Header

Idag fyller min lilla Fridolf 10 år. Åh så stor hon blir haha(: älskar födelsedagar det ända dåliga med det är nog att behöva gå upp tidigare en vanligt.. Idag blir det och titta på Gympatävling när syrran kör och kanske bada lite i poolen. Sommarlovet börjar om 5 DAGAR!! Yasss! Längtar(:
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

CommentsDet här är otroligt sött och förvånands värt lätt att göra. Följ bilderna och wholla! Ni har hjärtformade jordgubbar doppat i choklad och fint dekorerade. Man kan dekorera precis som man vill eller inte alls(: perfekt att bjuda på nu i sommar! Måste testas haha:*

Likes

Comments

Idag var jag med mina underbara kompisar och firade nationaldagen med en tjejmiddag. Grillat kött, pommes och badat i poolen. Avslutade det hela med att titta på två av våra favorit filmer. "She's the girl" och "mean girls" man bara måste älska dem filmerna! Hoppas ni alla haft en bra ledig fredag och jag ursäktar för otroligt dålig uppdatering men det blir mer nu I promissss:*
Likes

CommentsSitter här och myser ner mig med riktig vanilj yoghurt med mina CHOKLAD FLINGOR! Åh yes, man bara måste älska dem.
Tittar lite på Americas next Top Model, antar att det är någon repris eller nått... Tänk om man kunde bli lika bra på bild som dem blir, eller till och med Modell..? Skulle aldrig hända mig hahah men man kan ju alltid drömma..(: Fast skulle nog aldrig att klara av att vara i perfekt form och se helt perfekt ut hela tiden. Min choklad och donken är nog mitt liv ett bra tag till!

Likes

Comments

Åååh! Ta mig dit! Först tyckte jag att allt snack om Victoria Secret bara var löjligt. Tävling om vem som hade flest body splash osv. Men Sen jag började testa deras hud produkter har jag bara älskat mer och mer! Nu längtar jag nått galet till jag åker till England och shoppar loss på Vs butikerna!*_*

Likes

Comments

Otroligt många har en sådan backpack (ryggsäck) till skolväskan nu och jag seriöst ÄLSKAR Dem! Så söta och perfekt för skolan. Jag har denna från Accesorice med lite mustascher på för kände för att bli lite hipster där haha(:
Dem är inte lika stora och klumpiga som andra ryggsäckar brukar vara utan hänger snyggt vid rumpan. Sånna här väskor hittar ni på Accesorice hemsida eller i deras affär men rekommenderar hemsidan för det finns så mycket mer där! Dem kostar runt 500 kr men är helt klart värt det.

Likes

CommentsHejjj, Den här otroligt fina burken med "drömmar" är nog ett måste för alla med stora drömmar! Haha, det man gör är att man tar en sådan burk som man kan hitta ganska billigt på t.ex. Ikea eller rusta. Fixar burken lite fin med markeringen "Drömmar" och sen är det bara att göra små lappar med en dröm på varje. Väldigt fin prydnad i rummet och en rolig grejj(:

Likes

Comments

Instagram @emmiiethall