Header

Haft det helt jävla awesome i Malaysia med ett fint gäng. Sista veckan hade vi det lite jobbigare som volontär arbetare på skolan Dignity. Men åt andra sidan har vi lärt känna många underbara människor som vi tråkigt nog var tvungna att lämna. Denna resan uppskattas verkligen då jag fått med mig så mycket kunskap hem och lyckan som finns inom mig när jag vet att jag har gjort en bra förändring i någon annan liv och tacken går givetvis till mina ledare som gett mig denna möjligheten. 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena! Vi kom fram till Singapore runt kvart över fem idag, och har gått runt på gatan och stan ända sen. Våra ben var totalt döda, så vi tog en lång fikapaus på Starbucks. Singapore har inte det billigaste utbudet exakt, men hittade iallafall några saker än så länge. Vi åker tillbaka till KL vid midnatt så nu ska vi fortsätta med shopping turen så vi hörs fina ni !


Likes

Comments

Har haft det fett roligt här i paradiset, men nu är det tyvärr dags att åka vidare. Klockan 12 lämnar vi stället och åker vidare till Kuala Lumpur för fler föreläsningar / volontär arbeten med andra ungdomar och ambassaden. Är riktig taggad men samtidig nervös inför massa medier. Men förhoppningsvis går det lika bra som förra redovisningen vi gjorde inför mer än 150 personer. Dagen efter vi landat i KL tar vi nattåg till Singapore för en free day. Måste avsluta inlägget nu, ska packa klart resten. Hoppas ni har det minst lika bra, kram!

Likes

Comments

asso ouch!! Har bränt sönder min rygg och mina axlar och det svider som fan! Dränkte mig med solskydd men otur nog hände detta ändå. Men idag så hade vi ledigt och det spenderades i poolen för det mesta, oså några power nap pga smärtan. Men nu så känns det lite bättre iallafall. Sitter i lobbyn med ett gäng och kör kort, härligt gäng. Trevlig tisdag fina ni, kram!


Likes

Comments

Heej! Vi kom fram till vårt andra boende för några timmar sen och som tur var hade de wifi. Tog ett kvällsdopp med gänget lite tidigare, fett skönt ! Imorgon är vi lediga på förmiddagen så ska ut och springa en runda och hinna med ännu ett dopp i poolen, och senare på eftermiddagen så ska vi jobba med småbarn. Hoppas ni har det bra, kram !

Likes

Comments

åker vi !! Snart så sitter jag på flyget ner till Malaysia med ett härligt gäng. Men eftersom resan är runt 13h så mellanlandar vi i Dubai, är riktigt taggad asso! Resan går alltså ut på att vi ska jobba med utsatta barn och ungdomar och berätta lite om Sverige och få uppleva deras kultur. Men vi kommer även ha shopping, bad, sightseeing dagar så det blir en kombination av jobb och semester resa.
Vet inte riktigt hur wi-fi:n kommer att vara där och tiden till att blogga då vi jobbar mest. Men när tid finns kommer inlägg upp. Ha det bäst!

Några bilder på vart vi ska vara och boenden.

Likes

Comments

Godkväll, tänkte blogga lite innan men glömde totalt bort det då jag var tvungen o fixa klart alla papper och passet till på måndag. Men nu äntligen så är jag ledig. Denna dagen har varit jävligt stressigt, har nästan fixat klart allt efter en yrande runda på A6. Ska på en sista runda imon o fixa kameran med.
Bortsett från det gjorde mamma en efterlängtad vietnamesisk rätt som jag inte ätit på åratal. Så GOTT ! Och nu så checkar jag o mammi lite internet shopping, det är vi värda efter idag, hihi. Kram !


Likes

Comments

Sommarlov för fan!! Gud vad jag har längtat. Slippa allt pluggandet, tidiga morgon, skolsvält, gaash så skönt. En dag närmare Malaysia med då, har inte hunnit packa än så det måste fixas. Hatar att stressa mig fram till saker då det händer dagligen. Men ska fixa i ordningen mig nu, ska till dolvina med några tjejer lite senare för tjejkväll. Bra start på lovet. Glad sommar underbara ni !


Likes

Comments

Hej fina ni, världens sämsta uppdatering här. Har varken haft kraften eller orken till att blogga på sistone. Men nu är det endast 2 dagar kvar till skolavslutning. Längtar som satan !

Har 2 resor bokade i sommar. Den första är till Malaysia på måndag med ledarskolan, där vi stannar i 20 dagar och den andra blir en tjejresa med mamma och några släktingar till Vietnamn där vi stannar i ungefär 3 veckor. Oså är det inte alls långt kvar tills jag blir 18 och då är det körkortet som är i sikte. Kommer bli en toppen sommar for sure.

Likes

Comments

Gick på broderns och kusinens vårfest lite tidigare. De hade några uppvisning med dans, sång och flöjt spelning och så hade man picknick på plats med då. Hela skolgården var fullt packad så man fick sitta lite ihop trängt, men annars var ungarna hur gulliga som helst.

Annars då? Har pluggat lite till samhällsprovet på onsdag och ska avsluta dagen med lite film snart. Imorgon är det Baldagen för bäckadal, om inte andra gymnasier har det oxå? Ska ifall dra dit med Emma o förhoppningsvis kommer vi se fina Matilda och Becka och andra fina par. Kram!

Likes

Comments