Idag var det bakning, klä granen och storstädning som stod på schemat.
Har stått i köket större delen av dagen och bakat kakor och saffranskladdkaka inför min födelsedag. I torsdags blev jag erbjuden jobbet jag var på intervju hos tidigare i veckan och självklart så tackade jag JA!
Så år 2018 blir ett nytt och spännande år både för mig och lilla S då han självklart får följa med, skulle aldrig låta honom få gå kvar på det dagiset. Jag kommer sakna väldigt många hundar, speciellt de man fått äran att vara hundvakt till men framförallt så kommer jag att sakna mina underbara kollegor. Utan dem hade jag aldrig orkat jobba kvar så länge och de har förgyllt mina dagar på dagiset och funnits där för mig, så det gör ont i hjärtat att lämna dem kvar.
Men just nu måste jag tänka på mig själv, vad som är bäst för mig och vad jag mår bra av. Men jag gör det också för att lilla S ska få det bra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna dag blev en riktig skitdag och jag är så arg. Ni vet när man ibland kan bli sådär tom på ord, man vet inte vad man ska säga och tycker att minsta lilla ord som kommer ut ur munnen, det är ansträngande och jobbigt att säga. Så man låter helt enkelt bli! En sådan dag har jag haft fast i snart 1 vecka. Jag är inte arg eller sur utan bara tom på ord. Nej men då får jag höra av en kollega att chefen skrivit att jag är sur och arg på hen. Varför skulle jag vara sur på min chef?
Men då är det väl självklart att man blir sur när man hör något sådant. Kan inte chefen säga det till mig istället?
Nej då säger chefen till min kollega att hen senare under kvällen ska ringa och skälla ut mig, det låter väl bra? Jag väntar fortfarande på det samtalet 6 dagar senare. Men just idag tänkte jag att men nu ska jag vara sådär överdrivet trevlig och pratglad fast jag egentligen inte har någon lust till det. Väl på jobbet så hälsar jag men får inget svar. Försöker prata men hen ignorerar mig och sitter med sin mobil istället. När jag pratar med min kollega så avbryter chefen mig och börjar prata med kollegan och man ser hur hen försöker frysa ut mig. Eller vill hon helt enkelt få mig att säga upp mig, som hon gjort med tidigare anställda?!

Men jag antar att morgondagen bjuder på en fin repris. Min chef vet verkligen hur man bryter ned sina anställda mentalt, jag har aldrig tidigare mått så här dåligt över att gå till mitt jobb, som jag annars älskar!
Ny blir det mys innan det är dags att sova.

Likes

Comments

Idag har jag varit på en arbetsintervju som jag hoppas gick bra, det kändes bra. Jag känner att det nu är dags för mig att gå vidare i livet och utmana mig själv. Testa något nytt. Men vad jag kommer sakna att jobba på hunddagis. Det är ju något som jag verkligen älskar och brinner för. Sen passande att man får ha sin hund där med. Men jag har nu börjat inse hur min chef verkligen är och jag är inte nöjd med hur hen bedriver sin verksamhet. Det är väldigt mycket som vi inte får säga till hundägarna om deras hundar. Istället så ska vi stå där och säga att allt har gått bra, alltså ljuga! För att sedan nästa vecka gå på om massa problem och hur jobbig deras hund har varit. Sådana saker som jag personligen tycker min chef borde ta med hundägarna. Hen kan välja ut vissa hundar vars ägare hen går på lite extra. Och om någon hund gör ett litet utfall för att hen tränger in den i ett hörn, då får den hunden ingen lunch. Men inget sägs till ägaren! Om alla ägare visste hur chefen faktiskt är så skulle nog väldigt många säga upp sin plats. Hen verkar tycka om drama för alltid är det något eller någon som chefen måste klaga på och då går hen till en anställd och gör det. Jag har aldrig mått så dåligt som jag gör nu och det är tack vare min chef. Är man sjuk så måste man jobba endå, för annars så sätter man sina kollegor i skiten och tro mig det får man sen höra av chefen. Inte ens läkarbesök får man planera in under jobbtid och när man jobbar 8 timmar om dagen så blir det då lite svårt att få en tid. Så nu känner jag att över 3 år på detta hunddagis får räcka.

Nu ska jag passa på att mysa lite med lilla S innan hans husse kommer hem.

Likes

Comments

Med en lång och god frukost i soffan och Wahlgrens värld i bakgrunden. Hunden som håller mina fötter varma och en rykande kopp kaffe, så såg min morgon ut idag.

Igår var det första advent och det resulterade i mys med familjen och årets första julskinksmacka!

Har gått och sagt i snart över 1 vecka att jag ska tillaga egen julskinka från grunden så idag ska det inhandlas ingredienser. Förutom adventsmys så har min helg gått åt till att julpynta och slå in lite julklappar och lilla S fick sig ett adventsbad. Denna vecka väntar jag in de sista julklapparna och sen är det klart. Jag passade på under Black Friday och klickade hem de flesta julklapparna, så smidigt!

 
 


 

Likes

Comments