Hejhej alla fina!
Jag kom hem i förrgår natt men min mage har varit helt ur funktion så jag har legat och krampat i min säng ända sedan dess. Men nu mår jag mycket mycket bättre och är i skolan och har gjort nationella i svenska.

Efter skolan idag ska jag nog träffa David och ta en glass. Det är dock inte så fint väder idag så det kanske ba blir en fika :p

Likes

Comments

Vi bor i Jerusalem och här finns det inget hav så vi åkte till beachen i Telaviv. Det var perfekt väder och vi hade det jätte bra. Sedan gick vi runt lite i staden och eftersom det var Israels nationaldag så var det fest i hela landet på alla gator med massa musik och as härlig stämning. Sedan åkte vi tillbaka till Jerusalem där det var ännu mer partaj på gatorna, det gick knappt att ta sig fram..!

Nu vaknade jag precis och snart ska jag äntligen få träffa min syster som jag inte har sett på tre månader.
Hoppas ni har det lika bra som jag, puss!Likes

Comments

Idag vaknade jag redigt sent och hela denna dagen har jag bara legat i mormors trädgård och degat. Tog sedan en promenad med min syster och Karin. Perfekt väder har vi också och ikväll ska vi till stan en sväng.
Ttyl eller nått!

Likes

Comments

Just nu är jag faktiskt i israel! Lade mig precis i sängen hos mormor och hade tänkt sova nu.
Vi mellanlandade i Istanbul och hittade Victoria's Secret men vi hann typ gå in och ut haha så det får bli lite mer shopping på vs på hemvägen.
Ska försöka blogga lite medan jag är här, men får se hur mycket det blir. Ha det bra så länge i kalla äckelsverige, medan jag går runt i 25 grader. Pösss

Likes

Comments

Skitsnygg vårjacka!

Säljer min helt nya, oanvända Tigha jacka. Mamma köpte den en vecka innan påsk för att ge mig den i påskpresent, men den passade tyvärr inte och nu är det försent att lämna tillbaka den i affären. Den är köpt på Fiorucci i Göteborg och det är verkligen superfin!! 

Storlek: S

Köpt för 2600 kr, säljer nu för 2200.

Maila: daliamalinsky@gmail.com
eller komentera om du är intresserad! 
Likes

Comments

Detta hade jag på mig idag.
Halsbandet köpte jag faktisk igår, tyckte det kändes lite vårigt/ somrigt vilket passar perfa till nu när det börjar bli riktigt varmt, hur härligt som helst!
Conversen åkte på idag också, första gången detta året. Börjar verkligen kännas som att sommaren snart är här, men det är ju ett tag kvar.. Men varmt börjar det bli iaf!

Ikväll skulle jag egentligen träna, men eftersom jag är borta från skolan hela nästa vecka så måste jag få gjort massa plugg , så det är väl det som gäller för kvällen.
Puss

Likes

Comments

Detta hade jag på mig idag, sorry för dålig mobilbild!

Likes

Comments