Hej på er!

Denna vecka har jag bara jobbat två dagar och nu är jag ledig 5 dagar. Alltså var ledig från igår och är det fram till måndag. Såå skönt! Har verkligen sett fram emot ledigheten. Har jobbat som ett jehu i en månad utan att hinna med att vara "riktigt" ledig. Ni vet känslan där man känner att man aldrig hinner komma ikapp och få vila ordentligt? Och att man sover dåligt på det? Sån jobbig och irriterande känsla! Men har börjat med medicinen igen och får sova riktigt. Det är mer värt än alla pengar som finns för mig. Känner mig utvilad för första gången på 2-3 månader. Helt underbart!

Har varit jättedålig på att blogga, och säger hela tiden att jag ska blogga mer men aldrig blir av. Pga jobb. Men ska verkligen försöka bli bättre på det! Har förlorat följare pga det och det är rimligt, men hoppas jag kan få fler följare så tänkte om vi kör länkbyte. Vill ni det så skicka iväg ett meddelande till mig!

Sist men inte minst, så vill jag önska er ett härligt gott nytt år och ta det lugnt imorgon. Och skjut INTE RAKETER PÅ FYLLAN! Finns många som gör det men slutar många fall i sjukhusbesök. Så ta det lugnt!

Sköt om er så hörs vi snart! Kramiz!

DalMasN

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är så fantastiskt roligt att leka med mina syskonbarn! Min guddotter som är på bilden heter Ronja, och hon kan då vara mysig såsom en liten djävul haha. Men jag älskar de båda två. Min andra systerdotter heter Elvira som inte är med på bilden dock. Men har lagt ut på dem före.

Men imorgon, julafton. Man hänger inte med alls!
Känns som att det var igår det var oktober, men den bara SWOOSH, så är det dagen före julafton. Det är helt otroligt. Men som sagt ska bli kul!

Idag ska jag vara tomte för en familj, och imorgon för två andra familjer. Ska bli riktigt roligt! Ser fram emot det!

Hoppas ni får en fantastisk jul, och ta hand om er!

Lägger ut bilder på mig som tomten sen! 😊

DalMasN

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag gjort det som jag sett fram emot i flera månader, nämligen tatuerat mig och blev så nöjd och lätt värt 1200 kr!

Hoppas ni gillar den också! Fick även hem en tröja som jag beställt som grädden på moset! 😊kommer lägga ut en bild på den sen!

Hoppas ni har en bra vecka så höres vi! Kramis!

DalMasN

Likes

Comments

Kamera: Canon EOS 1100D
Stativ: Andersson
Objektiv: Standard 18-55 mm
ISO-tal: 6400
Ljus-styrka: 5.2/6.0

Denna bild tog jag ikväll. Lyckades få fyra bilder som blev bra som jag kommer lägga upp en varje dag. Men olyckligtvis så råkade jag tappa mitt stativ med kameran på (min kamera klarade sig tack och lov), när jag halkade till utanför huset så har tyvärr inget stativ längre. Men ska införskaffa ett nytt till nästa löning.

Hoppas ni gillar bilden och att ni har en bra vecka! 😊

DalMasN

Likes

Comments

Hej på er!

Ville lägga ut en bild på hur det ser ut där jag bor! Väldigt mysigt mitt i skogen, älskar att bo på landsbygden/i skogen. Så fridfullt och lugnt.

Idag är jag ledig från jobbet och ska vara barnvakt ett tag åt min systerdotter Elvira medans min syster är på BVC med min guddotter Ronja. Sen så ska jag ta det lugnt. 😊

Jag har börjat bloggat litegrann igen men kommer inte bli lika mycket som förut. Så ni vet om det!

Hoppas ni får en bra vecka!

DalMasN

Likes

Comments

Hej och hej då, för nu kommer jag lägga ner bloggningen. Har alldeles för fullt upp i livet för att hinna och orka blogga. Tyvärr så är det så men så är det.

Tack iallafall för tiden här, har betytt mycket att fått läsa era bloggar och att ni läst mina! Känns jättebra att någon/några har varit intresserad i mitt liv!

Fortsätt att blogga ni som är kvar, för ni är så grymma på det! :)

Önskar er god fortsättning framöver, vi ses!

DalMasN

Likes

Comments

Hellu!

Ville bara säga att jag har varit fruktansvärt dålig på att blogga, men ska göra mitt bästa för att ligga i. Har haft så fullt upp senaste veckorna så har inte orkat blogga.
Men jag ville bara säga: Be crazy and be you!

Älskar era bloggar och försöker ligga i att läsa dem! Fortsätt blogga, ni är grymma!

Hoppas allt är bra så hörs vi!

DalMasN

Likes

Comments

Hej på er!

Idag på caféet så bjöd jag in Samir på en kopp kaffe när han var i Falun. Han och Viktor är med i en insamling för Världens barn, så de blev intervjuade utav SVT när de kom dit. Jag var inte direkt "Thrilled" över att han kom för musiken är inte direkt bra osv. Men ganska fränt att vi hade en "kändis" på vårat café i 10 minuter. Hällde även upp kaffet åt honom.

Annars i övrigt har det varit en rätt vanlig dag med mycket kunder och annat att göra så jag hann knappt äta lunch idag. Men har varit kul att jobba! Det är det alltid med mina kollegor. Skrattar varje dag. 😊

Hoppas att ni har haft en jättefin dag och skön dag! Det har jag iallafall. 😊

Önskar er en fortsatt härlig vecka!

Kram DalMasN

Likes

Comments

Vet inte vad hon gjorde men hon typ "sorterade" alla penslar i storleksordning när hon tröttnade på att måla.
Vad skulle jag göra utan dig och Elvira? ❤️mina älskade syskonbarn.

Likes

Comments