cupcakes ca 8 normalstora:

2 ägg

2 dl socker

100 g smör

2 tsk vaniljsocker 

1 dl mjölk

3 dl mjöl

2 tsk bakpulver

Lemon curd

Frosting:

3 dl grädde + lemon curd

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg och socker. Smält smöret. Tillsätt mjölk och smör i äggblandningen. Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver för sig. Vänd ner i smeten. Fördela i formar och klicka i lite lemoncurd. grädda ca 10 min. 

Vispa grädden fast, blanda i valfri mängd lemoncurd. Spritsa på muffinsarna. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Riktigt ostigt med en klick créme fraiche och rödlök till. 

Likes

Comments

Blev så sugen att testa denna cheesecake som jag hittade hos @Fredagskakan. Hur god som helst även om resultatet inte blev lika vackert och botten gick sönder.. Mums!

Likes

Comments

​På en sten, vid en sjö, i en skog.

Likes

Comments

Hej på er! Elin heter jag och har också bloggen @Livetsteater där ni kan hänga med i min vardag. Det blir en del matbilder där som ibland är samma som här. Jag är hur som helst 22 år och sjuksköterska (blev färdig i juni). Älskar egentligen att baka men mycket tid och energi går just nu åt till arbete, därav brist på bilder/recept på hembakat. Tyvärr. Blir förhoppningsvis mer framöver! 

Likes

Comments

Har sett så mycket bilder på hemmagjorda glassar som ser sådär supergoda ut. Såklart syns aldrig smaken men mitt försök igår tycker jag ändå blev en flopp. Tog naturell yoghurt, vaniljkvarg, lite vaniljsocker och några hallon. 

Överös mig med tips hur jag får dem goda?! 

Likes

Comments