Ursäkta för dålig uppdatering. Men har inte mått så bra och har inte haft orken. Men ja det har hänt ganska mycket sen förra gången jag skrev. Min kusin är hemma hos mig igen. Vi har fått våra nya hästar och dom trivs jätte bra och nu går dom på sommarbete med dom andra hästarna. Men pågrund av att Amanda har sitt föl Alma så har vi delat upp sommarhage, så att dom går själva. Men så har vi varit hemma hos min pappa där här veckan tills igår då jag åkte hem till mamma. Men hos pappa har vi varit ute på byn för vi bor i ett förort så, vi har gått runt lite och så. Så har vi badat i sjön och varit med kompisar. Och vi har dampat minecraft så mycket. Vi har också spelat tennis på en grusplan som ligger nedanför min skola. Sen har det hänt mycket annat som jag inte tänker skriva om. Mest har vi tagit det lugnt. Men nu är jag hemma hos min mamman igen. När vi kom hit igår skulle vi smälta choklad och doppa chessbolls i det, men det vart nåt fel så chokladen ser ut som mjöl konstigt. Men jaja. Sen efter kvällsmaten cyklade vi för att bada. Men vi cyklade ner till sommarhagen först och tittade hur hästarna måde. Alla galopperade fram direkt förutom Alma och Amanda som stod och betade längre bort. Och alla vilde bli kliade för att det är mycket knott och flugor där. Så vi blev kli träd åt dom. Sem cyklade vi till badplatsen och badade typ i 40 min, sen cyklade vi hem igen och då satt vi oss och tog det lungt. Nu är klockan 13:42 och idag har vi tagit ner 100 liter vatten till sommarhage. Så har vi fotograferat hästarna och myst ett tag. Nu är vi hemma och snart ska vi nog äta sen ska vi till hagen igen och fixa.

Men vi ses

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår vart jag så trött så jag orka inte skriva nåt inlägg. Men igår gjorde jag ändå inte så mycket jag slöade mest hela dagen, åt mat och sånt. Men idag vaknade jag faktiskt först 04:20 och av nån anledning gick jag ner och stängde av diskmaskinen och sen gav jag katterna mat och sen la jag mig och sov igen. Så vaknade jag 10:40 och då gick jag upp och åt frukost. Sen tittade jag på youtube ett tag och typ vid 14:30 åt jag mat. Och så det bästa vid klockan 16:00 åkte jag till stallet och fixade med hästarna och så stängslade vi en ny hage till dom nya hästarna som kommer imorgon. Vi var det ungefär i en och en halv timme. Sen kom min kompis och vi gick från stallet och hem. Det tog typ 10 min sen var vi hemma. Och nu är klockan 20:41 och jag ska snart äta och sen ska jag ducha. Sen ska jag och min kompis nog inte göra så mycket mer. Kanske titta på nån film eller nåt.

Imorgon kommer dom nya hästarna så det blir eventuellt ingen uppdatering imorgon, men får se om jag hinner. Men ha det så bra och Gonatt.

Likes

Comments

Idag vaknade jag och min kusin halv ett. Vilket kanske var lite sent, men 12 timmars sömn är väl bra ibland. Sen fastnade vi vid Netflix ett tag. Så det blev att äta frukost vid halv 2. Efter frukosten gjorde vi inte så mycket vi gick ut på en promenad i skogen och så tittade vi lite mer på Netflix. Sen åkte hon hem och jag satt mig och ritade lite. Nu är det typ 3 dagar kvar tills våra nya hästar kommer. Ett ardenner sto och hennes föl. Mamman heter Amanda och fölet heter Alma. Så är ganska taggad men nu ska jag snart sova och imorgon ska jag till stallet.

Men Gonatt

Likes

Comments

Denna dag vart inte som jag hade tänkt mig. Jag hade tänkt att jag och min kusin skulle gå och bada. Men vad händer då. Jo såklart så är morgonen helt perfekt och sen blir man såklart skit förkyld och får ligga nerbäddad hela dagen med 39 graders feber. Så det ända jag gjort idag är att ligga och titta på Netflix. Varför just idag liksom kunde det typ inte varit efter sommarlovet istället. Men aja det är som det är så nu ska jag sova och imorgon ska eventuellt gå till stallet och fixa. Men nu får ni sova så gott ha det bra.

Jag har en fråga ni som läser mina inlägg får gärna kommentera om jag ska vara mer djup. För det händer så mycket annat i mitt liv som jag hemskt gärna berättar men då ska det finnas respekt. Om det blir fula kommentarer och sånt så då slutar jag skriva om sånt.

Likes

Comments

Hej. Just nu är klockan 00:35 och jag är väldigt trött efter dagen. Idag har jag och min kusin ännu försökt att få ner min nyckel från ett 10 meters högt träd. Men det slutade med att vi vart utelåsta och vi fick lov att kliva in genom mitt fönster. Ahh annars har det inte hänt så mycket bara att farsan är grinig som vanligt men aja. Jag har tänkt länge att starta en blogg. Och sommarlovet passar ju perfekt för det. Men nu ska jag fortsätta fixa på bloggen lite, sen sova. Men vi syns imorgon. Då ska jag skriva om morgondagens ävetyr. hahahahahaha gonatt <3

Likes

Comments