Itt ülsz mellettem és én úgy elvinnélek valahova, hogy érez törődöm veled.
Úgy megcsókolnálak, hogy érezd minden rendben van, de nem tudlak hisz elfáradt a lelkem.

De ha valaki bántana én harcolnék érted, csak már nem tudok olyan erős lenni hisz annyiszor megsérültem.

Gyenge vagyok de talán te újra megerősítesz ,képes leszek küzdeni érted .

Sírni akarok és megtanulni újra szeretni de minden könnyem elhasználtam már egy másik szerelemhez.

Fáradt a lelkem, képtelen vagyok gondolkodni de te itt ülsz mellettem és szeretetem nem tudom kimutatni.

Rám nézel szerelmes ,barna szemeiddel, tele vagy reményekkel és én megfogom a kezed,hogy érezd minden rendben de nem tudom erősen szorítani hisz elfáradt a lelkem.

Egy olyan dalt dúdolok ami csak rólunk szól de már másnak is elénekeltem milliószor .

Furdal a lelkiismeret, hisz akarlak szeretni de minden érzelmem felhasználtam már egy másik szerelemhez.

Hazudnom kell és hazudsz te is hisz érzed ,hogy eltörött a szárnyam ,nem tudunk repülni.

Felkarol a lelked és vinnél magaddal de Mennem kell, nem tudok tovább itt maradni.

Tudom, hogy elutasító lettem.

Falakat döntök le benned és ebből egyre magasabbra építem a sajátom.

Kérlek szeress engem. Szeress úgy mint eddig még soha és ölelj magadhoz hogy megváltozhasson minden.

A szíved olyan hangos mint az oroszlánok , hát miért fogod vissza a hangod?! Megvan a fényed, hogy harcolj az árnyaimmal ,ne rejtegesd tovább szólj hozzám,

De te nem szólsz csak tűrsz és én sajnálom,de nem tudok osztozni még egy éjszakán.

Pedig hidd el fontos vagy és tudnálak szeretni de már nincs több könnyem egy újabb szerelemhez..........

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nagyot kortyolok vaníliás capuccinomból. Kedves barátom szokásához híven mai találkozásunkra is hatásos belépőt tervezett, ami nála annyit tesz, hogy 20perces késésnél alább nem adja. Türelmesen üldögélek a belváros egyik közkedvelt kávézójának teraszán. Telefonomba mélyült gondolataimat fülembe hasító hüppögés és zokogás keveréke szakítja a valóságba.

Kíváncsian kukucskálok piros Ray Benem alól. Szemem megakad két fiatal lányon, akik minden erejükkel vígasztalják és simogatják ,telefonját zombiként bámuló barátnőjüket. A gyönyörű lány barna, mandula szemei feldagadtak, kreol arca kipirosodott.

Szemtelenül halgatok bele a három barát beszélgetésébe.

"Megse nézi az üzeneteim, válaszra sem méltat..Pedig túl tettem magam a félrelépésén." - Panaszkodik szomorú főszereplőnk.

A másik két lány száját a "Seggfej" és a "Nem érdemel meg " ismételgetésén kívűl más érdemleges nem hagyta el.

Elgondolkodtad a drámai jelenet.

Ismerem az érzést. Ismerem mikor az élet keresztezi az utad egy rosszfiúval. Bizony én is átéltem a vele járó érzelmi diszkomfort érzetet,bizonytalanságot , a gyomorgörcsöt és a barátokat nem kímélő nyilvános érzelmi összeomlást.

A rosszfiú egy seggfej...

Legkevésbé sem érdekli zsákmányának lelki világa, miután az már remegő térdekkel karjaiba omlott.

Veszélyes faj...

Csibész mosollyal és izmos bicepszel hívja fel magára a figyelmet, aztán megfogja a kezed és a csillagokat is lehozza az égről célja elérésének érdekében. És aztán? Aztán felszívódik... Nincs magyarázat, nincs lehetőséged megállítani. Laza mozdulattal dob a válla fölött a pokolba...

Egy rosszfiú kihasznál,manipulál, hazudik, játszik, megcsal, megaláz, érzelmileg zárt és elérhetetlen.

Jól felismerhetőek, mégis sokan vagyunk akik legalább egyszer csapdájukba esnek.

Hisz ahol megjelennek a nők máris pillájukat rebegtetve csavargatják fürtjeiket. Hisz simogatja női önértékelésünket ha egy igazi alfahím, egy emberi oroszlán mellett tipeghetünk.

Mert egy rosszfiú domináns és magabiztos...Ezzel válik még ellenálhatatlanabbá számukra .

Vannak nők akik függővé válnak és boldogan szökellnek újra és újra ,egymás után a karjaik közé.

De akad olyan is akinek egy ilyen csalódás felnyitja a szemét és ez vezeti el majd a nagybetűs FÉRFIHOZ.

Mint mondtam, én is jártam ebben a cipőben. Zokogtam, bezárkóztam és a barátaimtól kapott csokit zabálltam bánatomban napokig. Mégse adnám semmiért a rosszfiúmmal együtt töltött időt.

Hisz az ember nem más mint maga a megélt tapasztalat. És igen, egy percig talán sajog majd a büszkeségünk, de a jövőnk bizony jobb lesz tőle.

Likes

Comments

" Amikor egy lelket Isten két testbe rak, megmagyarázhatatlan kapcsolatok jönnek létre a Földön."

Emberek jönnek mennek az életünkben...

Egyik nap megismerünk valakit, a másik pillanatba már a nevére sem emlékszünk. Felszínes világban élünk. Felszínes kapcsolatokkal.

Szinte mindenki el tudja mondani magáról azt ,hogy vannak haverjai akikkel jó eltölteni egy bulis, nyári éjszakát.

Fiatalok százai postolja a közösségi oldalakon a " Legjobb Barátját" de hónapok/évek múlva már csak a Facebook figyelmezteti őket arra, hogy ismerték egymást.

Kevesen vannak akik elmondhatják, hogy megadatott nekik az igazi, nagybetűs BARÁTSÁG ,de ők tudják csak igazán miről fogok írni ebben a cikkben.

Van az a pont az életben mikor valakivel annyira egymás bizalmába férkőztök, hogy nem létezik többé kettőtök között olyan szó, hogy titok.. Annyira egy hullámhosszra kerültök, hogy felesleges beszélni ,hisz anélkül is tisztán értitek egymást.

Számomra ez a kapcsolat közel 20 éve kezdődött. Elmosolyodok mikor próbálom felidézni az emlékeket. Minden erőmmel azon vagyok ,hogy vissza "térjek" abba a pillanatba amikor találkoztunk. Nem lehet . Csak régi fotók tanúskodnak arról, hogy mi már bizony pár évesen egymást püföltük a homokozóban. Együtt Barbiztunk, majd egymást sminkeltük. Ott voltunk mikor valamelyikünk épp az első randijára készült és segítettünk egymásnak mindig ahol kellett. Együtt szökdöstünk a szüleink elől életünk első bulijaiba és ha épp lebuktunk ugyanolyan erővel próbáltunk enyhítő körülményt keresni a másiknak. 

Mellette nőttem fel....

Lassan 20 éve,240 hónapja ,1040 hete... és még sorolhatnám mennyi ideje sírok és nevetek vele.

Ennyi idő épp elég volt ahhoz, hogy szavak nélkül is tudjam mi jár a fejében, hogy megérezzem ha valami baj van vele és ahhoz is elég, hogy ugyanazokat a jó vagy épp rossz döntéseket hozzam meg mint amit ő tenne az én helyemben.

Manapság Ész nélkül futunk a párkapcsolatok után. Blog bejegyzések ezrei dicsőítik szivecskék százaival a szerelmet. Fontos téma, szívesen olvasgatom néha én is.Mégis szomorú vagyok. Hisz negyed annyi post sem szól azokról az emberekről akik ott állnak mellettünk amikora a bánattól szétfolyt sminkben fetrengünk a padlón. Hol vannak a barátok?! Az indok biztos a cikk elején leírtakban rejlik, hisz tényleg nem minden ember mondhatja bátran ki hogy van mellette egy olyan valaki akihez nem a szerelem köti ,hanem egy megmagyarázhatatlan kötelék.

. Sokakat ismerek akik megszakították a párjuk miatt addigi barátukkal a kontaktot ,hogy a párkapcsolatra több idő maradhasson. Ismerek olyanokat is akik azt mondják nem áll közel annyira hozzájuk senki, hogy az szóra érdemes lehessen. Mindenkinek saját döntése kire mennyi időt szán. Ki mennyire akar egyáltalán maga mellé barátot.

Sajnos Ha fontossággi sorrendet kellene fellálllítani,úgy gondolom hogy Valamiért a baráti kapcsolatokat a szerelem után sorolnák az emberek. Nekem ez a sorrend egyértelműen fordítva lenne.

Ezer bejegyzést írhatnék , azzal sem tudnám megköszönni amit az évek alatt kaptam tőle. Ezzel az eggyel viszont mégis megpróbálok köszönetet mondani a legjobb barátomnak és köszönje meg mindenki aki hasonló cipőben jár.

Hisz az igaz barátság ritka, de a legnagyobb kincs..."Semmi sem olyan szörnyű, ha mellettünk van egy jó barát."

/Bill Watterson/

@@DailyMood

#friends #friendshipgoals ##friendship

Likes

Comments

"És már nem törődni senkivel,
És nem haragudni senkire ,
És csak kérni Istent,hogy egyszer ,legalább mégegyszer
belehalhassunk a szerelembe.."

Jó néhány nap eltelt már. A gyomorgörcs megszűnt, a szívem nem hagy ki egy ütemet sem. A könnyeim felszáradtak.

Az ablakpárkányon ülök. Tekintetem az égre szegezem. Gondolataim felrepülnek a csillagok közé. Felszakadtak a sebeim.

Nem akartam semmit csak szeretetet, egy olyan embertől akit hónapokkal az elválásunk után is ugyanolyan szerelemmel szerettem. A testem elfáradt a gyászban, a leklem elhagyott..Nagyon sokáig erős voltam.Megküzdöttem minden fájdalommal és hiányérzettel.

Két gondolat között meggyújtom a cigarettám.

Felhúzom a pólóm. Meglátom a fakuló karcolásokat. Végig húzom egyiken az ujjam. Egy hete még fizikai fájdalommal nyomtam el a lelkem sajgását. Alkohollal, bulikkal csitítottam el az érzéseim.

Senki nem vette észre a segélykérésem.

Sokat gondolkodom azon, hogy van- e őrangyalom. Tudom, hogy mindannyiunkra vigyáznak. Számtalanszor kerültem kilátástalan helyzetbe és mindig az utolsó pillanatban valami megfogta a kezem. Most is.

Megfogta és egy másik ember kezébe adta. Egy olyan ember kezébe aki akkor is gyönyörűnek látott amikor az arcom eltorzult a fájdalomtól. Egy olyan ember kezébe akinek a jelleme nagyobb szeretetet ébreszt bennem minden ,fájdalmas érzelemnél.

Egyik pillanatról a másikra találtam meg a boldogságot. A lélegzetem nem a régi emlékek miatt akad el, hanem valaki miatt akinek ugyanolyan fontos vagyok mint ő nekem.Az agyam feltöltődött pozitív gondolatokkal.
Máshogy állok a világhoz és a világ is máshogy áll hozzám...

Ezüst szárnyú őrangyalkám a fülembe súgta, hogy egyszer minden könycsepp felszárad, egyszer minden fájdalom elmúlik...A Földről üzenem neki, hogy köszönöm ,és erre a "mosolyra" mindennél jobban vigyázni fogok.

A sajgó szíveknek pedig én súgnám a fülébe, hogy kitartás mert egyszer tényleg minden fájdalom ELMÚLIK... 😊

Likes

Comments

A csodálkozástól ráncos a homlokom.
A reggelt ma is a kedvenc online magazinom híreinek átfutásával kezdem. Unott barangolásaimat egy vastagon szedett mondat teszi érdekesebbé. Nem bírok továbbsiklani. A szemem megakadt a főcímen: Palvin Barbi kövér!
Pillanatok alatt úgy tűnik el az önbizalmam mintha a cikk személyesen engem bántana.
Évek óta ingázik a súlyom. A munkám miatt megszokott, hogy néha sanyargatnom kell magam de ha nem muszáj akkor távol tartom magam a testem ilyen módon való pusztításától. Ennek következtében pár hónapja lényegesen kerekebb lettem viszont súlyom növekedésével egyenes arányosságban nőtt azoknak a száma is akik megfordulnak utánam az utcán. Nem foglalkoztatott a hízás mert érezhetően tetszett a "világnak" kerekebb énem.
Viszont az önbizalom olyan, hogy pillanatok alatt képes köddé válni. Főleg ha olyan cikkeket lát az ember lánya amiben hazánk egyik legnagyobb modellje kövérnek (?!) van titulálva.
De nemcsak a magyar szupermodell kapott a rosszindulatú megjegyzésekből az alakja miatt.
Kerri Verna, amerikai jógaoktató rajtam kívül több mint 1millió követővel büszkélkedhet az Instagrammon. Nagyszerűen néz ki és sokakat hozott már remek formába mégse menekülhetett a negatív megjegyzés elől miszerint : Nem kellene fehér rövidnadrágot hordania mert kövér hozzá (????)
Ezek után komolyan nem értem mi számít jó alaknak.
Elbizonytalanítanak saját vonalaim de bizonytalanságom hamar dühbe csap át.
Feldühít, hogy a média és az internet azt súlykolja a nőkbe ,hogy akkor lesznek csak szépek ha az xxs-es méretig kínozzák magukat.
Sőtt szeretni is csak akkor fogják őket.
A fejemben felvillanó sorok mégjobban emelik a megvetést a lelkemben azok iránt akik szándékosan, ok nélkül rombolják mások önbecsülését.
Hetekkel ezelőtt egy magyar rádióstól hallhattuk élő adásban a következő szavakat:
"Azok a nők akik elhanyagolják magukat egy párkapcsolatban méltatlanná válnak arra ,hogy szeressék"
Kemény szavak...
Én pedig úgy gondolom, hogy azok a férfiak méltatlanok a szeretetre akik hamarabb észrevesznek pár plusz kilót mint a mindennapos igyekezetet. Hisz minden nő meg akar felelni a párjának ,minden nap igyekszik tökéletesnek tűnni annak akit szeret.
Puhs-up melltartó a feszesebb mellekért,
Push-up nadrág a kerekebb fenékért,
Fűző a darázs derék miatt vagy épp
Magassarkú a hosszú, vékony lábakért.
Csak néhány dolog ami - néha fájdalmat okozva - szükséges ahoz, hogy megfeleljünk. A férfiaknak, a társadalomnak, magunknak...
Nem érdemel szeretetet az a férfi akinek nem tűnik fel ezafajta törekvés.
Dühítő, hogy fiatal lányokat sarkallanak arra, hogy veszélyesebbnél veszélyesebb tablettákat egyenek és őrült, önsanyargató diétákba kezdjenek. Mert csak akkor fogják őket szeretni és ugye minden nő álma hogy ,szeressék.
Zsarolás!!!
Nagyon sok étkezési- és önképzavarokkal küzdő nővel találkoztam már. Én is voltam már egy közülük. Tudom milyen ha 50 kilóval görbe a tükör és 80-nak tűnünk.
Az általános iskolások 60%-a látja túlsúlyosnak magát.
A fiatalok 90%-a küzd étkezési zavarokkal.
Minden 100. anorexiás ember szívmegállásban meghal.
Hatalmas számok ,egy olyan téves kép miatt amit a média állított fel az emberekben. Mert a normális már kövér ,a betegesen vékony pedig ideálissá vált.
Egyetértek azzal, hogy figyelni kell a külsőnkre, egézségesen kell táplálkozni, fontos a sport és a mindennapi mozgás.
De azzal SOHA nem fogok egyetérteni, hogy egy irreális képpel, kegyetlen módon kellene elvenni a kerekebb nők önbizalmát és ezzel sok esetben az egézségüket.


@DailyMood

Likes

Comments

Újabb hosszú éjszaka. A mellkasom szorít, a szívem kalapál. Felkapcsolom a villanyt. Kis "tigrisem" álmosan pislog rám. Tudom, hogy neki is eleg van már belőlem de hűségesen mellém botorkál. Remegő kezekkel ülök az ágy szélén. A sírás kerülget.
Nem fog legyőzni!! - Sulykolom magamba.
Az ölembe kapom kis Francia bulldogom és sétálgatni kezdek a szobában. Megnyugtat a jelenléte. Kis fejét az arcomhoz szorítja érzem, hogy segíteni akar rajtam. Percek alatt elfáradok. Zihálva ülök vissza az ágyra. A szívem egyre gyorsabb ,a levegő egyre kevesebb. Érzem ahogy a vér elhagyja az arcom, szédülök. A megsemmisülés érzése gyorsan elnyomja elszántságom.
Feladom!! Újra vesztettem...
A táskámhoz tántorgok. Kapkodva előhúzom belőle a kis ezüst gyógyszerlevelet. Szétrágom az apró ,fehér tablettát és próbálom túlélni azt a fájdalmasan hosszú 20percet amíg a gyógyító méreg hatni kezd.
Elsírom magam. Nyomorúlt érzés. Magamra húzom a takarót. Nagyon fázom. Váratlanul egy forró nyelvecskét érzek a lábamra tapadni. Kis barátom minden erejével azon van ,hogy elterelje a figyelmem.
A légzésemre koncentrálok. Becsukom a szemem.
Elrepítem a gondolataim egy másik világba. Egy tökéletesbe.
Látom az arcát az édesapámnak, mosolyog. Én pedig nagyon boldog vagyok. Felidézem ahogy csibészkedtünk, kacagtunk, szökdöstünk a gyerekkori barátommal. Évek múltán is imádjuk egymást. Magam körül érzem életem legszebb pillanatait. Soványka 20évem legjelentősebb arcait. A családomat, a barátaimat.. a szerelmet.. Még most is erőt ad. Megnyugszom. Nem érzem már olyan elviselhetetlennek az átélteket. A sötét gondolataim búcsút intenek. Kezdem újra élőnek érezni magam. Újra életre kelni. A jéghideg izzadság lassan felszárad a testemen. Kimerültem. Percekig meredten bámulok a semmibe aztán a szemeim maguktól lecsukódnak és szinte észrevétlenül nyom el az álom.

Az én történetem majd' egy éve kezdődött, amikor az agyam egy számomra csöppet sem vicces játékba kezdett. Senki nem értett a környezetemben. Egyik percről a másikra lettem rosszul és rogytam a földre. Az orvosok szimulálásnak könyvelték, a családomat pedig rémületben tartotta. Meg voltam győződve róla ,hogy súlyos beteg vagyok és senki nem segít. Hónapokig orvosi várókban éltem az életem. Nem hittem el ,hogy nincsen magyarázat a rosszulléteimre. Később már a magyarázat sem érdekelt csak ,hogy jobban legyek. Pillanatok alatt szoktattak rá kábitószerekre hajazó gyógyszerekre amik csak ideig óráig jelentettek megoldást és megszabadulni csak szörnyű kínok között lehetett tőlük.
Változtatnom kellett az életvitelemen. Minden percemet betábláztam munkával, randikkal, barátokkal, családdal. Nem hagytam időt a rosszullétnek. Elkezdtem sportolni ,rászoktattam magam a gyógyteákra és homeopátiás szerekre. Hetek alatt jobban lettem.

Elhatároztam ,hogy segíteni akarok azoknak akik hasonló cipőben járnak mint amiben én jártam. Úgy gondolom, hogy ez a - fejlett orszàgokban félelmetesen gyakori - betegség nem kap elég odafigyelést. Pedig kezeletlensége rövid időn belül súlyosan rontja az életminőséget, megváltoztatja a beteg személyiségét, növeli a kockázatát az alkoholizmusnak, kábitószer fogyasztásnak és a veszélyes öngyógyszerezésnek.

A pánikbetegség valós betegség de Segitséggel és elszántsággal meg lehet gyógyulni.
Mert minden rosszat egy jó követ :) !!!

@DailyMood

Likes

Comments

Fáradtan ballagok fel a szobámhoz vezető lépcsőn. Hosszú napom volt. Gyorsan lehámozom magamról a ruhám és lustán a székre dobom. Az ágyamra vetem magam és felcsapom fekete Acerem kijelzőjét.
Kipattan az álom a szememből. Legutóbbi cikkem megmozgatta olvasóim gondolatait. Tátott szájjal futom végig elektronikus postaládám tartalmát.
Sokan sokfélét látnak bele az írásomba.
Van aki érzéketlen robotnak degradál és akad aki egy elkényeztetett ,durcás kislány képében látna ha elképzelne.
De akad olyan is aki szerint rossz példát mutatok fiatalabb látogatóimnak mert a cikkeimben iszok és dohányzok, meg amúgyis miért nem írok holtig tartó szerelemről, giccsesen eltúlzott boldogságról vagy tiniket motiváló nyálas idézetekről.... Értetlenül bámulom a képernyőt.
Gondolataimból az ajtó nyílásának halk hangja szakít ki. Apró ,puha léptekkel robog be rajta kis fekete Franciabulldogom, az időzítés ismét tökéletes. Felsóhajtok. Nekem miért nem lehet mindíg ilyen hatásos a belépőm?! Tömzsi testét feltuszkolja az ágyra és szorosan mellém bújik.. Elmosolyodok. Röfögő szeretetbombám pillanatok alatt feledtet velem minden rossz érzést amit az üzenetek olvasása a testemben felhalmozott.
A számat harapdálom majd újra elmerülök gondolataimban.
Egy pillanatig végigfut az agyamon, hogy valóban Walt Disney nyomdokaiba kellene lépnem de gyorsan kiábrándulok a gondolatból.
A szemöldököm az egekbe szökik. Nem értem miért lenne a képmutatásra igény vagy ,hogy miért jelentenék én bárkinek is példát. Tisztázom, nem ítélkezem senki felett és nem akarom megmondani mi a helyes vagy mi nem. Én sem tudom.
Nem tilltakozom a szerelem, a kapcsolatok vagy a mesébe illő jelenetek ellen. Csupán a jelentésük az én fejemben nem feltétlen egyezik az elvárttal. Nem szeretnék megfelelni mert mindenkinek sosem tudnék.
Tudom hogy vannak akik úgy gondolják, hogy minden csalódás ellenére hinni kell abban, hogy a jó elnyeri jutalmát . És leszek én aki úgy gondolja, hogy ezzel csak újra meg újra beleesnék ugyanabba a hibába. Igyekszem - néha radikálisan - olyan lépéseket tenni amivel elkerülhetem a már egyszer megélt fájdalom megismétlődését.
Bízok benne, hogy többségben vannak akik értik ,hogy a cikkeim nem egy pohár borról vagy egy elszívott cigarettáról szólnak.
Magamnak és azoknak írom őket akik ugyanazt érzik amit én.
Bízok benne, hogy lesznek olyan élményeim amik majd mesés történetek lesznek fehér lóval, hercegnővel meg királysággal de sajnos ennek létezéséről csak azután beszélhetek miután átéltem.

XOXO

Likes

Comments

Határozott mozdulattal csapom le a laptopom kijelzőjét. Kezembe kapom a kis kék Winstonos dobozt és kiviharzok a teraszra. Minden nyugodt. Minden alszik.
Felugrok az ablakpárkányra és meggyújtom a cigarettám. Érzem amint ellepi a vérem a nikotin.
Magam elé képzelem a néhány perce előugró chat ablakot. A pár soros üzenetet ami kirángatott a hideg éjszakába. Küldője nem érti ,hogy miért vagyok képtelen a szerelemre. Elmosolyodom a fogalmazáson. Nem ismerem a kérdezőt. Válaszolni sem akarok neki, de van pár percem elgondolkodni a kérdésen mielőtt még vékony cigaretta szálam elnyomnám. Nem cáfolom a kijelentést, inkább a "Miértre?" keresem a választ.
Felidézem a gyerekkorom. Tökéletes volt Mesébe illő. Látom magam előtt a szeretteimet. A családom, a barátaim. Nem találok hibát a képben. Tovább pörgetem az időt.
Megjelennek a kedves férfi vonások.Belenyilal a mellkasomba a felismerés. Én is voltam szerelmes, éreztem milyen ha valaki a mindenemmé válik. De vége lett. Fájt. Belehaltam. Utálom ezt az érzést.
Olyan ez mint a drog. Ma boldog vagy de holnap rád talál a depresszió. Megéri? Nekem nem. Öngyilkosság.
Ennek okán tudatosan taszítok el mindenkit aki veszélyt jelenthet. Menekülök mindenkitől aki belém szeret és azoktól is akikbe én lehetek szerelmes.
Taktikázok, de elárulom nagyon sokan még rajtam kívül.
Játékká váltak a kapcsolatok. A Szívek versenyévé és az nyer aki kevésbé kötődik a másikhoz.
Próbálom életben tartani magam.
Elszívom az utolsó slukkot csonka cigaretta szálamból. Eldobom de rögtön nyúlok a következő után. Ezzel kérek még pár percet magamtól, hogy a gondolatom befejezzem.
Mert a válaszom újabb kérdést szül.
" - Vajon ezek alapján egyedül akarom leélni az életem? "
Szó sincs róla.
Egyszerűen szerelem helyett Társat keresek. hogy mi a külömbség?
A Társ egy barát, akivel együtt nevetek és akihez emlékek kötnek. Szeretem és Kölcsönösen tesszük boldoggá egymást de ha eljön a búcsú ideje nem öljük meg a teljes lelkét a màsiknak mert csak egy kis részét birtokoljuk. Ez a gyilkolás nélküli szerelem az ami számomra egyfajta megoldás, hogy magamat és azt is védjem akit bánthatnék az érzelmek túlzott szabadon engedésével.
Ezért nem keresem a szerelmet.
Ezért keresem a Társam.

Likes

Comments

Éjjel két óra ,egyedül vagyok. Nem akarok haza menni, kívánom a magányt. Élvezem a fájdalmat.
Éjszaka van de a város ragyog, tele van élettel. Csak én vagyok élettelen.... Senki nem látja. Nem hagyom. Boldognak kell lennem ezt várja el tőlem mindenki hisz - szép vagy, fiatal,okos és sikeres - mondják. Én pedig engedelmeskedek. Mosolygok,kacagok,hazudok.
De most nem, egyedül vagyok megengedhetem magamnak az igazságot.
Bele kortyolok az olcsó boromba. Tekintetem nem bírom levenni a lábam alatt úszó víztömegről. Nem siet, halkan suhan tovább. Ő sem akar megzavarni.
Érzelmeim táncot járnak. Elmerülök a gondolataimban.

Arcok jelennek meg a fejemben. Közöttük egy nagyon kedves férfi vonás. Néhány vonal már alig látszik de felismerem, ezer közül megismerném.
Nagyon régi sebet szakítok fel másodpercek alatt. Elfáradt a lelkem.Nem megy a képmutatás. Újra élem a régi emlékeket.

Meglepődve döbbenek rá, hogy nem találom a múltban a jelenlegi énem. Megváltoztam.
Az egoizmus és a közöny átvette a hatalmat a szívem felett. Magamnak sem vallom be ,hogy milyen magányos vagyok. A múltban ott maradt egy darab belőlem, egy képesség... A szeretet.
Helyére került a félelem. Félek ,hogy aki számomra olyan fontos volt soha nem gondol rám. Félek az emberektől. Attól, hogy aki még ma minden nap látni akar holnapra a nevemet sem tudja majd.
Félek szeretni!
Dühöt érzek. Mi van ha a szerelmem a múltba ragadt és többet nem "használhatom" ?!

Elfáradtam. Nehezen elindulok haza, nyitva hagyom a kérdéseim. Nem tudok rájuk választ adni magamnak.
Üres tekintettel futok a busz után.Ösztönösen leülök az első ülésre amit meglátok. Szinte üres az éjszaki járat. Percekbe telik mire észre veszek egy idegent. Engem figyel- Gondolkodás nélkül rámosolygok ,gépekhez hasonlóan cselekszem újra. Végleg kiszakadtam a gondolataim világából - a pillantásunk másodpercekre találkozik majd tekintetét egy ölében lévő lapra szegezi.
Kinézek az ablakon. Nem veszek róla tudomást. Gondolatok nélkül telik el az idő amíg le kell szàllnom.
Nyílik az ajtó. Valaki hozzám ér. Az idegen az.
A kezembe nyomta a papírfecnit, mosolygott és elköszönt. Meglepetten hagyom el a buszt. Várok amíg elrobog majd olvasni kezdek.
A lapon 6 rövid mondat állt:

"Bármi is történt ne szomorkodj miatta!
Ha ezt teszed eléri célját aki bàntott.
Sokkal erősebb vagy mint gondolnád!
Az életben mindenki bánt ki szavakkal ,ki tettekkel.
Csak egy idegen vagyok de tudom milyen ha bàntanak és nem látsz kiutat, segitséget.
Bármi is történik gyönyörű vagy és
erős"

Nem tudom ki vagy és azt sem tudom, hogy eljut e hozzád a történetem amiben te lettél a főszereplő de köszönöm, hogy átláttál a mosolyon és erőt adtál. Több ilyen emberre van szüksége a Földnek.

Köszönöm az újraélesztést.

XOXO
@DailyMood

#daily #mylife #makemehappy #stranger #thankful

Likes

Comments

A mindennapi rohanás sajnos nem teszi számomra lehetővé, hogy a körmeimmel foglalkozzak de szerencsémre ez már nem jelent számomra problémát.
Timi -
nagyon kedves barátnőm - mindig hasznos tanácsokkal lát el ha a körömtrendekről faggatom és helyettem is gondoskodik arról, hogy - az ő szavaival élve - ne csak én de a körmeim is mindig ragyogjanak.

Timi 2014 óta foglalkozik a körmök szépítésével és a sok tanulás és gyakorlás után mára saját üzletében várja a szépülni vágyó hölgyeket. Csak minőségi Crystal Nails alapanyagokkal dolgozik ,ami segitséget nyújt neki abba, hogy minőségi és tartós körmöket varázsolhasson. Kedves személyiségével és kifogástalan munkájával gyorsan bővülő vendégkörre tett szert, ami nem is csoda hisz mindamellett, hogy figyelemmel kíséri az aktuális trendeket ,imádja szabadon engedni kreativitását is ami még egyedibbé varázsol minden munkáját.

Úgy gondolom ez épp elég ahhoz, hogy a mostani cikkemben ő legyen a segitségem és - saját munkáival - ketten bemutassuk nektek az aktuális körömtrendeket.
Íme :
💅🏼💅🏼

Az első választásunk az úgynevezett " Sellő poros" körmökre esett. Különlegessége egy apró, fényes porból ered ami csodálatosan ragyogóvá teszi az alapszint. Akár a sellők uszonyán megcsillanó vízcseppek.

A második befutó a fenti képen látható, világító zselés köröm lett. A tavaly ősszel berobbanó izgalmas őrület mára a partik "kötelező " elemévé nőtte ki magát. Képzeld csak el ,a nappal lágy, natúr színű zselé kivilágítja a bulis éjszakát. 😉

Idén szintén nagyon sikkes darabnak számít az úgynevezet "Tigris szem" köröm.
A Tigris szem hatást egy szupererős mágnes "kelti èletre" . A csík képes vándorolni ha forgatod a körmöd.
Tökéletes díszítő eleme lehet a bal alsó képen látható fehér kagyló minta.
☺️

Timinél senki sem tudja jobban,hogy sajnos ha körömről van szó én nem igazán engedhetem el magam és ebben bizony a visszafogottságra törekszem. Fotózásokon, divatbemutatókon meglehetősen csúnyán néznének rám ha extrém körmökkel hódítanék. Ezért lett szemèlyes kedvencem a visszafogott ,ámde természetesnek ható "BabyBoomer" technika. Timi megnyugtatott ,hogy nem vagyok egyedül mert visszafogottsága miatt mára hatalmas népszerűségnek örvend. Lényege ,hogy a fehér szabadszélt összemossák a körömágy színével. Lenövésmentes és sokkal természetesebb mint a klasszikus francia. ❤️

Már 2013-ban felbukkant a külföldi kifutókon a Matt köröm ,ami nagy örömünkre akkor el is indult világhódító útján. Színesben is jól mutat de a fekete matt köröm talán ma a legelterjedtebb. Fényes mintával díszitve nagyon kreatív hatást érhetünk el. Ha tehetném én mindíg ezzel a körömmel virítanék. 😱

Az utolsó befutó a kis trend listánkon a "chro^me" hatású köröm lett. Timi elmondta ,hogy ez egy forradalmian új technika hisz eddig az igazi fémes hatást lehetetlen volt elérni. Viszont ezzel a speciális gèllakkal elérhető ez az igazi "króm hatás" is!!

A TOP6 köröm technika mellé drága barátnőmmel összeválogattunk nektek pár köröm díszítési ötletet is amivel még egyedibbé varázsolhatjátok kezeteket. Természetesen ezek is csak az ő kezei alol kelhettek életre.


Hát a mi kutatásunk itt a végére ért, remélem ,hogy a kis összeállításunk sokaknak segít majd ötletet meríteni.


Timit megtaláljátok a facebookon Horváth Tímea néven.

Illetve aki szeretne tekefonon is be tud hozzá jelentkezni a 06703954173-es számon.

Szalonja a Harminckettesek terénél található a Salétrom utca 9. alatt.

A szalont facebookon Enchanter Esztétikai Központ néven tudjátok checkolni.

#nails #nailart #nailtrend #2016 #myfriend

XX
💋💋💋

@DailyMood 💅🏼❤️

Likes

Comments