Jag kollade igenom mina gamla inlägg här, blev så glad att jag beslöt om att starta bloggen igen:)
Denna gång med lite smink tips och min vardags liv

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var det en sån fin dag här i Malmö! Solen sken och folket älskade det.
Jag joggade/promenerade i över 1 timme med D, kom hem och började hjälpa pappa lite med gården. Brorsonen kom förbi och jag lekte lite med honom till lina kom för att få hjälp med franskan, jag satt O hjälpte henne med franskan och efter 2 timmar börja hon bli seg så jag TPG ut henne till de fina vädret för att köpa lyxshake från Max! Love it oh så gudomligt shake dem har!
Kom tbx och pluggade igen tills lavin ringde för skjuts och vi drog till Ikea, köpte lite korv och hämtade upp henne.
Har precis kollat på A walk to remember!
Älskar den filmen, så himla underbart
Likes

Comments

Idag kände jag mig för att motionera lite, morgonen börja med att min faster ringde mig för att berätta att S farmor har dött och vi alla ska samlas hos henne för att sörja.
Promenera i 1 timme med D och när jag väl kom hem så hade jag fått 10 missade samtal från mamma, pappa och syrran, dem skulle gå tidigare så jag hoppade snabbt in i duschen och började fixa mig. Var Nog hos henne i 1 timme tills jag O syrran gick hem för att laga mat, ja O D gick snabbt till emporia för att äta och kom tbx för att skjuta lavin O Kelpa till en fest, är just nu tbx hos S.

Likes

Comments

Hade en underbar dag om jag får säga!
Vaknade helt pigg och glad så jag började fixa mig snabbt och hann precis i tid till jobbet :$ hittade nt parkering på gratis sidan så jg fick parkera på 2 tim ist.
Som vanligt när jag kom in i huset så kom alla barnen för att krama mig att mina kollegor fick säga åt dem att sitta ner hahahah dem hade nämligen samling.
Dagen gick som vanligt och när jag skulle byta parkerings skivan så såg jag plats på gratis sidan så jag parkera bilen där ist :)
Satte på en film till ibhade, irem och meja (monster high) hahahah blev helt fascinerad över filmen. Jag var dubbel bokad så efter min tid hos mattisborgen gick jag över till Lönneberga och satte direkt igång med mini röris med barnen, jag förstod inte hur mycket energi jag hade hahaha mina kollegor frågade mig hur jag orkade efter att jag nt hade ngn rast eller druckit ngt kaffe, i guess i dont need something to give me energi ;)
Nu är jag hemma och ligger helt död i sängen, fixade min lillasyster inför fest och hon blev jätte fin! Fast hon mst alltid klaga...
P.s fick beröm av personalen, hörde att dem hade berömt mig inför chefen igår att dem vill behålla mig så mycket dem bara kan :) jätte goda nyheter! Underbart att veta att man är omtyckt och uppskattad på ett ställe <3
Likes

Comments

Idag vaknade jag tidigt och stirrade i telefonen för 30 min när det var dags för mig att stiga upp och börja fixa mig inför jobb.
Jobbet gick jätte bra, det var soligt och barnen på mattisborgen omringade mig under rasten haha, helt söta men ibland lite jobbigt speciellt när jag bara ska ta hand om ibhade som sitter på rullstol. Underbart att veta att man är jätte omtyckt av barnen och personalen, sitter just nu och lyssnar på allegiant ljudbok.


Likes

Comments

Som jag glömde skriva i bloggen var att jag sen jag började jobba heltid har jag äntligen kunnat fullborda min hobby och det är smink, sen jag var 15 har jag kollat på olika make up artister och jag har följt dem nu i 6 år. Dessa är jag sugna på att testa, hon är så grym! Hon finns på instagram under namnet misdjazminad, blir jelly här av hennes talang


Likes

Comments

Precis lyssnat klart på alla tre böcker av ljudbok som jag lånade på stadsbiblioteket. Nåja jag började lyssna på första boken *femtio nyanser av honom* aka fifty shades of grey när jag var i Mallorca i somras och resten av böckerna nu i veckan. Först måste jag erkänna att jag blev uttråkad av dem första kapitlerna när jag försökte läsa boken 2 år sen, jag blev liksom inte fast och tyckte att det var lång tråkig så jag la ner boken och struntade i det tills för 6 månader sen. Jag ville ge boken en chans för ALLA pratade om den och jag förstod mig inte på dem, valde att lyssna på ljudboken istället för flyget var 3 timmar till Mallorca ungefär. Men när jag börja lyssna så börja jag faktisk bli mer intresserad och fast i den, boken var verkligen ehmmm intressant hahaha... Jag hade hört om att det skulle förekomma "beskrivningar" av sex som det sällan skrivs i böcker. Men jag visste inte att det skulle vara sååå detaljerad, man blev liksom väldigt röd i ansiktet speciellt när man satt brevid folk när kvinnan i ljudboken började prata om akten, hoppades att dem inte skulle höra. Inget Jag skulle våga rekommendera till mamma men boken var verkligen speciell, jag jämförde såklart boken men twilight karaktärerna. Jag menar så här tänkte jag.

-Christian och edward hade kopparfärgad hår.

- Christian och edward var attraktiva snygga män som fick kvinnor i deras omgivning att rodna och stirra.

-Christian och edward hade inget hopp om kärlek.

-Christian och edward hade mörka hemligheter.

-Christian och edward blev adopterad till en älskad familj som dem inte inser.

-Christian och edward fall för en enkel tjej men stark tjej som dem underskattade.

-Christian och edward var överbeskyddande.

- Ana och bella hAde inga förhållanden innan deras respektive.

- Ana och bella hade brunt hår och tjejerna var omedveten av deras skönhet som deras män ser i dem.

- både Ana och bella blir stört förälskad i männen trots efter dem avslöjar deras mörka hemlighet och dem stannar.

-både Ana och bella kunde inte "leva" ett liv eller föreställa sig ens ett liv utan sin respektive.

-Ana och bella hatar att shoppa och fixa sig.
-både ana och bella ville inte ha med deras mäns rikedom och göra.

-både Christian och edward var jätte rika och galna i sportbilar.

-både Christian och edward tycker inte att dem förtjänar tjejens kärlek och vägrar tro på att tjejerna älskar dem så mycket att dem kunde ta sitt eget liv för dem.

-både tjejerna gifte sig vid tidig ålder och BÅDE tjejerna blev oväntad gravida och fast besluten att behålla barnet medans deras respektive var grovt emot det och ville få bort barnet.

-både bella och Anastasia hade beundrare som var stört kära i tjejerna och dem råkade vara deras bästa vän.

- Både Christian och edward levde olyckligt utan att hitta den rätte tills Anastasia och Bella trampade in i deras liv och det gjorde killarnas familjer lyckliga.

-både tjejerna blir hotad av en man som deras partner sätter stopp för innan dem gick för långt med tjejerna.

-både tjejerna lyckas rymma från deras "livvakter" för att rädda ngn nära tills deras respektive hinner fram i sista sekunden och tar hand om mannen som hotade dem.

Såklart skiljer sig handlingar och karaktärerna från varandra men jag kunde inte låta bli och jämföra för jag tänkte först när jag läste böckerna att detta var med en porr version av twilight utom vampyr och odödlighet. Fifty shades of grey var mer verklig men romansen, utseendet, rikedomen, familjen och deras starka kärlek är så identiska.. Såklart finns det säkert mer jämnförningar eller jag är inte klok i huvudet som ens jämnför dem två böckerna, det var min åsikt och både är beroende framkallande och framkallar dagdrömmar och hopp om en snygg rikeman skulle falla för en enkel tjej hahaha. Jag älskade både böckerna men jag måste erkänna att twilight är min favorit av dem två. Jag störde mig grovt på Anastasia steele av flera skäl medans jag inte störde mig alls på bella. Godnatt
Likes

Comments

Eller det var helg hahah...
Lördag: tjejerna sov över, på morgonen vaknade vi för att äta frukost. Tjejerna skulle vidare till jobb och vi alla skulle samlas hos reshan för en taco kväll. Jag gjorde inte så mycket under dagen förutom att duscha, sova och fixa mig. G hämtade upp mig O lavin och vi 3 stack till reshan, shalia och hennes man skulle också komma. Det var så fint hos reshan! Hans lägenhet var en etta men en massa utrymme och mysig lägenhet, tacosen blev såå gott när vi alla var så hungriga på att vänta på shalia haha, vi kollade sen lite på stand up comedy (Özz nujen till stadsminister) och bruce almighty.
Vi börja röra på oss vid 11 tiden och Rozan skulle med oss.
Btw så har jag nt sovit i min säng i 2 dagar vilket har fått mig att sova dåligt dessa dagar, min brorson fick sova i mitt rum så jag fick sova på lavins golv medans tjejerna sov på lavins säng.
Söndag: vaknade, åt frukost och började röra oss till bussen ( roz O ja)
Vi skulle till stadsbiblioteket för att roz skulle plugga och jag läsa, Sonia kom och jag stack in till stan för att äta lite och söka efter en present till taffans mamma ( hon fyller år)
Slutade med att jag köpte något till mig själv hahahahah....
Gick tbx till biblan O Shanga var där, jag läste lite om hedersmord ( berättar om vad jag tycker om det i en annan inlägg)
Sonia stack och vi 3 stack 10 min innan biblan skulle stängas ( jag lånade två böcker) levande begravd och ödets bok.
Vi handlade mat till oss och dem andra, reshan hämtade upo oss i triangeln för vi 3 skulle handla lite saker i triangeln ( för mig var det dagkräm och chailatte)
Vi stack hem till reshan och myste där medans vi kolla på About last night ( riktig bra)
Jag O G rörde på oss vid 21 tiden och nu ska jag gå och lägga mig, godnatt!
Likes

Comments

Vaknade sent med huvudvärk, sent sent kanske vid 17? Min kusin smsade att hon kommer förbi vid denna tiden, lavin kom hem och vi satt i vardagsrummet lite sen gick vi upp till lavins rum för att kolla på film. Den första filmen var the wedding planner med jennifer Lopez riktig bra film! Första gången jag kollade på den, den andra filmen med Shanga var letters to juliet, hahahhah det skedde en moment när någon knacka på lavins dörr och jag hade inte diskat så jag hoppade direkt på sängen och gömde mig under filten på tjejerna (TRodde det var mamma som skulle klaga)
Men det var min faster som skulle kolla till lavin. Vi hade en mysig dag och Shanga och hennes mamma sov över med roz. Fast jag sov så dåligt på kvällen.
Likes

Comments

Jag vaknade tidigt men sen sömnade jag om och vaknade av att lavin ringde mig och bad mig att laga mat till henne, hon mår inte så bra så jag och hon låg och sov en stund tills vi valde att kolla på film, harry Potter och hemligheternas kammare. Riktig mysig film att kolla på i en mysig väder som detta, Jag bad G köpa mat till oss. Vi är nu mätta och belåtna och kollar vidare på filmen <><3>


Likes

Comments