Hello bloggen! ☺️ Idag gjorde jag någonting som jag vanligtvis inte brukar göra - jag åkte ensam till stan för att handla kläder. Det kändes lite ensamt och jag bad för att ingen som jag känner skulle råka se mig, såklart så träffade jag en gammal vän från Sjöstadsskolan som jag inte sett på ett bra tag. Vi hälsade på varandra lite snabbt och tog sedan skilda vägar. Först så åkte jag till Brandy Melville, en butik där i alla fall jag alltid fyndar fina kläder!

Båda linnen från Brandy Melville kostade 130 kr/st. Sedan köpte jag även tröjan till vänster för 149 kr på ginaTricot, älskar färgen!! Jeansen kostade 599 kr från Carlings, så fina nu till våren.

Imorgon börjar skolan igen (efter ett ganska onödigt men ändå skönt påsklov). Har inte uppdaterat bloggen nu på evigheter men ska bli mycket bättre på uppdateringen. Ciao 👋🏽

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hola! Nu var det ett tag sedan jag skrev här på bloggen så kände att det verkligen var dags 😜

Men nu är det så att jag tar sommarlov om bara 2 dagar!! Helt sjukt, kan verkligen inte förstå hur fort tiden går. Jag hade turen och hamna i en helt underbar klass med många olika personligheter. Och det är bara kul att alla inte är likadana... så jag passade väl rätt bra in i min klass.

Trots att året har varit helt fantastiskt med en underbar mentor, matkort och en härlig klass så har det även varit otroligt stressigt (som den procrastinator jag är.) Jag är inte helt nöjd med mina betyg men ska verkligen satsa nästa år för att få bättre 💪 Hur som helst så ska det bli så otroliigt skönt att njuta av lovet.

En vardagslyxbild, varför inte?

Likes

Comments

Valborg blev för min del en katastrof. Festen jag skulle till blev inställd, eftersom att det var för många i hotellet redan då. Det var alltså ett rum för 4 personer, presidential suite, och 2 personer för mycket i rummet.

Så jag och tjejerna drog vidare till en annan hotellfest. 3/10 av tjejerna lyckades ta sig till hotellrummet innan det spårade ur, jag var en av dem tre. När det spårade ur så var alla tvungna att lämna hotellet.

Efter det tänkte jag dra till Långholmen och möta upp några andra vänner... men jag bestämde mig för att bara åka hem istället och kolla på serier. Ett väldigt bra val då jag nu ska gå och göra en ordentlig frukost och bara njuta av dagen 😍

Bjuder på två väldigt random och hoppas på att ni hade det mycket bättre! Puss

Likes

Comments

Välkomna ska ni vara till min blogg, och nu tänkte jag köra en liten fresh start för att sedan börja uppdatera regelbundet. Klockan är halv ett på natten och jag bestämmer mig för att göra ett blogginlägg istället för att sova? Men sådan är jag, när jag väl har bestämt mig för någonting så måste jag verkligen göra det, dessutom före allt annat som kanske är viktigare.

På torsdag är det valborg och mina planer för valborg är stora. Först ska jag kolla på någon majbrasa med en av mina finaste vänner och sedan ska jag vidare till en förhoppningsvis fet hotellfest. Jag har alltid älskat valborg och hoppas verkligen på att den här kommer bli riktigt bra.

Men på tal om betydligt mindre roligare grejer så är det nationellt prov imorgon i engelska för alla 1:or på gymnasiet. Så lycka till bröder och systrar i första ring. Det här klarar vi! 👊

Likes

Comments