Jag lever typ för denna goda efeträtt!<33


•Färska bär

•digestivekex

•Grädde blandat med vaniljpulver och lite phiadelfiaost


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna resa alltså!

1. Vi hade inte planerat något utom att vi skulle till Bosnien.

2. Sov tre pers och en gravid i ett tält på ca 12 kvadrat.

3. Var borta i 4 veckor, 733 mil och 11 länder.


Till att börja med var det en fantastisk resa med många härliga upplevelser som måste göras om, och jag tror det bästa med allt var att jag och min syrra fick vara med att bestämma mycket, till exempel vilket land vi skulle till härnäst och hur länge vi skulle vara på dom olika ställena. Om det blev fint väder tre timmar bort, packade vi våra saker och drog dit. Jag har varit på många resor men aldrig den här lik (både bra och dåligt). Som sagt reste vi fyra st i ett tält gjort för tre +att mamma var gravid med brorsan. Alltså så var det en aning trångt och varmt men oftast mysigt. På kvällarna satt vi och spelade kort och lyssnade på ljudböcker. Jag fyllde år under resan (6/7) och valde då också att bli firad i Italien. Bara en mysdag på stranden då man måste ha badmössa i alla poolerna så jag valde att skippa det då det var lika härligt om inte ännu härligare vid stranden. De jag inte förstod med dom här badmössorna var att man inte behövde ha allt hår inknölat i dom utan då bara ha den på sig. och det var av hygieniska stjäl de hade skaffat den regeln. Nog om det, på bilden högst upp var vi i Italien och då ca 25-40 grader varmt. Det ända som är dåligt med värmen är att man då inte kan sova längre än till 8 då det redan är runt 28 grader; synd om mig som vill sova till 11.

Som ni ser är det många bilder med berg i bakgrunden och det är för att vi (mest dom andra i familjen då jag är rätt så lat) vill vandra, och då helst i alperna/Öterrike som är en favoritplats.

Bilden längst ner till vänster är då vi var på väg till Bosnien. Jag och syrran ville så gärna dit den dan (till min morfar och hans fru Sefia som då har ett hus där) så då åkte vi 110 mil på en dag. Och då bilden togs var då ett stop på vägen då vi vart hungriga. Vi hade då bara svängt in på sidan av vägen, tagit fram falurågrut och makrill, som vi då hade packad hela bakluckan med innan vi åkte och stog upp och åt. Tragiskt.

Likes

Comments

Detta är alltså jag och min familj.

Jag vet fatist inte om detta med bloggning är min grej men måste ju testa. Jag är förkyld och har fått för mig att testa så vi gör det ett försök!

Likes

Comments