Sitter på bryggan och väntar på att pappa ska sjösätta båten, lilla Snurran. Det ska vara molnigt fram till 14 och sen ska det bli strålande sol. Finns inte jätte mycket att göra här när det inte är topp väder så vi har bestämt oss för att åka ut pch pilka strömming så vi kan käka det till lunch. Ganska mysigt :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade för 30 min sedan, tror jag vaknade av att jag kände på mig att någon var vaken. Jag sover liksom med ögonbindel och öronproppar i båten haha! Jag möste liksom ha det knäpptyst och kolsvart närjag sover... hade i alla fall rätt. Ylva var uppe och var på väg till förmiddags klippan. Hon skulle sätta sig i solen och läsa. Bad henne ta med chilli så han får göra sina behov. Har väl sovit helt ok inatt. Skulle gärna sovit vidare men det gick inte. Idag blire väl bara sola på bryggan för min del! Om vädret tillåter såklart. Vi hörs sen.

Likes

Comments

Då var vi framme på landet! Det var en ganska känsloladdad resa. Ylva bröt ihop lite redan i båthamnen, sen var det jobbigt när vi såg landet men nu verkar allt vara bra. Det är skönt för henne att ha det gjort liksom. Det är ju första gången det är jobbigast att komma hit. Vi har precis bäddat nere i båten så nu ska vi ta oss upp i huset för första gången sen vi kom hit. Det blir nog också jobbigt.

Likes

Comments

Ute på morgon prommis med Chilli, så härligt att bara kunna gå ut med t-shirt och lämna jackan hemma. Ylvakommer till oss om 20 min, ett stort steg för henne att åka till landet eftersom det är så otroligt mycket "Jocke" där. Pappa tror att deras båt blev såld och att den hämtades igår, annars kommer det också vara extermt jobbigt eftersom den ligger mitt emot våran båt. Kommer bli så skönt att få komma ut dit och bara vara. Inte ha några måsten. Ska bli kul att inviga båtem för i år när det är strålande sol ute 😁❤

Likes

Comments

Det har varit en sån härlig dag i dag. Skulle inte förvåna mig om resten av dagarna är gråa och regniga. Nen jag ska hålla mina tummar att vädret blir super eftersom jag ska ut i skärgården. Jag och Annika bestämde oss för att ses. Vi träffades i Torsvik och köpte lite godis och chips, sedan åkte vi hem till henne och hämtade filt innan vi begav oss iväg till en stor äng. Vi satte oss där och snackade i någon timme. Om allt mellan himmel och jord. Men främst snackade vi ju såklart om Kos. Vi drömmer oss alltid bort när vi är med varandra hahah. Hade ett bra avslut på denna onsdag. Nu är jag helt slut och ska sova. Imorgon måste jag upp vid 9 tiden eftersom Ylva kommer vid 11 och då måste vi vara färdigpackade så vi kan bege oss till båten så snabbt som möjligt.

Godnatt kära ni ❤

Likes

Comments

Kom precis hem från frissan. Det var en ny dam och hon sög så jävla hårt! Alltså hon klippte inte ens jämnt, och sen typ klaga hon på att mitt hår var så tjockt men hon ville inte tunna ut det? Nää dit går jag inte tillbaka. Det var helt ok förut men nu hade de tydligen bytt ägare till klippoteket som enligt mig suger dase! Skulle aldrig bokat där om jag visste det. Ser ut som att i framtiden får jag köra min frisörtid hos mina gamla bra frisörer som ligger i Zinkensdamm! De är iallafall bra där och trevliga. Hatar arga frisörer som inte gör det där "lilla extra". Aja, ska till Björn Axen nästa vecka för att plattpermanenta, hoppas iaf att det blir bättre!!

Vi tog ändå typ en decimeter från mitt hår, hon klippte först bara några centimeter men tyckte det var så lite så jag ville klippa mer. Passa på liksom...

Likes

Comments

Hey hey, exakt 10 min kvar på min jobb dag. Snart ska jag ta mitt pick och pack och träffa Annika. Hon börjar jobba vid 1 så vi hinner inte va med varandra så länge.. Jag tar mig hem efter och tänkte kanske sola en stund innan jag ska till frissan. Har ju tid där vid 17 tiden så jag har faktiskt gott om tid att få sola.

Likes

Comments

Godmorgon kompisar! Är ute på en morgonpromenad med Chilli. Så jobbigt att jobba idag eftersom det kommer bli fantastiskt väder, å andra sidan slutar jag vid 12... Hoppas mu att det blir fint väder hela långhelgen eftersom vi drar ut till landet ute i skärgården. Får se om det är så varmt så man kanske får göra årets första dopp i havet 😁

Likes

Comments

Hahha jag och Cia ser as skeva ut på bilder eftersom vi blir bländade av solen...

Jag jar haft en riktigt bra eftermiddag. Kom hem och möttes av Ylva utanför mitt hus. Hon lärde mig, Cia och Pappa hur man gör butter nut squash gratäng. Blev fantastiskt gott. Man hade dels den där pumpan, linder, getost och mycket mer. Vi njöt av middagen ute i solen. Efter middagen blev det jordgubbar och film. Vi satte på en ny film med Jennifer Lawrence. Den var faktiskt väldigt bra. Passengers. Bra filmtips!

Nu ska jag ta och lägga mig, ska ju ut med Chilli imorgon på morgonen. Ska jag jubla eller gråta för att gå upp ännu tidigare än vanligt?

Likes

Comments

Mode, New in

Äntligen fick jag hem mitt paket från NAKD! Beställde från Therese Lindgrens kollektion. En svart t-shirt med två broderade rosor. Love it! Enkelt men ändå fint. Älskar små detaljer på enkla kläder, de blir så mycket mer "liv" eller vad man ska säga?

Likes

Comments