http://gosms.3g.cn/D?f=1EDVNUBWR014I_ViaGoSMS Sitter på röntken och känner mig lagom stressad då vi igentligen inte har tid med sånt här.. :p behöver åka ut på stan och handla det sista inför jul.. Igår kväll/natt fick jag obehagliga hjärtklappningar och svårt att andas.. inte alls särskillt kul... Undra r vad det beror på.. Imorgon är det julafton :) hoppas på att få ngt fint! Men nu skall jag återgå till konsentrationen på sjukhuset.. Lite trött på s jukhus.. Men det skriver jag om sen..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hello.. Here we go again. !!!

 

Sitter och lyssnar på en cover av Adele- Someone like you.. Helt FANTASTISK!! bättre än orginalet måste jag säga!! 

Det har varit extremt jobbiga veckor i norge med flytt , osäkerhet ang om ja ska stanna kvar.. jobb.. dessutom sjuka människor i min närhet hit o dit.. trevlig stress nu till jul... NOT..

 

MEN! nu kör vi nya tag.. ny energi från vänner och familj som hjälper mig att kämpa vidare! YES! KOmmer försöka uppdatera mer nu! Min dagbok har jag ju glömt så deta får bli min ersättning! 

Tyvärr sitter jag inte på min dator så kan inte lägga upp massa fina bilder.. men skall leta lite på FB om ja kan htta någon. 

Älskr julen och det är SÅ skönt att få komma hem lite till familjen.. bli lite bortskämd..

 

Likes

Comments

Gött i högtalarna och klackarna i taket!

NU KÖR VI


Likes

Comments

Aaa det var garanterat länge sedan jag skrattade så mycket som i natt! Under tråkiga omständigheter så fick vi ändå våra gamla vanliga anfall! 

Stravinskys med Sabina, Kim, Morgan och Jörgen var i särklass en av de bättre utekvällarna på länge, sedan fick vi tråkigt besked och vandrade snällt hemåt. Alkoholen tog sedan över och vi glömde det mesta under en stund och körde på lite typisk Sabina-och-Linda-style! Kors i taket va vi hade ROLIGT! Fyllesamtal är inget vi rekomenderar dock! 

Nu blir det film och lathet som ska få regera en stund, sen inväntas finfina gäster på besök och utekväll nr.2 kan slå i kraft! :D

?Partey on people

 

Linda with love

Likes

Comments

Allting rullar på i frid och fröjd här i fantastiska huvudstaden Oslo. Fast det beror ju i och för sig på hur man definierar "frid och fröjd"... Igår var vi på byn och gjorde Stravinskys! Freakin aaawesome. Att avslöja planläggningen för den kommande kvällen vore ju nästan lite skamligt, då jag inte vill göra er allt för ångestfyllda då många utav er säkerligen ska upp tidigt imorgon. Vi sparar på den infon till senare. 

Just gotta love Olso

 

 

Xoxo - Linda

 

Likes

Comments

Fick lust med lite blogg faktiskt! :p var otroligt länge sedan och saknar det! Kanske inte skall tvinga mig till det som jag gjorde förut utan skriva när jag känner för det..

I eftermiddag skall jag och den andra halvan av den här bloggen åka till Oslo för jobb! Det skall bli roligt! Gött med lite pengar så här över sommaren! :D

Tänkte att jag kunde uppdatera lite här hur det går och vad vi pysslar med där uppe.. Lite dyrt att ringa.. men får la skaffa mig ett norskt nummer tror jag!

 

Bye bye so long / Sabina

 

Likes

Comments

http://premiumclick.org/?ref=177379

KLICKA FÖR SPOTIFY PREMIUM! 

Likes

Comments

But not What I need!

Ligger och kollar film hos soffipropp.. Tankarna snurrar som aldrig förr! Önskar att man kunde stänga av hjärnan ibland! ;)Likes

Comments

Give me reason but dont give me choice because I will just make the same mistakes again!

Likes

Comments