Header

COLLAGE AV ELLE MALAYSIA

Denna collaboration är old news men jag såg Trisha Paytas senaste vlogg där hon ville köpa en Monet Speedy och ville plötsligt själv ha en Mona Lisa Louie!?

Likes

Comments

Jag köpte hem två påsar av veganska fruktormar för att testa och det var inget för mig. Jag har en påse över som jag gärna skickar hem till någon som vill testa? Jag står för frakten and all that. Skriv ett meddelande eller lämna en kommentar om du är intresserad!

Likes

Comments

I slutet av förra året fick jag en idé att starta en mötesgrupp för tjejer med sociala svårigheter i min förort. Jag har varit på jakt efter en lokal att hålla gruppen i och det ser ut som jag eventuellt får hålla till i biblioteket! Jag ska ha ett möte med två av bibliotekarierna på måndag, den ena kvinnan jag pratade med tyckte det lät väldigt intressant för dem så jag tror inte det kommer vara några problem. Sedan behöver jag bara hitta några tjejer och utforma mötena. Är så spänd på hur det kommer gå! Har ni några förslag?

Likes

Comments

Min vän var snäll nog att köpa denna åt mig eftersom jag inte kunde ta mig till en Sephora. Misstänker att jag är den sista som köpt den här paletten!? Den innehåller fantastiska neutrala färger och jag rekommenderar den till alla. Jag kommer mest använda den till contour. Den kostar 470 kronor.

Likes

Comments

Jag tvingar er att laga det här till middag på lördag! Det godaste jag har ätit på åååår och dar.
Klicka på bilden för att komma till receptet.

Likes

Comments