Idag har jag en dressyrträning för Christina. Ska bli kul och jag har tränat lite sedan förra gången, som var för 2 veckor sedan, på det vi gjorde då.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Torsdagar är nog inte precis den bästa bloggdagen för mig. Har oftast fullt upp, börjar skolan tidigt, slutar sent, hem direkt av med kläderna och på med ridkläderna. Tränar och fixar i stallet och när jag kommer hem på kvällen är jag oftast rätt trött.

Nu ska ni få höra om dagens hoppträning!
Vi hade banhoppning och Prinsen skötte sig fint som vanligt. Han har en fantastisk inställning på hinder. Jag red inte från min bästa sida idag kan jag tycka, men ponnyn är fortfarande ganska ny för mig och vi har mycket kvar att träna. Jag får iallafall mycket bra tips av min tränare som jag suger åt mig och försöker tänka på. Men nöjd är jag!

Det har varit rätt så kallt idag tycker jag, iallafall här i Skåne där jag bor. Ligger nu i min säng med mitt varma, gosiga täcke.

Likes

Comments

Torsdag idag, det innebär att jag startar dagen med en timmes idrott. Ikväll hopptränar jag för Ellen och det är banhoppning. Hur ser er torsdag ut?

Godmorgon!

Likes

Comments

Jag är en tjej från Skåne född 2000. Det jag brinner för är ridsporten och det är även det jag håller på med. Jag har en egen ponny, Prince Pop Along som han heter! Prinsen som han kallas för är en valack född 2008 importerad från Irland. Jag fick honom för ungefär 2 månader sedan. Han är väldigt ambitiös och vill gärna göra rätt. Innan Prinsen hyrde jag en ponny, Miss Bond, som ni säkert kommer att se lite här och där. Jag hade även under en liten period i våras en annan ponny, Master, som ni säkert också kommer att se lite här och där på en eller annan bild.
Jag hoppas att just du stannar kvar och fortsätter läsa!

Likes

Comments