View tracker

Lär ta bra bättre bilder på denna outfit någon gång snart. Älskar den. Den skriker verkligen jag. Annars då. Är sjuk så gör inte mycket mer om dagarna än åker och jobbar - åker hem - sover - repeat. Och lyssnar på The Weeknds nya album. Nä I'm kidding, ska sluta trakassera alla sociala medier med min besatthet nu. Jag tror att alla har förstått vid dethär laget. Ha en fin vecka hörni. Kram.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har ju verkligen börjat shoppa i color schemes. Det är en så bra grej att göra. Att färgkoordinera sin garderob överlag. Riktigt "How To Dress Well On A Low Budget"-tips verkligen, för man köper inte hem massa onödigt som den där tröjan som bara passar med dem där jeansen, eller den där klänningen som man kanske bara använder en gång. Färgkodar man så passar allt med allt. Då används alla kläder till max också !!!! Så braaaaa !!! Tips tips.

Likes

Comments

View tracker

ABH Lipgloss i "Venom" / Skjorta H&M

Abel satte ju ord på sånt man inte vågade förstå att man känner. Som en käftsmäll men ändå skönt på något sätt. Nåväl. Lyssna på nya albumet hörni. Botar söndagsångest ganska bra. Puss

Likes

Comments

Aka livets vinterskor. Vart sugen på ett par Timberlands ett bra tag nu men aldrig gillat någon av färgerna tillräckligt mycket för att köpa hem ett par. Fick upp hoppet när jag till en början hittade ett par chokladbruna inne på Scorett, men blev snabbt brought back to earth när jag fick veta att den färgen endast tillverkades i herrstorlekar. (What the hell ens blev så arg). Fällde hur som helst en tår eller två innan jag fann dessa beauties:

Side note: Om du är kille och har bruna Timberlands, call me.

Likes

Comments

Snön försvann lika snabbt som den kom och det firar vi med att lägga tillbaka dunjackan dit den hör hemma; längst in i garderoben. Hann inte använda mina waterfall coats lika mycket som jag önskat innan vintern blev ett faktum men får väl en andra chans nu. Den på bilderna är från Fashion Drug, som jag för övrigt ä l s k a r. Har en i svart också. Alltid nöjd med saker därifrån.

Sitter nu med James Arthurs nya album på repeat som jag gjort sen det kom ut egentligen. Tröttnar aldrig på den människan. Kommer ihåg när jag var femton och av någon anledning live streamade X Factor UK. Minns hans audition som om det vore igår. Följt honom slaviskt enda sen. Känns nästan som jag vart med sen innan X Factor till och med för lyssnade igenom ALLA videos han någonsin lagt upp på Youtube samma dag. Tycker egenligen dem låtarna är bäst fortfarande (ping "Long live the king" och "Faded"). Så up my alley. Kommer ihåg att jag kände igen mig så mycket i honom. En sån där sak som är svår att förklara egentligen, så ska inte ens försöka. Finns många artister jag gillar men har något särskilt sentiment kopplat till just honom. Världens bästa är han.


Kappa Fashion Drug / Tröja Gina Tricot / Jeans Dr. Denim / Skor Scorett / Solisar Ray Ban / Väska Michael Kors

Likes

Comments

Har spenderat denna dag så som jag egentligen önskar jag spenderade alla lediga dagar. Läst ikapp böcker jag börjar men aldrig avslutar, sentimentalt bläddrat bland gammalt journal kludder och skrivit lite. Är väl mest nöjd med läsandet. Skriver betydligt mycket mer än jag läser vilket är en ganska konstig ekvation egentligen. Helt klart något jag ska försöka ändra. Hur som, hoppas alla som läser detta får en fin kväll! Puss

"I ungdomen hade hon tvingats visa klokhet, när hon blev äldre lärde hon sig romantik - den naturliga följden av en onaturlig början." Jane Austen slutar aldrig att överträffa mina förväntningar. Övertalning är boken föresten.

Likes

Comments

Got my hands on dessa godingar häromveckan. Nyx lid lingerie. Flytande ögonskugga egentligen men slängde på det på läpparna och let me tell you. Nyx kan oavsiktligt ha skapat sin bästa liquid lipstick. The formula är A+. Sjukt nice på ögonlocken också för den delen. Tio av tio.

Likes

Comments

My boredom has spoken och detta händer nu alltså. Har ingen aning hur detta gick till, och än mindre hur detta kommer att gå, men so far:it’s happening. Välkommen till min blogg. Hoppas ni stannar och hoppas att jag själv gör detsamma. :) Lets gooooo

Likes

Comments