Något jag nyss satt och tänkte på.. hur lyckas man med något?
Det kan vara mål som man har satt upp för sig själv eller något som man bestämt sig för att göra, listan kan göras lång.

Men hur gör man då? Enligt mig behöver du egentligen bara 1 nyckelegenskap.
- Du måste gilla det du gör och tycka det är roligt.
Ett intresse måste alltså finnas. Då kommer allt de andra (som också är nödvändigt) som motivation, ihärdighet, att man är konsekvent osv att falla på plats naturligt. Har du ett brinnande intresse för det du gör, ja då lyckas du! Tycker du däremot att något är tråkigt så betyder det ju självklart inte att du inte kan lyckas. Det ena utesluter inte det andra. Men det viktigaste du behöver är intresset enligt eget tycke. Tittar man på många framgångsrika människor och vad de gör så sysslar majoriteten med något som de brinner för, något som de tycker är kul. Och det är där hela resan början. Sen kommer framgången (och allt de där andra) på köpet. Håller ni med mig? Yes or no, hade varit kul att höra vad ni tycker.

Ciao!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

God kväll kära läsare,
idag har det inte hänt så mycket här hemma hos mig! Har haft en liten spa-dag för mig själv och pysslat lite. Tycker det är så himla fräscht att ha en solbränna nu på sommaren så funderade på att dra ner till stan och spray-tanna mig men hoppade över det idag och körde på en bus-lotion från dove som är väldigt enkel att applicera och ger en väldigt naturlig bränna! Älskar den😍 enda nackdelen är väll att den inte är så dryg utan går åt ganska snabbt om man ska smörja in hela kroppen. Innan har jag alltid solat solarium men har slutat med det då det inte alls är bra för huden, och jag är skiträdd för att huden ska åldras i förtid. Så nu kör jag på bus istället eller spraytan! Denna lotionen från dove är också väldigt bra för att förlänga din spraytan. Då det i grunden är en lotion med en liten mängd bus i så ger den en väldigt naturlig färg och är typ foolproof när man applicerar den. Det är dock en lotion som behöver byggas upp beroende på vilken effekt man eftersträvar, så vill man bli riktigt brun på en gång så rekommenderar jag spraytan eller en "riktig" bus.

Och nu sitter jag i soffan och avnjuter min kära nocco. Är typ beroende av dem, älskar att sitta i soffan och smutta på en iskall nocco samtidigt som man chillar framför tv:n/datorn.. någon mer som också har det som vana?😍 har testat de flesta smakerna men Caribbean är lätt min favorit än så länge! Drömmen vore ju att bli sponsrad av Nocco, ser ni detta nocco så är ni mer än välkommna att skicka ett flak med Caribbean till mig haha😂
Ha en mysig kväll alla läsare, ciao✌

Likes

Comments

Contains affiliate links

Snygga träningstights kan man aldrig få för mycket av eller?
Alla har olika prioriteringar när det kommer till tights men den viktigaste prioriteringen för mig är nog att de inte är genomskinliga, de är nummer 1! Vill inte flasha trosorna när jag kör squats eller någon annan benövning, nummer 2 är givetvis bekvämligheten och sist men inte minst, passformen (rumpan ska se bra ut i dom, haha). Vilka är era prioriteringar?

Dessa är mina favoriter ifrån Nelly! Som ni märker gillar jag inte typiska svarta tights, gärna lite färg eller mönster!

Nr7 / Nr1 / Nr4 / Nr5 / Nr2 / Nr6 / Nr8 / Nr9 / Nr3 / Nr10 / Nr11 (Ursäkta o-ordningen)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Dåså!
Då har jag pillat med headern lite idag och resultatet ser ni ovan! Första headern jag någonsin har gjort. Lite trixigt det där med att fixa en header, dock är jag inte särskilt kräsen utan denna får duga tills jag kan fixa en ny! Huvudsaken är iallafall att man har någon bild, ser så himla tomt ut annars.
Ni läsare som gör era egna headers kanske har något tips till mig?

Idag kom även mitt paket som jag beställt ifrån Gymgrossisten. Brukar beställa mitt proteinpulver där. Gillar särskilt märket Starnutrition, tycker att deras protein är väldigt prisvärt och billigt. Dessutom finns det i otroligt många smaker och denna gången unnade jag mig Hallon. Beställde även till Kasein (i choklad-banansmak) som jag aldrig testat på innan. Fördelen med Kasein är att det är ett långsamt protein, det tar alltså längre tid för kroppen att bryta ner det till aminosyror än vassleprotein exempelvis. Detta gör det optimaliskt att inta innan man lägger sig, då den tidsfördröjda frisättningen stimulerar proteinsyntesen en längre tid, perfekt under natten när du sover.. Låter ju inte helt fel? Återkommer med recension framöver om jag märkt någon markant förbättring i återhämtning och muskeltillväxt tillskillnad mot att bara använda sig utav Whey-80 som jag gjort innan.


Nedanför har jag länkat proteinet! Klicka på respektive protein för att komma till Gymgrossistens hemsida.

Likes

Comments

​Yay! Då har jag äntligen startat min första blogg.
Har aldrig varit en bloggare och aldrig bloggat tidigare. Men då jag numera har mycket fritid till godo samt ett stort intresse för allt som rör träningslära och hälsa i övrigt så tänkte jag att, varför inte starta en blogg och dela med mig? 

Sagt och gjort, här är den! Håll utkik för inlägg i framtiden. Jag planerar att dela med mig av både informativa samt personliga inlägg gällande styrketräning och all form av hälsa. 

Kram på er!

Likes

Comments