English version below


Så fantastisk vildt

Nu er det en uge siden, at Patrick gik på knæ for mig. Det smukkeste og vildeste øjeblik, som i vores bog ikke kunne være mere perfekt! Vi er så glade, og jeg flyver stadig rundt på en lyserød sky!
05.08.17 blev dagen hvor min kæreste blev til min forlovede. Vildt og uvirkeligt at sige; FORLOVEDE! Og samtidig så dejligt og rigtigt! Det er et øjeblik, som jeg tror de fleste piger glæder sig til. Finde sin drømmemand, blive friet til, som den prinsesse du er, kærligheden og ringen, som sætter streg under, at man virkelig hører sammen. Smukt! Jeg har altid været romantisk anlagt, følsom og sensitiv, pige med stort P, tilhænger af lyserød og drømt om manden til mit glimmerunivers - og Patrick formåede bare til punkt og prikke at gøre denne dag helt speciel!

Patrick overraskede mig ved, at vi skulle i botanisk have i Denver. Jeg har været der før med en veninde, hvor jeg faldt pladask for hvor hyggeligt og zen-agtigt der er, så han ved jeg elsker det sted! Meget betænksomt af ham at sørge for, at jeg skulle være i mit 'happy place'. Uden selv at have været der, fandt han på google-maps, en sø, med det mest perfekte spot, til sit frieri. Sukkersødt som det er, kunne det oprigtigt talt ikke have været mere perfekt!
Det skal siges, at jeg har prikket til ham i nogle år, haha, men på det seneste har vi talt mere reelt om at blive forlovet. Vi vidste begge to, at det var ved at være oppe over - for ærligt - som udlændinge i dette land, skal alting gå lidt hurtigere! Vi er nød til at tilpasse os vores udenlandske situation, og gøre det til vores eget.
Denne morgen var altså ikke en helt almindelig lørdag morgen. Uden at have forhåbningerne for høje, fornemmede jeg, at noget var i gærde. Patrick både opførte sig, og sagde mærkelige ting, og kom med hints i amors retning. Jeg iførte mig derfor en af mine sødeste sommerkjoler, fulgte med, og minsandten om jeg ikke denne dag skulle blive en diamantring rigere!!! Han var nervøs som aldrig før, fortalte han senere. Så sød, hehe!

Vi gik i haven, hyggede og legede med et fake go-pro. Som vi nåede den udtænkte sø, blev kameraet sat op over for hvad der nu er blevet til vores spot og vores bænk. Ja, vi har det hele på 'bånd'! Igen så betænksomt af ham, og et super dejligt minde at have! Patrick kom over til mig, på den anden side af søen, og selvom han til dels mindede mest om et espeløv, havde jeg også store sommerfugle i maven. Mens han nænsomt flyttede forstyrrende ting, som mavetaske og vandflasker (det skulle jo se godt ud på film) tænkte jeg: "Er det nu?! Er det nu min drømmemand skal på knæ for mig, sådan som det sker for ægte prinsesser, og som man ser på film?!" Det var næsten for godt til at være sandt! I næste øjeblik sad vi på bænken og han fortalte hvor meget han elsker mig, og hvor meget han gerne vil leve resten af sit liv sammen med mig, der 'knækkede filmen' for mig. Jeg stammede et: "Hvad laver du?!", og begyndte så at tude. Han trak mig op at stå og kom selv på knæ. Jeg husker ikke hvad han mere sagde, andet end til sidst, hvor han nævnte mit fulde navn og de famøse ord: "Vil du gifte dig med mig?", samtidig med, at han hev den smukkeste ring jeg nogensinde har set, op af lommen...
Jeg var i kærlighedschok! Jeg omfavnede ham, kyssede ham og græd lidt (en del) mere, hvor efter han sagde, at jeg gerne måtte svare. Det blev et kæmpe "JA!".

Vi sad længe på bænken, stirrede på ringen og var ovenud lykkelige. Jeg formåede at bruge en hel pakke med lommetørklæder, som han også havde haft med i lommen - hvordan vidste han dog, at jeg ville blive gennemblødt af snot, haha?! Vi befandt os i en lykkeboble, og jeg skulle lige sluge det hele. En skør fornemmelse sagde mig, at nu var det tid til at komme ud i den virkelige verden igen, af med den fortryllende ring, og videre. Jeg skulle - og skal stadig - nive mig selv i armen, for at sikre mig, at det ikke blot er en dejlig drøm. Har I set ringen?! Det er jo helt vanvittigt hvad han har haft gang i! Det er blot om at tage det hele ind...
Vi nød hinanden, og i timerne efter, ringede og skrev vi til vores familier og venner, med vores glædelige nyhed. Det var fantastisk og lettende, og alle er selvfølgelig så glade på vores vegne. Senere forkælede vi os selv med sushi.

Her en uge efter, er det eneste minus ved vores forlovelse, at jeg faktisk ikke har min ring! Den var en lille smule for stor, og kom hurtigst muligt tilbage til juveleren, for at gøres mindre. Prikken over i'et er, at Patrick har fået den indgraveret med noget af det sødeste, som jeg kan fortælle jer, når jeg poster mere om selve ringen og hvor ekstra god han har været. Det betyder, at jeg først kan hente den om endnu en uge, når den også har været en tur forbi gravøren igen.
Ah, jeg føler mig allerede så nøgen! Jeg kan slet ikke vente med at få den tilbage på fingeren, hvor den hører hjemme ❤


So so beautiful and crazy

Last weekend Patrick proposed to me! It was the most beautiful, crazy and perfect moment in my life! We are so happy and still on cloud 9.
08.05.17 became the day where my boyfriend became my fiancé. How crazy to say; FIANCÈ! All though it couldn't feel more right! I think it's a moment every romantic little girl dreams of; finding the man of the dreams and getting engaged - the ring is such a beautiful symbol of love. Patrick manage to make our day as perfect as the dream, in our own speciel way.

He surprised me by taking me to Denver Botanic Gardens. He knows that I love that place so much! At home he had looked at google maps, to find the perfect spot for his proposal, and as we walked through the garden we came to this lake with cute corners with benches. Patrick had actually brought a camera, a fake go-pro, which we played around with, when he suddenly put i down on the ground and had me walk on the other side. So yes, we have it all on tape! How thoughtful of him and a great memory for us to have!
He came over to my side of the lake and even though he was crazy nervous, I also had big butterflies in my tummy as I started to see what was going on. He had been acting all weird the entire morning, and it was now starting to make sense. He had me stand up and got on one knee himself telling me how much he loves me and wanna spend his whole life with me! Honestly i don't really remember what else he was saying besides from the words: "Will you marry me?" It was so surreal, overwhelming and I cried a lot until he asked me to answer, haha! And of course my answer was a big "YES!"
I still pinch myself to understand that it's not just a really good dream!

We sad for a long time just starring at that incredible gorgeous ring he just gave me, kissing and crying. It was almost to good to be true. I even managed to use a whole pack of tissues he had brought, haha.
We called and texted our families and friends. It was a wonderful feeling and of course everyone is so happy for us! Later that night we celebrated with sushi.
The only downside about our engagement right now is that I don't actually have my ring! It was a little too big, so along with the sweet engraving, which I will tell you more about in another post, it's at the jeweler where I can pick it up in a week. I can't wait, I already feel so naked and just want it back on my finger where it belongs

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

English version below


Mount Evans

Hej venner,
Sidste weekend havde vi besøg af en dansk ven, som i øjeblikket studerer på Stanford. Han tog en weekendsmuttur forbi Denver, Colorado, for at besøge os - altid dejligt at få besøg af gode venner! Selvom Patrick og jeg er rigtig gode til at komme ud og nyde vores nye hjem, gør et besøg bare, at vi får oplevet noget lidt ud over det sædvanlige. Det skulle vi selvfølgelig også denne gang...

Mens fredagen bestod af afslapning ved poolen var lørdagen sat af til adventure! Patrick har længe talt om et bjerg, ved navn Mount Evans, her i Rocky Mountains, som stort set ligger lige i vores baghave (der er lidt længere mellem alting herovre, haha!), og det skulle vi selvfølgelig udforske og bestige!
Mount Evans hører under et af Colorados "fourteeners", hvilket betyder at det har en højde på over 14.000 ft, som svarer til ca. 4,2 km. Det ret specielle ved lige netop dette bjerg, er, at det indeholder Nordamerikas højest asfalterede vej. Crazy nok! Det gør det altså en smule lettere at bestige, haha.
Vi kørte ind i nationalparken, og efter en lang og meget smuk vej, nåede vi et "plateau" med en sø og en af de smukkeste udsigter. Siden hen gik det så opad. Virkelig opad! Weird fornemmelse bare at blive ved med at se biler køre op og op og op ad bjergets sider.

Som vi nåede toppen, kom et skydække kravlende ind over os og bjerget. Det er en af de vildeste oplevelser jeg har prøvet, for hvor tit er du lige INDE I EN SKY?! Haha, folk der så min instastory i lørdags fik da også entusiasme ud over det hele. Følg med på @Dahlsworld for flere 'over here' oplevelser...
Bilen blev parkeret og vi fik lidt mere tøj på - det blev hurtigt en hel del koldere og små fugtigt. Jeg kan så bekræfte, at der er 'koldt på toppen'!
Efter en lille hike kunne vi ikke komme længere, og pludselig var der grå-hvidt over det hele! Skøøørt! Og på toppen var vi!!! Nogle havde efterladt et skilt mellem stenene hvor på der stod 'MOUNT EVANS 14,258 ft.' Jeg elsker det - dejlig medmenneskelighed! Det gjorde, at billederne blev lidt mere specielle. Jeg har altså så stået i 4,3 kilometers højde og smagt på luftfrikadeller og skysovs - det kan anbefales! Skyen skyldtes nok også, at jeg glædeligt hoppede op på den største sten ude ved kanten, og teede mig tosset, for vi kunne ikke se en skid. Vinden var voldsom og skyen som en "væg" ud til verdenen. Jeg er sikker på, at jeg havde været lidt mere forsigtig, hvis sigtbarheden var i top, og vi virkelig kunne se hvor langt ned der var. Fed fed fed oplevelsen, one for the books! Jeg glæder mig meget til at komme tilbage en dag med blå himmel, og se hvilken vanvittig udsigt der gemmer sig bag sky-gardinet. So stay tuned ;)


Altitude sickness

Hvad man ikke kan komme uden om i de højder, er altitude sickness, eller højdesyge. Vi danskere/europæere kan vidst typisk mærke en lille smule ved 3 kilometers højde og mere jo højere op man kommer. Correct me if I'm wrong - dér er jeg ikke ekspert, haha. Det er aldrig noget jeg har skænket en tanke før, da jeg nok aldrig har haft brug for det.
Dagen forinden spiste vi middag med en kvinde fra vores lejlighedskompleks, og hun gjorde det klart for os, at det nok er noget vi skal være lidt OBS på - især nu når vores liv er her ovre, og det bestemt ikke er sidste gang, vi bestiger et højt bjerg. Hun foreslog os endda at købe et "safety kit" af elektrolytter osv. (google it, haha!), og mine små kontrol-freak lamper begyndte at lyse! Patrick undersøgte det om aftenen, og højdesyge er heldigvis ikke noget man dør af. Slet ikke i vores tilfælde, hvor vi nemt kunne tage bilen ned igen, så jeg blev mere rolig.

Højdesygen var ikke noget vi tænkte synderligt meget over, men da vi ramte det før omtalte "plateau" med den smukke udsigt, tror jeg det blev klart for os alle, at der foregik en lille smule. Det er svært at beskrive, men jeg havde kort fornemmelsen af, at mit hovede føltes højt og let. Den smule kunne dog ikke stoppe os i at udforske klipperne og dalen.
Da vi til gengæld nåede toppen, var der mere om snakken! Det var skørt og jeg smågrinede lidt af det samtidig med, at jeg også blev smånervøs, fordi det er en fornemmelse jeg aldrig rigtig har prøvet før. Jeg blev OBS på, at der skete noget med min krop, som jeg ikke selv var herre over. Jeg blev omtåget, men jeg havde jo hverken drukket eller tømmermænd! Heldigvis (tror jeg) skulle jeg tisse, og køen til toilettet fik mig, og os, til at vænne os mere til situationen, for hele vejen op skulle vi jo!
Den 1 kilometers penge det tog at gå til toppen gik ikke forfærdeligt hurtigt. Vi skulle 'holde øje med os selv', vores helbred og hvor vi gik, og så selvfølgelig snappe undervejs! Ved vejs ende ramte det os 'hårdest'. Jeg blev svimmel og måtte støtte mig til en klippe, for lige at få vejret og vænne mig til omstændighederne. Kroppen og hovedet føltes dog hurtigt bedre, og "udsigten" skulle nydes samt billederne skydes. Så var det også ned igen, inden drengenes ben, iført short, frøs til is. Skyen var taget til, og turen ned endte med at være en smule spookey, indtil vi igen kunne se verdenen omkring os.

Mount Evans er bestemt et bjerg jeg vil anbefale jer at besøge, hvis I er i Colorado, men man skal være opmærksom på små udfordringer som; hvornår vejen der op åbner, vejrforhold og højdesyge. Men et godt råd hvis du får det skidt: "så går du bare ned igen!" Haha, god tur 🗻

Last weekend Patrick, a friend and I climbed Mount Evans, which is one of Colorado's "fourteeners".
First we came to a "plateau" with a beautiful lake, a valley and an incredible mountain view! Then we drove further up, almost to the top. The speciel thing about this exact mountain is, that it has North Americas highest paved road, which makes it a little bit easier to reach the top, haha!
As we drove our way up clouds swept in over us and what a crazy experience, because how many times have you been INSIDE A CLOUD!?
We parked the car and hiked the last way to the top and suddenly it was all white! I think the cloud made me a bit more wild as I jumped up and down the cliffs, because it seemed like a "wall". Really weird but awesome feeling, we couldn't see anything! I can't wait to come back someday it's clear blue sky, so that we can see the outstanding view that was hiding up there. Someone left a sign saying "MOUNT EVANS 14,258 ft". I love that! It made the pictures much more speciel.

One of the things you have to be aware of climbing high mountains is the potentiel altitude sickness. And Mount Evans is no diffrent. At our first stop at the "plateau" we started to feel a little bit of something in our heads. It's really hard to explain. As we got higher towards the top we felt dizzy and lightheaded for a while and had to walk slowly and catch the breath to adapt the situation. Kind of unpleasant not to have control over my body, I have never tried the altitude sickness before.
My head and body began to feel better, but up there it was freezing and windy, so after a few shots it was time to get down again. On our way back bigger clouds surrounded us, we could barely see the backlights of the car in front of us and it was a bit spookey until we got down.
A good advice if your feeling sick: "just go down again!" Haha, safe trip
🗻

Likes

Comments


Forord

Jeg fristes hurtigt til at sige "hvorfor ikke?", for det er bestemt så godt, som det lyder, haha!
Min kæreste Patrick, og jeg, har boet her i Colorado i snart 7 måneder. Wow! Hold op som tiden flyver! Jeg er ny her i blogger-universet, så jeg tænker, at det vil være passende at tage jer lidt med tilbage i tiden, og netop forklare hvorfor og hvordan vi dog havnede her i Denver, Colorado, det store USA! For på den måde at give jer et lille indblik i, hvem jeg er, og hvad denne blog også kommer til at tage udgangspunkt i - en dansker på den anden side af Atlanten!


Eventyret

"Min chef vil have mig til USA!". Sådan sagde Patrick for et årstid siden, sommeren 2016, hjemme i Vanløse hvor vi boede. Hvor vildt det end lyder, skræmte det mig ikke spor (eller jo, det er nok en gevaldig overdrivelse, for selvfølgelig var/er der "skræmmende" udfordrende ting ved det, for en kontrolfreak som mig). Jeg var total klar til sådan et kæmpe eventyr, både mentalt (troede jeg, men mere om det en anden gang) og mht. hvor jeg var/er i livet - det er trods alt ikke så længe siden. Jeg skulle dog lige se det, før jeg troede det, for det lød alligevel lidt for godt til at være sandt.
Skeptiker? Mig? Neeej...

Patrick havde gjort et exceptionelt godt stykke arbejde, med at få banket virksomheden på benene på det danske marked. Derfor (går jeg ud fra) var han det mest oplagte valg, til hvem der skulle stå i spidsen for det amerikanske marked, og dermed igen knokle derudad, bruge hans skills, sprede rygtet og få lanceret. Nemt, haha!
Han og hans finske chefer talte frem og tilbage om mulighederne, og pludselig var tiden knap. de ville gerne have ham afsted hurtigst muligt, men jeg tør godt at skrive under på, at der er en maaaaaasse ting der skal ordnes inden sådan en kæmpe flytning! Både privat og arbejdsmæssigt. Måske jeg skriver en "flyt til udlandet-guide" senere, men i korte træk fik vi pakket vores lejlighed ned og gjort klar til flyttemændende, og styr på alt det praktiske. Da virksomheden Patrick arbejder for, endnu ikke har særlig mange medarbejdere, måtte han selv gå ind og være "flytte-ekspert", og dermed selv skrive en 100 sider lang visum ansøgning på firmaets vegne. Hvad der normalt kræver en dyr advokats finesse, klarede han til punkt og prikke, og processen var igang!

Flybilletter kunne vi ikke bestille før i sidste øjeblik, da hele processen er meget langsommelig. Patrick måtte faktisk flyve her over i november, for at sætte skub i tingene og ordne flere praktiske ting. Lige så med bolig og bil, det måtte vi vente med rigtigt at koncentrere os om, indtil efter vi var landet. Vi kunne krydse nok så meget fingre, men vi kunne ikke planlægge.
En gang i december fik vi GO. Der kom styr på firmaets, og vores egne, visa og det blev hurtigt virkelighed. Vi fløj fra Danmark første juledag, og jeg stod over for mit aller første møde med selveste USA. Aldrig havde jeg været her før, og vi mellemlandede i Vegas! Haha, sikke en velkomst.


Denver, Colorado

Hvorfor så Denver? Valget var egentlig ikke så svært i sidste ende. En tidligere fyr i virksomheden, prøvede før Patrick at slå igennem herovre, men failede. Han bor tilfældigvis i Denver (og er nu en af vores gode venner), så bankkonti, kontor osv. var her allerede, og det var med nød og næppe muligt at åbne op for hele molevitten igen og starte forfra. Derudover er her jo så FANTASTISK! Vi vidste at vi ville nyde naturen og bjergene (Rocky Mountains) og at det var muligt at finde noget lækkert at bo i. Samtidig er Denver og Colorado placeret ca. i midten af landet, det gør det lettere for Patrick når han har møder i andre stater. I begyndelsen havde vi også San Francisco oppe at vende, da det er et rigtig godt "firma sted" haha, men alt for dyrt!

I de første 19 dage boede vi med fire kufferter i en airbnb, og flyttede da til bydelen Cherry Creek, hvor vi fortsat måtte vente på vores flyttegods, da der var storm, og skibet måtte tage en omvej. Det er bare én af de efterhånden mange udfordringer der er ved at flytte så langt fra "alt". For ikke at tale om hvad der minder om et ældgammelt pengeoverførselssystem, ingen ´credit history' what so ever og de kæmpe udbetalinger til følge, som udlændinge.
Vi er dog rigtig glade for vores område. Her er småpebret, men yderst sikkert at færdes og med restauranter, indkøbsmuligheder og butikker inden for gåafstand. Patricks arbejde ligger også kun 7 minutters gang her fra. Det er han blevet super glad for! I vores lejlighedskompleks har vi pool, gym, biograf, parkering og andre faciliteter. Og fra vores altan i lejligheden har vi en ret overdådig udsigt til grønne områder og bjergene. Alt i alt er vi mere end tilfredse med vores kæmpe mulighed og eventyr her i det amerikanske, og vi kan kun anbefale alle at besøge Colorado og alt hvad det har at byde på!

Jeg håber det gav et godt indblik i hvordan vores liv 'over here' - og hidtil største eventyr - er startet. Jeg glæder mig til at blogge meget mere om livet her ovre. Om tanker, oplevelser, rejser, mode og hvad der ellers lige rør sig. Alt sammen krydret med en masse billeder - yay, jeg elsker at tage billeder! Håber I vil tage godt i mod mig og min nye blog, og så er i altid velkomne til at kommentere nedenfor.
Hej og god dag 🌹

Likes

Comments

I stumbled upon this pretty awesome t-shirt on Instagram a couple of weeks ago.
By total coincidence and just in time for our New York trip. Meant to be, right?! 💘
I love everything about this t-shirt! It's cool, it's modern and it's simply white with a hot pink statement. It makes me so happy when someone managed to give it that ekstra half an inch and spice up - in this case - something "boring" as a white t-shirt. (which is not boring at all)
In my opinion Zara nailed it by making the graphic logo out of some fluffy stuff. Way to go!!! (And nice to touch 😃)
Without any doubt I had to have it, not only because pink is my favorite color but of course also so that I could wear it IN New York itself! The last thing is probably also why I like it that much, haha. I don't think it can do the same in any other city, but for sure it wasn't the last time I wore it!
I got a size L to have a bit of an oversize look. I think it's nice to wear it loose with for example my Levi's shorts as shown here.

You wanna know the best part of it? It's really god damn cheap 🙌
So are you planning on going to New York or do you simply just like it?
Go get the t-shirt here!

You would really think I'm sponsored here without saying it, haha, but I'm not, I just love to share what I love.

#zara #newyorkwoman

Likes

Comments

5 DAYS IN THE BIG APPLE

Hi guys. So I've just been to New York! .. Just like that 😂 I still can't believe it - FREAKING NEW YORK!
I think it's that crazy because of course it has always been on my bucket list - who dosen't have NYC on their bucket list? But not in that 'I have to go NOW'-way, more like a dream or goal in the future. There has always been so many places I wanted to visit, so I've actually never saved up money specifically for a New York trip. And I think when you're planning a New York/USA trip from Denmark eg., it's always becoming more of a project, correct me if I'm wrong, but it's a long trip so you have to have a long vacation and there's so much fuss about "seeing it all" because you don't just come back soon. It's just a little easier here from Denver, haha!
So since we're now living here in the states, suddenly I was lucky to go! My boyfriend had a meeting there and we made a (very) long weekend out of it 😍

New York is everything you think it is! With only 5 days in the city, I clearly felt that Manhattan vibe.
Phone-talking-fast-walking men in suits and something-drinking-high heeled-beautiful ladies fussing around in between tourists from all over. Skyscrapers stretching towards the sky filled with workers and the whole worlds money. On the street and in the parks someone will always sing, play an instrument or do a trick to earn money. Magical and authentic. Not to mention all of the lights and big screens on buildings that makes the city always bright, the loud but often cosy lounge music from the restaurants and the incredible views you'll find around the many rooftops. The traffic has to be on its own page. Yellow caps on every street, Uber/Lyft being used very well and bikes and pedestrians literally all over 😂 Even the police in almost every big traffic light had a hard time.
New York is incredible, it's speciel and best of all and why I think I like it the most, is Central Park and the many other parks where you can pull the plug from all the stress. Many of the streets are also so cute with green trees and pretty stairways. Someone did a good job by combining it all!

We stayed at Yotel which I highly recommend. Young, a bit high-tech with a rooftop, cinema, musicians and a really, really good location and view! You can even go there to just have dinner and drinks - really good! Even though I've only seen a few percent of New York I still wanna highlight some does and don'ts for you guys that I hope you'll find useful.
There are many must-sees in New York so things like 9/11 memorial, empire state building and Wall Street I only talk little about. And really, we all prefer to see different things, haha 😄

You HAVE to see the spectacular view like the first picture here! Otherwise you haven't seen New York. And you want to see it from Rockefeller Center not empire state building, so that you actually can see/take pictures of the beautiful empire state. What you don't want to is pay a lot of dollars to get to the 'top of the rock' on 70th floor but instead take another elevator to the 65th floor where there's a restaurant and bar and of course .. also an incredible breathtaking view!
We actually decided to get our money back from the 'top of the rock'-tickets we payed for at home. We heard the view is almost exact the same - and we simply like drinks while enjoying the view of the New York skyline 🍸 Next time it would be amazing to have dinner there as well...

When you of course go to Central Park make sure you go all the way in to the middle. The whole park is very cosy with diffrent monuments, things to do and see, but around the middle you find small paths with few people, benches and a lot of nature with cute squirrels that comes pretty close.

I think you should do yourself a favor and walk on the High line. It's an old railway so it's raised a bit above the streets and makes it possible to get a better view of the long straight streets of New York. I believe it goes from around 10th street to 34th street and it's so beautiful with all the nature.
While you're in that area go out to the piers and the Hudson river. The ocean is something I miss a lot from back home in Denmark.
Talking about the ocean, we were very happy about taking a boat trip around Manhattan. In that way you'll see the city from outside. I gives you a better perspective, beautiful view and more wind when it's hot. And you get to see the Statue of Liberty. A semi-must-see in my mind, like I'm glad that we didn't took a boat out to her, because really, I think she was small and not that interesting but still happy to have seen her!

When you're at Wall Street make sure you find the place in the buildings that goes to Pine Street. It has palm trees inside!! I'm so happy that I found it by coincident. A magical place with small mirrors all over and NO people. We were there in the weekend so that is probably why. I wasn't that fond about Wall Street, I thought it was "much more", but again that might be because of the weekend so not many men in suits 😃

If you like me see the big H&M tower near Times square, which is quite difficult not to see, and you think "Oh, they must have EVERYTHING in there, like all the collections, outstanding pieces and everything, 'cus it's such a big store in a big city!" don't even bather go in there, haha! They don't! It's just like every other H&M but with fewer size options because it gets ripped so quick. Don't waist your precious time in there, I don't know what I was thinking.
Find instead smaller boutiques like I did in SoHo. I bought this cute blue summer dress and a speciel black one I can't wait to wear on a bigger night 😍

There are SO many good restaurants to visit in New York but a little something something if you're in that specific area, would be to visit 44 1/2 (fourty four and a half) on 44th ave. Try the 'Kobe burger' in their garden!
Oh.. and also, try to make it to West Village - such a cute place and definitely the place I would like to live if I should choose, haha!

I hope you'll find some of it useful and even though I'm not at all a 'newyorker' (all though my t-shirt says 😂) I hope it now makes it a little bit easier to plan your trip and figure out what to do and not to do. More New York posts will come!
You're welcome - now here's some more pictures 😘

Likes

Comments

HERE

Hi guys. I really wan't to share my love for this summer dress with you - because it's simply amazing! I think you will fall in love as well and it would be unfair to keep it as a secret 😍
Of course I like it because it's light, windy and super cute for all the summer parties, but also because the shape is just perfect for me. It brings out my best body parts so I don't have to think about how it fits - it just does! And and and even better; it's only 400 DDK (around 60 USD). So if you have a figure like me; big boobs, tiny waist and NOT a flat tummy or if you want a little bit more of an hourglass figure...
You're welcome! 😉

I wore it last friday for a girls night with my besties. And what a night! The 5 blondes finally together again, YAY! We haven't been together for many months, because - well I'm on the other side of the world...
Tapas and clubbing was on the menu. Some of the ladies made a really good dinner, normally I wouldn't choose tapas as one of my favorite things, but they made it super delicious! Admitted, I need to make that goat cheese/honey thing soon!!! Then we went to At Dolores and danced all night. It was a hot danish (all most) summer night and the dress was a perfect choice!

Find the cute dress HERE

Yeah you're right! Diffrent shoes diffrent day 😃 I like the dress so much I wore it two weekends in a row! SO unlike me, but that says more about the dress 😉

Go buy and have a good day! 😘

Likes

Comments

2 more states, stone faced presidents and small biker cities

Min mor er på besøg hos os i Denver, så selvfølgelig tog vi guide-kasketterne på, og viste hende rundt i "nabolaget".
Sidste weekend kørte vi i alt 10 timer for at se Mount Rushmore og Crazy Horse i Black Hills, og selvfølgelig landets smukke natur. En rigtig roadtrip for os - hvilket jo kun er en spytklat væk for amerikanerne. Turen var ny for Patrick og jeg også, og faktisk det længste vi har kørt i vores nye bil, så det var fedt at mærke den der roadtrip-feeling!

Vi kom igennem to stater: Wyoming og South Dakota. Super fedt også at kunne hakke dem af på kortet! 😃
Det første sted vi stoppede for forsyninger var en lille flække ved navn Torrington. Og er der noget USA kan, er det at skildre kontrasterne i landet. Jeg havde glædet mig meget til at opleve de små byer midt i ingenting, da det - helt ærligt - virker skørt for mig at bo i en lille by, hvor alle kender hinanden, når jeg selv er opvokset i storkøbenhavn. Danmark har også mange små byer, bevares, men her er bare SÅ mange - og steder hvor du nærmest ryger ind i en tidslomme. Dem har jeg stadig til gode.

My mom is in town! And of course we had to show her around where we live.
Last weekend we drove 10 hours total to see Mount Rushmore and Crazy Horse in Black Hills, and of course the beautiful landscape. A long roadtrip for us, but in the "backyard" for an american 😄 It was also Patrick and my first trip going north and it was nice to finally have that roadtrip feeling in our new car.

We visited two states: Wyoming and South Dakota. Really nice to say that I've been there too!
We stopped in a small town called Torrington. It was fun to see the total difference from the cities. I've really much looked forward to visit these small towns, because honestly, I can't imagine living in a small town where everbody knows each other. Denmark has really small towns too, but here there are so many and sometimes you even feel like you just entered a time machine.

Mount Rushmore med de fire præsidenter hugget i sten; Roosevelt, Jefferson, Lincoln og Washington og Crazy Horse, som er en pegende indianer på sin hest, er helt utrolig fantastiske at opleve. Sikke nogle værker! 'Sten-Præsidenterne' er noget vi har set i vores barndom, lavet i LEGO og uden på Kellogg's morgenmadskartoner, derfor var det helt klart på vores bucket list.
Selvom det er en lang tur for "blot" at se nogle ansigter i et bjerg, er det hele turen værd. Jeg synes simpelthen det er et overdrevet stykke arbejde, og noget der bare skal ses med egne øjne. Efter mange års arbejde, er Crazy Horse endnu ikke færdig, og bliver det heller ikke foreløbigt, så det glæder Patrick og jeg os til at komme tilbage til, om mange år, for at se den forhåbelige store forskel.

Vi overnattede i Hill City, som også er en "miniput-by". Tilgengæld har byen en hyggelig "hovedgade" med et par shops, restauranter og autentiske 'western-barer'. Det bedste ved byen er, at den er så godt besøgt, især om sommeren, og primært af rå bikere. Vi så en masse bikere på deres motorcykler der larmede fra den ene ende af gaden til den anden.
Det kan klart anbefales at bo i Hill City, hvis man er på de kanter. Vi boede på Best Western. Et dyp i deres hot-tub var prikken over i'et efter en lang køretur.
Et fif kan være også at køre til Sylvan lake, som skulle være vildt smuk, og indeholde en god lille hike.

Godt mætte af konstant nye indtryk, fabelagtig natur og frisk luft, vendte vi snuden hjemad dagen efter.
Men hvad er en roadtrip uden at blive stoppet af det amerikanske politi?! - Ikke en rigtig roadtrip! Patrick formåede at køre for stærkt, hvilket også er nær umuligt at lade vær med på de meget lange ensformige veje. Heldigvis slap vi billigt, da sådan en bøde "kun" koster 85 dollars. Jeg havde allerede set alle mulige skrækscenarier for mig 😄

The four presidents at Mount Rushmore; Roosevelt, Jefferson, Lincoln and Washington and the Crazy Horse are really incredible sights. Wauv, what an amazing job! We've seen the 'stone presidents' made in LEGO and on the childhood Kellogg's cereal, so it was very much on our bucket list.
Crazy Horse is not done yet - far from. So Patrick and I wanna go back some day many years from now and hopefully see a big difference.

We stayed at Best Western in Hill City. A dip in the pool was really needed after the long drive.
It's also a very small town but it actually has some shops, restaurants and "western bars". The best thing about the city is that there are so many people visiting during the summer - especially bikers. We saw a lot of bikers on their very nice and very noisy motorcycles.
I can totally recommend to stay in Hill City if you're going to see Mount Rushmore. It's nearby and a cosy city. Also try to go to Sylvan lake. I heard it should be so pretty!

Of course on our way home Patrick was speeding (it's very hard not to on those long roads) so we were stopped by the police! Well now we tried that 😄

Likes

Comments

48 hours in sin city

Sidste weekend brugte jeg i Las Vegas med min kæreste og min veninde, og sikke en oplevelse!
Min veninde fra Danmark var på ferie hos os, i Denver, i 10-11 dage, og helt spontant snuppede vi lige en weekend i 'byen der aldrig sover'. Bedste beslutning 😃 .. hvornår er det ikke det?!
Jeg har været i Vegas før - vel og mærke kun i 10 timer, haha. Vi mellemlandede der tilbage i December, da vi flyttede her til staterne. Jeg har derfor set en smule af byen før, og allerede mærket det der rush/kilden i maven, når man lander i Vegas. Eller er det bare mig? 😂 Men denne gang var det mere rigtigt!

Første dag blev brugt som flittige turister. Vi skulle selvfølgelig se hele The Strip og mange af de overdrevne hoteller og deres temaudsmykninger. Det er jo den ene mere crazy-overdimensioneret-bling-bling verden efter den anden! Og jeg kan lide det! Vi boede selv på Treasure Island, som nok er et af de mere afdæmpede (billigere 😄) hoteller, men jeg vil klart anbefale det til andre! For der manglede bestemt ikke noget til 'den almindelige borger'. Det var top fint for os, og vi fik en latterlig god pris for tre mennesker via booking.com.

Last weekend I was in Las Vegas with my boyfriend and my friend from back home in Denmark. We decided to take a spontaneous trip to *the city that never sleeps' and it was all worth it! .. when isn't it?
I've been to Vegas before but only for 10 hours, haha! We had a layover in December when we moved here. But this weekend was the real deal!

Off course we had to walk up and down The Strip the first day, like real tourists, and see all of the amazing theme and crazy bling-bling hotels. I love it! We stayed at Treasure Island, which probably is one of the more muffled hotels. I can highly recommend it. It's perfect for 'the average citizen'. We actually ended up with a really good price for tree people at booking.com.

Vegas = casino!
Vi besluttede at blive på hotellet og få det meste ud af aftenen. Og sikke en aften! Gratis drinks i lange baner, så længe man spiller!
Godt tip: Giv værtinden lidt dollars eller chips, så kommer hun oftere igen 😉

Jeg har faktisk aldrig været på et rigtigt casino før, så jeg indrømmer gerne; jeg var lidt smånervøs, haha. Jeg kan ikke præcis sætte en finger på hvorfor, jeg har nok bare ikke lyst til at miste penge! Jeg er en elendig taber 😂 Det gjorde derfor også, at jeg var noget at en tøsepige mht. hvor mange penge jeg ville veksle. Men selvom jeg (selvfølgelig) tabte noget, fik jeg også doblet nogle gange - YES!
Til gengæld har jeg en kæreste, der ikke er bange for at gamble, så når jeg vandt, tabte han mere - altså!!

Vi havde en sindssygt sjov aften! Inden afgang havde vi luret lidt videoer om de forskellige borde og spil, sådan at vi bare vidste en lille smule om hvad der foregik. Men ud over det, var folk så søde til at hjælpe og forklare - både gæster og dealere.
Man kan roligt tage til Vegas uden at vide meget om gambling.
Vi spillede mest crabs, hvor min veninde især, gav den gas og blev ret god til sidst.
Jeg husker tydeligt det der moment hvor jeg fik lov til at 'roll the dices' for første gang. Det er guld værd! Det gik så også galt. Den ene terning røg ud over kanten og jeg følte folk kiggede med medlidenhed. Men hvem har ikke prøvet det, haha!
Min favorit var dog rouletten. Det var også der jeg vandt mine penge hjem flere gange (selvfølgelig kun på rød/sort 😏). Nogle kalder det held, jeg kalder det god intuition. Når intuitionen så siger sort 10, men man er en kæmpe tøs og ikke tør, og den lander på sort 10, så bliver man lidt lang i ansigtet! Jeg kan fortælle, at det er de færreste der tror dig, når du bag efter råber: "DET VIDSTE JEG!"
(Vi glemte desværre at tage billeder i farten, og ved bordene måtte man ikke have mobilen fremme)

Vegas = casino!

We decided to stay at the hotel for the night - and what a night! Free drinks all the time while you gamble.
Tip: Give the waitress some dollars or chips and she'll come around more often.

I've actually never been to a real casino before, so I admit; I was a little bit nervous, haha! Don't really know why, I guess I'm really afraid of losing money. I'm such a sore loser! But I managed to double (my small amount) a few times - YES! The bad thing is, when I won, my boyfriend lost even more - bummer, haha!

We had a really fun night! Before we got there we watched some tutorial videos to learn the basics. But people were extremely sweet and helped us understand even more - also the dealers. You can easily go to Vegas without knowing much about gambling, you'll manage and learn quick.
We played crabs a lot and my friend was on fire and became really good at it! I remember clearly when I had to 'roll the dices' for the first time. Nerve wracking! And it didn't went that well, one dice flew away and I felled people was starring. But who hasn't tried that, haha.
I liked the roulette better and I managed to win there a bit (at black/red off course). Some call it luck I call it intuition. My intuition actually told me to gamble at black 10 at some point, but I didn't dare. Off course black 10 came out!! Trust me, not many will believe you when you scream "I KNEW THAT!"
(Unfortunately we forgot to take pictures and you're not allowed to look at your phone at the tables.)

Søndagen blev brugt yderst fornuftigt. Ved poolen i 30 graders sol. Og jeg kunne bruge mit nyeste skud på stammen = min yderst lækre Same(swim) bikini 😲 (Ja, jeg er bikini afhængig! .. og nu lidt mere i bikinihimlen.)
Der må have været mere end godt gang i alkoholen i drinks'ne fra dagen før, for jeg lå da og slikkede sol med en gedigen hovedpine.
Smart - så ryger pengene hurtigere...

Aftenen stod på mere sightseeing, nu by night.
Skal du til Vegas, så tag forbi Bellagios springvandsshow. Super flot lavet. Og lad dig ikke snyde hvis det første show minder om noget der er løgn. Vent blot 15 min. på det næste, så skal det nok blive godt, med matchende musik og det hele. Vi følte os gevaldigt snydt ved det første "show" der mødte os, og mente bestemt at nogle af de 30 personer der arbejder på showet hver dag, måtte fyres 😂 Men de har tydeligvis forskellige grader af shows, så det næste levede helt op til forventningerne.
Hvis du vil have den bedste udsigt i Las Vegas, skal du helt klart tage til hotel Delano. Få en drink eller middag på toppen i 'Skyfall' og nyd alle byens blinkene lys. (se øverste billede.)

Jeg glæder mig allerede rigtig meget til August, hvor næste Vegas tur melder sig! Delano er så meget på min liste...

Sunday was well spend by the pool. I could wear my new bikini from Same(swim) - YES! (Oh yeah, I'm a bikini addict.)
There must have been a lot of alcohol in those drinks from the night before, 'cus my head hurt bad!

At sightseeing by night we saw Bellagio's fountain show. So amazing! Don't be fooled if you feel like it was a waist of time. Just wait 15 minutes for the next show and you won't regret it.
If you want to have the best view in Vegas, you definitely go to Delano hotel. At the top you find 'Skyfall' where you can see most of the city and all it's pretty lights. (look at the picture on top.)
I can't wait to have dinner and drinks there next time in august!

Likes

Comments