One of my bad habits is overthinking! i tend to overthink everything. Even the smallest things. This is actually something that has really affected my life in a negative way!. And something that am still working on today!

Overthinking first of all creates problems that are not even there in the first place, makes us to start worrying about things that not even worth worrying about! it just creates a negative mind because everything is in the head. That´s the main case behind our unhappiness. I learnt the hard way that overthinking can actually ruin friendships, relationships because it makes you to create unnecessary drama for yourself.  I had to learn how to stop overthinking things, whenever i catch myself overthinking i directly convince myself that its not worth it. Instead of having negative thoughts, i tried to start having positive thoughts. Its better to see the good in everything than to only expect the worse, even tho in some cases things don´t always turn out the way i intend it to, but at least i didn't poison my mind with negative thoughts before anything bad happen. 

its actully said in the bibel vers PROVERBS 18;21 " Death and life are in the power of the tounge , and they that love it shall eat the fruit of thereof.

Most of the time what we think is what comes out our mouth, witch means when we have a negative mind, we will only speak out negative things..  Why not use that same energy to speak positvity into our life`s and others.  when we stop overthinking and starting thinking positive thoughts, and speak positvitity into our life, we tend to develop a habit of seeing the good in everything and actually living a happier life, everything might not be perfect but am sure we will be much happier. 

Even tho everything is easier said that done, but hey there´s no harm in trying! am all here for positive vibe and a happier life :D 

ciao babes 
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

 Det ser ut och vara som att sommaren är på väg mot sin tidiga slut! och det kändes som man inte har gjort något vettigt eller kul hela sommaren!😖Jag blir super deprimerad av tanken att hela sommaren har snart gått förbi och man har inte gjort något mer än att jobba. Det verkligen en sann faktor att desto äldre man bli desto tråkigare och jobbigare livet blir :😢Anledningen till varför jag säger detta, är för att då man var yngre kunde man njuta av sommaren genom att vara ute varje dag med sina kompisar och bada,leka och hitta på allt möjligt utan att behöva oroa sig ett dugg om pengar, räkningar osv. NU när man är äldre, bor själv och måste sköta allt själv så har man tyvärr inte den lyxen av att chilla!! theres no scearch thing as chilla, them bills dont pay them selfs! 

just nu när man lever student/vuxen livet kommer allt ansvar först innan man börja tänka på lyxiga saker som semester, shopping och så vidare. Jag har i princip jobbat hela sommaren som personlig assistent, spenderat rätt mycket tid med min andra halv( boyfriend) försökt att hitta på roliga saker på helger som att gå ut och festa eller grilla då det ha varit fint väder. Hade även möjligheten att åka upp till familjen en vecka då jag hade en tomt lucka i mitt schema. Mer än det har jag faktiskt inte gjort!

Av den anledningen känner jag att jag förtjänar en semesterresa nångång snart, trots att skolan börjar snart och man kommer knappast ha en fritid eller den chansen att ta ledig och sånt, men jag måste få till att det funka på något sätt! måste, måste bara på semester! Dear God hear my prayers! 🙏

Likes

Comments

Hellu babes

I hope that this time am here for good, jag har en dålig vana av att börja blogga sen tröttna eller tappa intressen efter några inlägg. Jag vet inte om det beror på att jag inte riktigt har hitta motivationen till att fortsätta blogga eller om det beror på något annat. Har oftast bra idé om vad vill blogga om och vad jag vill att min blogg ska handla om, men däremot hittar jag inte tiden eller energin att förverkliga den idén. 

But hey man ska aldrig ge upp eller hur? vi få se om jag kommer hitta den motivationen denna gången.. ska försöka mitt bästa iallfall :) än så länge kan jag gott säga att!

IM back :D 


Likes

Comments

Hello babes! tänkte prova något kul här på bloggen, varje dag så kommer jag blogga om ett specifik ämne. Ni får jätte gärna kommentera nedan om förslag på vad ni skulle vilja att jag ska blogga om 😃

Likes

Comments

Har ni sett nya filmen CHI- RAQ? om ni inte har gjort det så rekomendera jag er att göra det! personligen tycker jag att den är en super bra film!

Det handlar om allt black on black crime som sker i USA eller just i detta fall handlar det om Chicago, då det har skett så mycket gäng våld där många unga män och barn har blivit skjutna och dött på grund av all dessa onödigt gang on gang shooting. Filmen är helt enkelt baserat på det som händer i verkligheten och de försöker väcka uppmärksamhet så att de kan få slut på allt detta.

filmen har däremot fått mycket skit och kritik om dels om filmens titel, då de tycker att den ger staden Chicago dåligt ryckte eller bild, och att det fel att bara fokusera på det negativa som händer i staden och istället försöka fokusera på det positiva. Personligen så tycker jag att det speglar bara verkligheten av det som händer I USA kanske inte bara Chicago men även runt världen, det inte så att den gjordes för att ge staden en dåligt bild eller ryckte utan det försöker helt enkelt väcka uppmärksamhet och vill få slut då allt onödiga våld! så enkelt är det, kan inte fatta hur folk kan tycka att den är dålig då den bara speglar verkligheten? Det är även många kända och bra skådisar i filmen, lite för grova sex scener kan jag tycka har sett värre, som hel helt tycket jag att filmen har en bra budskap, och allt detta black on black crime ska ta slut. Enough is ENough!


nedan kan se trailer på filmen, samt kritiken som jag pratar om.

Likes

Comments

Har ni testa att göra bullar med chocklad eller nutella? om inte så måste ni bara testa. Det är bara att antigen använda kako och blanda med smör sedan smörja på degen eller så kan man helt enkelt bara använda Nutella.

jag har prova både sätten och de smakar lika bra 😍👍

Likes

Comments

Hello babes 😍  jag sminkar mig oftast ganska basic är inte heller så duktigt på att fixa mina ögonbrynn och allt detta med contouring vet jag ingenting om. Så till Jul önskade jag mig en ny ögonskugga kit med 120 färger, contouring kit och nya penslar för att helt enkelt step up my make-up game och lära mig alla dessa nya teknik lol, så häromdan hade jag tråkigt och jag bestämde mig för att testa allting och detta blev resultatet 😃

practice make perfect right?  

Likes

Comments

GOTT NYTT ÅR PÅ ER MINA KÄRA LÄSARE!

Ni anar inte hur välsignad vi är att få klara genom 2015 och uppleva ett nytt år! Det så många människor år 2015 som förlorade sina liv, av allt katastrof som händer runt världen så är det många människor som inte har fått möjligheten till att få se ett nytt år men är jag, frisk, glad och är så otroligt tacksam & VÄLSIGNAD! 🙌🙏😌 JAG tackar GUD för ett andra chans i livet, ett nytt år innebär nya chanser, nya möjligheter!

WE MADE IT INTO 2016!
Likes

Comments

Årets första hårfrisyr blev Box-braids, är super nöjd med dem!👌

if you know me, you know my hair is everything to me 😃😍


Likes

Comments