Det blev en trevlig helg till slut, den började dock i fredags med blodtrycksfall. så var helt slut hela dagen! På lördagen kom Chloe från Lund och skulle sova här över natten för hon skulle ut och flyga på söndagen, det var riktigt trevligt och på söndagen åkte jag och Simon till Kungens kurva och gick på bio med hans 7 åriga kusin, vi såg Alvin och Gänget 4, den var rolig och verkligen värd att se!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åh det har hänt en hel del sedan jag skrev något här! Vi har hunnit bo en natt på hotell för Simon har fyllt 21, och vi har hunnit haft dubbla kalas för honom också! Han har så stor släkt så vi inte får plats alla i vår lägenhet! Vi bor i en 3:a på 50 kvadrat så den är inte så stor precis men den räcker utmärkt till oss två!

Vi gjorde vår hotellnatt till en mysig dejt, vi hade även varit tillsammans i 1 år och 7 månader den dagen! Så vi gick ut och åt på kvällen, vi åt på Olearys i Mall Of Scandinavia för vi bodde på Quality hotell friends vid Friends arena, vi hamnade på våning 20 av 25 så vi hade en väldigt trevlig utsikt, vi skulle först bott på våning 11, men elen krånglade så vi blev uppgraderade.


Likes

Comments

Ja nu äntligen har jag orken att uppdatera er, jag var sjuk i två veckor och så har det hänt lite saker i veckan så jag inte riktigt haft tid att skriva något!

Ja men så vem är jag då?

Jo jag heter Louise och är född och uppväxt i Dalarna men bor nu mera med min pojkvän I Stockholm eller rättare sagt i Haninge, sedan den 15 juni! Jag är 21 år och fyller 22 i år! Jag gör inte så mycket alls, väntar på att få reda på om jag får ett jobb eller inte, och så är planen att läsa lite matte nu till våren och så söka högskola till hösten! Simon pluggar på KTH!

Ni kommer helt enkelt få följa min vardag! Jag ska försöka uppdatera er så ofta som möjligt men nu när jag inte gör så mycket på dagarna då jag söker jobb har jag inte så mycket att uppdatera er om men när det väl händer något ska jag försöka uppdatera er!Likes

Comments

God eftermiddag!

Vem är då jag? Tjaaa, lår säga en tjej som är försiktig men som önskade hon inte var en sån fegis. Jag bor i Smedjebacken hos min mor för närvarande. Övrigt i familjen har jag pappa, en storebror och tre halvsystrar som också är äldre än mig, så jag är minstingen i familjen :P Sen har jag kusiner och syskonbarn som är yngre än mig men i närmsta familjen är jag minstingen, både i ålder och längd. Jag fullkomligt älskar att skriva, det är det absolut bästa jag vet. Att bara fly verkligenheten för en stund och kliva in i min egen fantasivärld. Just nu kliver jag in i kungariket Vivalencia men mer om det i mina drömmar om att bli författare, eller åtminstone ge ut en bok :) Öhm tjaa, vad mer? Jag är inte särskilt social, men de vänner jag har är guld! Jag vet att jag kan lita på dem när det gäller. Men den sociala biten är något jag vill träna på, jag har en dröm om att bli lärare för att kunna försörja mig (tror knappast jag blir en bästsäljarförfattare men drömma kan man ;)) och som lärare kan man ju inte vara blyg och ha svårt att prata men jag försöker jobba på det :) Det var lite om mig, sen får ni väl veta under bloggens gång, lära känna mig genom mina andra inlägg som ska komma upp fortare än vad detta gjorde, förhoppningsvis. Anyhow, på återseende!

Likes

Comments

Åter i Stockholm, vi kom hem igår! Men jag har lyckas blivit sämre, förkylningen har brutit ut, och jag tror jag har feber, jag känner mig febrig iaf, så det är inte mycket alls som hänt och jag har inte orkat uppdatera er här!

Jag återkommer när jag är piggare!


Likes

Comments

Jag sitter just nu hemma i Dalarna närmare bestämt hemma hos min sambos familj, på måndag åker vi tillbaka till Stockholm igen!
Jag tänkte berätta lite vem jag är i ett senare inlägg, drömmar och mål i livet!
just nu sitter vi och kollar på sportkrönikan, det andra har sjungit lite singstar men jag är hostig och sjuk så jag satt och kollade på istället!
Vi har iaf varit hemma i dalarna sedan den 19 december!
Jag tänkte låta er följa med mig här, få se vad som händer i min vardag, mycket tankar och funderingar!

Likes

Comments

Godkväll!

Karin här och tänkte göra ett första inlägg :) För att göra det enklare för er läsare så kommer jag försöka komma ihåg och sätta ett K först i varje rubrik så ni vet att det är jag som skriver :) så vad ska jag skriva som först?

Namnet är Karin som sagt, jag är 20 år (fyllde den 21 december förra året haha) jag bor för närvarande hos min mamma, mesta dels. Gör absolut ingenting men ska skriva in mig i bemanningen för barnomsorgen och förhoppningsvis jobba som vikare under våren. Bara försöka hitta något att sysselsätta mig med till hösten kommer igen och jag förhoppningsvis kommer in på högskola/universitet, för tredje gången. Varför tredje gången? Den får jag berätta i ett annat inlägg. Jag älskar att skriva och kommer ge ut min första bok under våren, riktar in mig på mars/april. Men kan kanske bli tidigare. Jag har tänkt ge ut med hjälp av en book on demand sida :) Mina författardrömmar får också komma i ett eget inlägg för nu tänkte jag nog faktiskt inte skriva något mer. Jag tänkte försöka med så många inlägg som möjligt i olika längd där jag berättar om mig själv och min vardag. Så till en början får ni nog några inlägg om just vem jag är och mina drömmar :) Sen kommer lite vardags uppdateringar, när jag inte direkt har något så kan det komma ett inlägg med citat, ja allt möjligt. Om ni vill följa med mig så får ni ju se :)

Likes

Comments