Draft

"Noora", illustration 2017

Vi har just nu uppgifter att göra i Photoshop i skolan så jag tänkte öva lite med att göra lite mer genom att göra en hel del illustrationer. Någon som har något önskemål om någon person man kan illustrera?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Paintings

För ett tag sedan provade jag att måla egna vinglass med egna motiv. Kvalitén i just den färgen var väl inte den bästa men det var kul att prova. Skissar redan på lite andra idéer att ha på glas men måste hitta bättre färger först (som helst inte lossnar i maskindisk) så om någon har något tips så är det varmt välkommet!

Likes

Comments

Draft

Ni som följt mig sedan innan har ju redan sett alla dessa bilder som jag laddar upp just nu då jag har letat lite i mitt gamla arkiv. Men det är nyttigt att se det också så man ser hur man utvecklas (förhoppningsvis). Detta är en tuschskiss som jag gjorde 2015 med Lana Del Rey.

Likes

Comments

Paintings

"Feathers", akryl (2016) skiss och färdig tavla

Förra året var då jag tog upp mitt målande igen. Sex år efter studenten var det dags att damma av alla gamla penslar och färger. Jag började aktivt söka inspiration på sociala medier, utställningar, böcker och nätet. Jag testade olika tekniker - även om motiven oftast var detsamma - kvinnoansikten. Jag testade olika färgkombinationer och kollade upp hur olika material fungerade med varandra. Och efter allt detta så skapade jag tavlan "Feathers" - vilket är den första tavlan som jag verkligen är nöjd med. Så nöjd att den till och med fick en ram och glas. Så det är stort framsteg. 

Likes

Comments

Paintings

Detta är en bild jag gjorde 2015 när jag var inne i en WOW-period delux. Spelade då bara för att jag älskade alla karaktärer och miljöerna. Gjorde då en skiss - som jag fixade till i datorn - och som sedan blev en (oklar) tavla i akryl. Är dags att leta fram den och fortsätta måla!

Likes

Comments

About me

Emma Dahlström Språng heter jag.
Jag älskar konst och design, utan det så vet jag inte hur jag hade överlevt. Redan som liten satt jag länge och målade, allt från små sketcher i tusch till stora akryltavlor. Nu för tiden skapar jag med allt som går att skapa med - illustrationer, akryl, akvarell, tusch, grafiskt, glas - you name it!

2007-2010 gick jag Estetiska programmet med inriktning Bild och formgivning på Sinclair, Uddevalla.

2017 började jag på Digitala Medier programmet på Högskolan Väst, Trollhättan. Och mitt mål är att gå från högskolan till att bli grafisk desiger/webdesigner. Kommer visa en hel del från mina studier i den här bloggen då detta kommer bli min portfolio.

Det var lite om mig.
/ Emma

dahlstromsprang@gmail.com
dahlstromsprang @ instagram


Likes

Comments