Contains affiliate links

Hey Guys! Så er det snart december!! Jeg ved ikke med jer, men min familie spørger altid om ønskeliste i vildt god tid - så til jer der allerede stresser lidt over ønskelisten, eller bare mangler lidt inspiration, har jeg fixet nogle af mine ønsker sammen i en collage ovenover. Bare klik på billederne for at komme hen på købssiden;)

Knus S.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Der er ingen tvivl om at Marni's Trunk taske har sat sit præg på street style. Tasken kunne især spottes rundt omkring til de forskellige modeuger. Tasken i sig selv er virkelig flot og unik, og det at man kan få den i 1000 forksllige farver og mønstre er bare et plus. Prisen på tasken varierer lidt alt efter detaljer osv. men den ligger omkring de 10-11.000kr. Så for os der ikke lige har et job eller en puenge pung fuld af guld er det godt der findes secondhand;)) Jeg er især fan af siden Vestiaire Collective som sælger high-end secondhand fra en stor del af verden.

Knus S.

Likes

Comments

Mode dronning, indebegrebet af parisienne, stilikon, ambassadør for Chanel and the list goes on...

Dette weekend crush er på Caroline. Hun er en stor inspirationskilde, og et af mine største stilikoner. Hun har en stærk personlighed, og hun er ikke bange for at vise, hvem hun er - hvilket er virkelig cool.

Hendes instagram bugner af fede outfits og sammensætninger af alt fra Chanel til Gauchére Paris. Helt klart en man skal følge hvis man virkelig vil have et godt indblik i hvad der trender eller foregår i de franske modehuse.

Det var alt for nu - Knus S.

Likes

Comments

1// Her 2// Her 3// Her

En af de helt store tendenser herover sensommeren er de her lidt ''far'' agtige sneaks - og jeg må sige, at jeg er fan.
Sneaksne kan fungere som en rigtig god kontrast til et ellers feminint outfit, eller bare generelt peppe et basic outfit op, og give det noget kant.

Knus S.

Likes

Comments

Er de her lige cool, eller er de her lige cool?
Jeg er helt vild med de her spejle fra AYTM. Ikke nok med at de skaber mere dybde og kontrast i et rum, så giver de også lige et frisk minimalistisk pift. Hvis jeg havde pengene til det skulle det rosa spejl ihvertfald op og hænge her hjemme.

Spejlene koster 1799 kr og kan fås lige her.

Knus S

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw