dom kan bli lite sega och stilla stående när kylan är som värst. 

Innan ni blir jätte arg på mig över valet av jacka så kan jag meddela er att jag fått ärvt den. Det är ingen jacka jag skulle köpa själv. Men jackan är varm så då tog jag den som stall jacka. Djurindustrin är fan hemsk.

Förresten så nedersta bilden är på familjens nytillskott! En äldre herre som behövde bli omplacerad, skulle bo under tiden hos mamma men som blev kvar för hon och bonus pappa kära ner sig  i han. Så himla kelig och gosig hund som får en dö kär direkt!

Hoppas ni överlever kylan där ute i landet! Nu ska jag städa bort julen här hemma och inte gå utanför dörren nå mer idag..

Likes

Comments