Nytt år och nya tag. Nja, inte riktigt. Ser fram emot detta år något otroligt mycket. Det gör jag. Men jag tycker samtidigt att dela in tid på år är ett halvbra koncept. Hälften av mig är övertygad om att tid är en illusion, samtidigt som jag tycker att det är en trygghet på något sätt. Det är skönt att ha någorlunda koll. Men inte förändras ens liv eller tankesätt bara för att det blir ett nytt år. Det kanske funkar som en bra riktlinje för vissa, fair enough. Men det betyder inte lika mycket som man tror att det gör. Ingenting förändras bara för att det blir ett nytt år. Däremot kan allt förändras över en dag. Och det spelar ingen roll vilken dag på året det är. Ska det ske sker det oavsett. Tid har ingenting med det att göra.

Jag har inga nyårslöften. Det har jag aldrig haft. Inte ens när jag var yngre. Tyckte alltid att det var dumt på något sätt. Men jag ser fram emot att upptäcka nya mål i och med att året går. Det kommer bli ett bra år. 2016 var ett år fyllt med förändringar och överraskningar. Ganska turbulent och bra. Om man ser till mitt privatliv då förstås, för världen sög ju.

2017 ser jag fram emot. Ingenting är planerat, har inte en blekaste om vad jag kommer göra nästa månad, på sommaren, i höst eller exakt om ett år. Och det känns skönt. Jag brukar vara rädd för det okända egentligen, det har alltid varit en av mina största rädslor. Så det är rätt konstigt att jag blir lugn av att inte veta. Jag har väl växt in i mina rädslor eller något. Vill inte säga att jag har förändrats, för det tror jag inte på att människor gör. Man blir sig själv bara. Den man är menad att vara. Och det är något jag ska fortsätta att göra. Och läsa. Jag vill läsa mer detta år.


Och en selfie som demonstrerar vad tre säsonger av Skam does to you på det. Ha de!

Likes

Comments

Har ju verkligen börjat shoppa i color schemes. Det är en så bra grej att göra. Att färgkoordinera sin garderob överlag. Riktigt "How To Dress Well On A Low Budget"-tips verkligen, för man köper inte hem massa onödigt som den där tröjan som bara passar med dem där jeansen, eller den där klänningen som man kanske bara använder en gång. Färgkodar man så passar allt med allt. Då används alla kläder till max också !!!! Så braaaaa !!! Tips tips.

Likes

Comments

ABH Lipgloss i "Venom" / Skjorta H&M

Abel satte ju ord på sånt man inte vågade förstå att man känner. Som en käftsmäll men ändå skönt på något sätt. Nåväl. Lyssna på nya albumet hörni. Botar söndagsångest ganska bra. Puss

Likes

Comments

Snön försvann lika snabbt som den kom och det firar vi med att lägga tillbaka dunjackan dit den hör hemma; längst in i garderoben. Hann inte använda mina waterfall coats lika mycket som jag önskat innan vintern blev ett faktum men får väl en andra chans nu. Den på bilderna är från Fashion Drug, som jag för övrigt ä l s k a r. Har en i svart också. Alltid nöjd med saker därifrån.

Sitter nu med James Arthurs nya album på repeat som jag gjort sen det kom ut egentligen. Tröttnar aldrig på den människan. Kommer ihåg när jag var femton och av någon anledning live streamade X Factor UK. Minns hans audition som om det vore igår. Följt honom slaviskt enda sen. Känns nästan som jag vart med sen innan X Factor till och med för lyssnade igenom ALLA videos han någonsin lagt upp på Youtube samma dag. Tycker egenligen dem låtarna är bäst fortfarande (ping "Long live the king" och "Faded"). Så up my alley. Kommer ihåg att jag kände igen mig så mycket i honom. En sån där sak som är svår att förklara egentligen, så ska inte ens försöka. Finns många artister jag gillar men har något särskilt sentiment kopplat till just honom. Världens bästa är han.


Kappa Fashion Drug / Tröja Gina Tricot / Jeans Dr. Denim / Skor Scorett / Solisar Ray Ban / Väska Michael Kors

Likes

Comments

Har spenderat denna dag så som jag egentligen önskar jag spenderade alla lediga dagar. Läst ikapp böcker jag börjar men aldrig avslutar, sentimentalt bläddrat bland gammalt journal kludder och skrivit lite. Är väl mest nöjd med läsandet. Skriver betydligt mycket mer än jag läser vilket är en ganska konstig ekvation egentligen. Helt klart något jag ska försöka ändra. Hur som, hoppas alla som läser detta får en fin kväll! Puss

"I ungdomen hade hon tvingats visa klokhet, när hon blev äldre lärde hon sig romantik - den naturliga följden av en onaturlig början." Jane Austen slutar aldrig att överträffa mina förväntningar. Övertalning är boken föresten.

Likes

Comments

Got my hands on dessa godingar häromveckan. Nyx lid lingerie. Flytande ögonskugga egentligen men slängde på det på läpparna och let me tell you. Nyx kan oavsiktligt ha skapat sin bästa liquid lipstick. The formula är A+. Sjukt nice på ögonlocken också för den delen. Tio av tio.

Likes

Comments

My boredom has spoken och detta händer nu alltså. Har ingen aning hur detta gick till, och än mindre hur detta kommer att gå, men so far:it’s happening. Välkommen till min blogg. Hoppas ni stannar och hoppas att jag själv gör detsamma. :) Lets gooooo

Likes

Comments