Jag har inte skrivit på länge nu, oj då. Tänker inte komma med ursäkter nu utan i stället hoppa rakt på sak.

Jag funderar mycket kring saker som händer i bussar... Vet att det låter skumt, man kan ju undra vad jag sitter och tänker på? Men aja, dessa är ett fåtal ut av tankar som kommer ofta:

Först och främst vill jag inleda med en fråga, eller snarare ett påstående. Om man går in i en nästan full buss, och sätter sig bredvid en person. Ska man sedan flytta på sig när det finns lediga två-sitts platser? Jag tog upp frågan på facebook för ett tag sedan och insåg att alla verkligen tolkar situationer som denna på olika sätt. Jag har både fått höra att man ska flytta på sig för att många ofta föredrar att sitta själva. Andra säger att man ska sitta kvar, det visar på respekt för den som sitter bredvid och så vidare. Jag är en sådan person som sitter kvar eftersom jag anser att lite närhet inte är skadligt. Måste vi människor vara så isolerade ifrån varandra? Okej om man inte gillar att sitta bredvid någon, förstår det, men med mig får ni stå ut!

Nu vill jag gå över till en lite mer tragisk tanke kring mänskligheten (ooo how deep... not really). HATAR när tågen inte går, och folk beter sig som huliganer. Jag blev intryck i bussen bokstavligen talat. Dessutom ska någon alltid finnas i mitten och ta fram sin snapchat? Allvarligt? Eller när bussen precis kommer en sen eftermiddag och alla glömmer det "svenska" kö systemet som för en gångs skull är någonting bra? Irriterande... Och ja jag bor i förorten, men allt förutom kö trängsel är jag stolt över!

Jag ska inte avsluta detta inlägg på ett dåligt sätt, det finns en ljus sida med att ta bussen! Alla fantastiska busschaufförer som vänder din dåliga dag på en sekund! Jag brukar alltid hälsa när jag stiger på bussen (I'm one in a million ^.^ ) Och en gång sa en ut av busschaufförerna att han kände igen mig och så önskade han mig sedan en trevlig dag! Sådant är jätte härligt att höra och det är värt att hälsa även om endast fåtal bemöter dig på samma sätt, när du väl blir bemött så, kommer det vara under en tid då det kan vara nödvändigt att höra det! Vill också passa på att hälsa till alla som kör buss och som alltid tar upp micken och hälsar alla i bussen en trevlig helg (om det är fredag) eller en fortsatt trevlig dag! Det uppskattas!! ♥


KRAM 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag vet att jag är dum om jag tror att förhållanden kan se ut som en sagodröm. Men jag anser att man kan ha ett sådant förhållande! MEN detta förhållande kommer inte att bli så om man inte pratar med varandra och tar sig förbi dem svåra delarna. Jag vet att alla har sina problem men det värkar som att man väljer att inte lösa dess problem på rätt sätt. Det gör mig arg eftersom dessa två personer som har ett förhållande, blir allmänt sura på alla andra runt om kring. Och så ska dessa personer då ta ut alla sin ilska på omvärlden? Snälla, make it stop...

En annan grej jag har funderat mycket på är, Vad fan förväntar sig tjejer och killar av förhållanden? Allt som har med det att göra verkar så komplicerat. Jag blir seriöst uppskrämd av förhållanden och vill inte alls ha ett om det ska vara så himla svårt? Och det värsta är att det är nu jag borde vilja ha det som mest? Eller? 

Som tur är så har jag ett underbart förhållande med mina vänner. Till exempel vänner som verkligen bryr sig om mig och skriver till min mamma när jag inte svarar och kommer till skolan <3 Vänner som gör mig glada och får mig att vara en bättre person och en gladare person. Dessa förhållanden jag har med mina vänner är obeskrivliga och väldigt "enkla", inget komplicerat och invecklat! Varför kan det inte vara så med andra i riktiga romantiska... förhållanden? Jag kanske har fel, jag kanske bara får ta del av förhållanden där det inte är "ment to be", jag kanska borde vänta på min prince charming, är det så att man faktiskt kan hitta sin prins i slutändan om man bara har tålamod?? 

Här kommet ett tips på en bra film som tar upp dess frågor men som man också kan kolla på för att bara slappna av och komma bort till en annan, rolig och mysig värld! <3


Likes

Comments

Okej, så ligger det till!! Jag hade suttit med novellen ett tag sen men var inte nöjd med den så jag la aldrig upp den. Men här kommer en liten del (fort. kap.1). Det är allså en fortsättning på den första kapitel, som heter "The god in blue jeans" (glömde att skriva det innan!! ^^) 

Stacy

The princibal was very punctual about the rules. But as I predicted, he tried to make some awkward joke and stories when he was a freshmen, and I leave it there: You should know what I'm talking about.

So I had a hard time staying awake under this hour. When he welcome us and announce that we could leave, I kind of belt out to the hall way and to my new locker. I heard from my brother that we would share the hall with the sophmore this year because the second floor was under renovation. So instead of the single tier they had replaced it with the triple tier. Well, I might get something good out of it for once. Who knows I might end up sharing this tiny lockers with some cute sophomore guy. That would not be so bad.

It wasn't really a surprise when I saw the silver envelope. Not when you know someone very important, who mentioned it to me a while ago by accident. Since he joined, it was pretty easy to trick him in to reveal the detaljs. By the way he did actually made sure that I would get in, in first year even. It was unusal for a freshmen to get invited but not if you name is Stacy Rogers and had been taught how to manipulate your own brother. To be honest he is not really a good liar and a secret keeper, especially when he sworn an oath to never to tell a living person about the secret society to outsiders.

I recognised the seal, the two pitchforks from my brothers letter. Once I learned about them, there was noone who could stop me from wanting to join. Not even my brother, who still thinks I'm to small for these kind of things,. But I think we both now I'm more capable than I look. Yes, I'm tiny and fifteen, but I got the eye of the tiger. Flipping the letter over, while over my shoulder to see if somone was watching, but to my suprise there was noone there at all. Creepy. There it was, on the golden card:

Stacy Rogers

You've been invited to Olympus.

I caught myself smiling at the card, I know I'm a dork. I hurried and putt the envelope in to my back pack and pushed it with all force so it would fit to the tiny hole. The phone rang, my old friend Connor was waiting for me on the third floor right outside the school dining hall.

 

***

Hoppas att någon gillar den. Förhoppningsvis kommer jag hinner att skriva om nästa del snart. Till nästa gång. 

Pram Pram // P.

Likes

Comments

Jag är ledsen att jag inte har skrivit på länge, jag har inte riktigt haft tid. Jag har haft riktigt roliga veckor. Det har varit sjukt roligt i skolan med mina fina vänner. Allt har varit bra förutom en liten grej. Jag vill inte nämna några detaljer men det jag kan berätta är att man ibland står framför ett svårt val. Jag hatar när det händer eftersom jag inte gillar att välja mellan två viktiga saker. Men detta händer då och då, mitt tips är att bara ta det lugnt. Om man har en positiv inställning kommer man ta sig igenom detta svåra beslutstagande och så kommer någonting bra att hända efteråt ;)

Trots allt som händer har min helg har varit fantastisk! Jag har varit i Nynäshamn på inspirationshelg med Sveriges ungdomsråds medlemmar! Jag kan inte beskriva hur grym helgen varit. Jag har varit på inspirerande föreläsningar och så har jag lärt känna fantastiska personer! :D Ni kan kolla in mer om vad vi gjort på Instagram (#inspNynäs) eller via denna tidning: 

http://issuu.com/utropstecknet/docs/utropstecknet_...


// D ♥


Likes

Comments

Kände att jag var tvungen att skriva ner dett någonstans. Känner på mig att detta kan bli långt.

Jag har gått runt och funderat mycket denna vecka. Jag har tyckt att veckan gått bra. Den har varit sjukt rolig och jag har inte riktigt fattat varför. Jag inser nu att jag varit lite borta, jag har inte varit mig själv helt och hållet, lost. Jag har vetat det ett tag nu. Förra året hade jag det för jobbigt, för mycket stress så jag brände mig en aning... Jag insåg det då också och har sedan dess ifrågesatt vem jag är väldigt mycket. Innan detta hände förstog jag inte folk som sa att de inte visste vem de är. Nu förstår jag vad de menade. Jag har förändrats (utvecklats till förhoppningsvis en bättre person)! Ett tag hade jag det väldigt svårt att hitta tillbaka, men det som fick mig att vara kvar på rätt spår var alla mina vänner. Jag har äntligen märkt att den jag vill vara är en som gör lemonad när livet kastar citroner på en. Jag kan inte med ord beskriva vad jag tänker på eller vem jag vill vara. För den jag strävar efter att bli är inte en speciell person med speciella egenskaper eller speciell personlighet. Jag har de senaste dagarna känt en underlig, skön och mystisk känsla i kroppen. Denna KÄNSLA är JAG. Denna känsla är nästan som att man kollat sig i spegeln varje dag och trott att man ser sig själv, men att man en dag kollar och plötsligt ser någonting helt annat men också någonting som känns så bekant.

jag har ingenting mer att säga just nu

Likes

Comments


Jag har länge fått höra av en bra vän, att filmen "Tres metros sobre el cielo" (Three steps above the heaven) är sjukt bra! Så nu när jag inte haft så mycket att göra, kollade jag på den och på del två "Tengo ganas a ti" (I want you). Sjukt, galet romantisk film med världens snyggaste brunett! Matio Casas. Filmen handlar om en bad boy som gör väldigt dumma saker. Men orsaken till det är att han haft det svårt inom familjen. I första filmen får man följa honom när han möter en tjej som förändrar hans liv. Lite standard handling men med en så bra twist :P 

"Keep calm and... TU Y YO A TRES METROS SOBRE EL CIELO"


MarioCasas

Filmen är svår att få tag på med engelsk text men jag rekommenderar att man kollar på den. Den får en helt klart 10 av mig. 

Kram // D

Likes

Comments

Idag är en bra dag!

Imorse gick jag till busstationen i det mörka, kalla vädret med musik i öronen. Älskar sådana promenader, då det enda jag hör är musiken och mina tankar (poetisk jag är).

Konstigt, har jag Inte mycket plugg idag, så I am enjoying my evening, som började med pappas middag. Finns inget bättre än att komma hem till en varm och god måltid. 🍲

//M


Likes

Comments

Så idag har jag varit på dansen :) Yeah I dance Serbian dance. cuz I'm Serbian :D Det var super roligt! Nu så kör jag o mamma Fruit ninja, mammas favorit spel 😎 Här kommer några roliga bilder från dagen och en rolig video, Enjoy and be happy!! // D

http://m.youtube.com/watch?v=3eatkaD_F3o


Likes

Comments

Helloo!! 

Läste mitt inlägg  från förr igår...😳🔫

Idag har det pluggats en massa, nu är det dags att bara ta det lite lungt och krypa under täcket och se på någon film.

 

Ååh and, det har snöat! Kyligt men mysigt 😉

Pram Pram ❤

(kram+puss=pram)

//M

Likes

Comments