Hej på er, jag hoppas verkligen att allt är bra med er och att n har haft en toppen helg!

Fredags (16 Juni) tog mina underbara vänner studenten och jag är så stolt över dem alla och önskar er all lycka i framtiden. Som jag skrev så hade jag tre utspring att gå på men jag han bara med 2 ( mycket bra endå ju eller vad säger ni) väder var ju inte på topp men det regna ju inte och blåste! Jag var på sen på Tuas studentmotagning och det var så trevligt och massa god mat pluss efterätt, det blev en lång dag och mot kvällen så åkte vi i till puls/hugos och firade dem alllihoppa med sång dans och massa karmar!Idag ville jag inte heller gå upp var så trött då lördagen bestod av mycket vila hehe, vi hade våran sista match för denna säsong eller fösta delen av serien är klar i höst sen kommer serien nu att delas och vi kommer få slå ihop med västra (TROR JAG) har inte jätte koll på vilka det är men serien ändras om så dem lg som ligger i toppen slås ihop med den andra serien som ligger på topp (hoppas ni förstår)

För mig har det varit en skapligt tuff säsong med massa förkylningar, magsjuka, lunginflamtion och en skadad höger fot vilket har gjort att jag inte alls kunnat träna, men tiden har gått och jag komm skata men säkert tillbaka och dagens match slutade med 3-0 till oss!!

MIN FÖRSTA NOLLA

Så att av avsluta på "topp" nu innan sommaren känns så bra! Nu gäller det att ligga i med träning i sommar också vilket jag ska se till att få till, vi kommer ha träning en dag i veckan vilket är toppen.

// Linn

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vilken härlig dag det har varit? Det måste ni alla hålla med mig om strålande sol och värme som vi väntat får hoppas på att det verkligen sitter i nu resterande veckor!


Träningen idag gick så mycket bättre än i tisdags trots att vi bara var 8 stycken! På söndag är det sista matchen borta i Lotorp innan sommarn, lite tråkigt då jag missat en hel del matcher men det kommer flera sen i höst!

Klockan börjar bli mycket och jag måste krypa ner i sängen! I morgon så tar mina bästa vänner studenten och jag ska hinna med tre utspring på olika skolor.. ÖNSKA MIG LYCKA TILL jag tror dock att jag kommer att klara av det.

// LinnLikes

Comments

Hej på er !

Oj vad tiden bara springer iväg 2 månader jag skrev här sist.. Bloggtorka igen??

I vilket fall så är jag här nu igen och vad ska jag berätta för er då, vad har hänt på dessa två månader jag inte skrivit...

Jag vet inte men det känns som att jag sitter i en sorts bubbla för tillfället, ungefär som att jag är med glad och älskar livet, men sen när jag kommer hem och lägger mig i sängen känns det som att det är någonting som saknas vad vet jag inte heller?

Har dessutom haft fullt upp med att övningsköra, träffat mitt nya arbetslag och planerat hösten, vart i Finspång och se min fina Jonna springa ut, umgåtts med mina vänner som glider omkring i vita mössor på fredag är det deras tur äntligen, tränat fotboll och mycket mera veckorna och dagarna bara försvinner ifrån mig.

. Måste börja packa ihop mina kläder och ta hem dem i från Jursla v27 arbetar jag min sista vecka och det kommer bli tufft att lämna dem. ALLA mina kolegor har verkligen fått mig att växa som pedagog och har lärt mig en massa saker jag absolut kommer ta med mig! Klart det kommer bli kul att påbörja ett nytt kapitel i livet men sorligt att avsluta ett. Har jag ens sagt det? Att lilla jag har fått fast anställning på stationsgärdet förskola, kan ju vara mycket möjligt att jag har det!

Jag hoppas nu på att jag kommer vara aktiv nu är det sommar och det ska hända så mycket kul!

// LinnLikes

Comments

Bilderna är tagna med min Nikon D3100 ifrån måndagens utflykt till tropicarium Kolmården


// Linn 💘

Likes

Comments

Visst är det härligt att vara kär? Senast i går kväll pratade jag med en vän om hur det är att vara kär och jag fick frågan om vad jag ¨söker¨ hos en kille och jag måste själv säga att det är svårt att förklara.

Jag känner inte att jag har ¨krav¨ med att han måste vara 1.89 cm , ha brunt hår och likadan frisyr som Justin Bieber och att han måste spela fotboll. Kärlek är ju inte lätt för fem öre heller då man inte kan styra sina känslor för om jag blir kär i en kille då blir jag ju det? Vad ska jag göra åta saken ( förhoppningsvis så har han samma känslor som mig ) att ha krav känns så konstigt för mig, om jag ska skapa mig en kille i min fantasi så kommer han aldrig att finnas i det verkliga livet! Utseendet är ju det första man ser hos en person men ju mer man skriver och träffar personen så blir ju han snyggare för varje gång som går, självklart är det insidan som är viktigast. MEN tänk er så här att så som du ser ut det finns ju ingen i hela universum som ser ut som just DU, så igentligen är jag ju skit snygg,fin,vacker och söt!😉

Kärlek kan ju vara på så många olika sätt och att säga att ¨Jag älskar dig¨ beror ju på hur man säger det, och förstå mig rätt när jag säger det men ett exempel är ju att jag säger till Tua och Cissi att jag älskar dem för att dem är mina bästa vänner? Det betyder ju inte att jag är kär i dem, jag tycker om dem väldigt mycket men det pirrar ju inte i min mage när jag ska träffa dem! Samma sak som att man älskar sitt husdjur, jag var helt förkrossad när Naomi och jag skiljdes åt det bandet och den kärleken jag har till denna ponny går ju heller inte att förklara!

Men kärlek till en människa eller om jag utgår ifrån mig själv så handlar ju allt om respekt och att man ställer upp för varandra. Hästar för mig har en skapligt stor del av mig men bara för att man själv inte tycker om hästar så ska man ju komma och ställa upp för mig och känna ¨Okej min tjej älskar detta och hon kan verkligen detta¨

Man ska inte ha en tävling mot varandra med vem som köper dyrast saker till varandra för man köper inte kärlek för pengar? En enkel grej som att bli hem bjuden och få spagetti och köttfärsås med tända ljus på bordet har ju sin charm, jag skiter i om det är på en dyrare resturang mycket är ju att det är tankens som räknas. (självklart ska man unna sig att gå på resturang men inte varje gång)

Sen måste man lita på varandra vilket är stort för jag vet att många många tjejer har en tendens till att bli svartsjuka.. Och vad det beror på är ju så klart ifrån person till person, men man måste ju låta varandra umgås med kompisar samt familj. Jaa dem två till tre första månaderna är man som blodiglar på varndra och stänger ut allt omkring en. Att vara kär är ju för underbart och det känns som att man svävar på moln är gald 24.7, det enda man tänker på är personen man är förälskad i. Man pratar heller om inget annat och varje gång man ses så flyger det en massa fjärilar i magen. Jag kan heller inte skriva ordagrant hur det är att vara kär för man upplever det ju på så olika sätt! Jag hoppas att ni förstår vad jag skriver och tänker på att detta är jag som skriver och tycker!


// Linn💘

Likes

Comments

Snö igen??? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, det hade vart okej för 3 månader sen men inte NU.. Men tyvärr kan ju vi ju inte styra vädret..

Extra långhelg är ju heller inte fel dock är den knappt planerad förutom idag då vi ska till morfar och mormor och äta sukiyaki ett önskemål ifrån mig då jag inte alls var sugen på att äta påskmat, så vi bryter den svenska traditionen hihi!

I kväll vet jag inte riktigt vad som händer det pratas om utgång men det kan lika väl ändras och bli hemma kväll, eller något annat vi får helt enkelt se!

// Linn💘

Likes

Comments

IGÅR skulle jag börjat klockan 09.00 och jag kom 07.15 ( ingen av mina kollegor hörde av sig) så jag sov en stund på jobbet tills 09.00

IDAG skulle jag ha börjat 07.30 men min hjärna var någon annan stans och mina kollegor ringer till mig 07.45, jag har då varit uppe en timme och fixat mig i ordning och skulle vi ¨hel¨ ta mig till jobbet..

- Linn vart är du?

- Jag är hemma jag börjar ju halv åtta?

- Ja men Linn klockan är kvart i...

Jag stirrar då på klockan och inser FAN jag är sen allt ät fel, jag tror inte jag är van vid sommar tid utan jag ligger en timma efter...

Vad är ens odsen att detta ska hända?! HAHA Jag var i alla fall lite lite gullig i dag då vi haft påskfest på jobbet med påsk teater, påsk lunch och utklädda barn smat pedagoger. Barnen gick och sa ¨kyckling, kyckling¨ till mig och ville gärna ta på dem. Har dock varit en hektisk dag och jag känner mig helt slut i kroppen, så ikväll blir det tidigt i säng


// Linn 💘

Likes

Comments

För några veckor sen fick jag hör av en kille att jag var en tjej som hade båda fötterna på jorden. Något som har tänkt på enda sen han sa det, jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det? Jag är en glad, positiv,kreativ och omtänksam tjej. Menar jag är inte rädd för att säga vad jag tycker och tänker om saker och ting. Så som jag tolkar saker och ting är mitt sätt och det finns ingen som kan ta det ifrån mig. Jag är inte uppe i det blå och svävar på moln, jag vet vad jag vill med mitt liv vad jag vill jobba med ( den har inprencip gått in uppfyllelse) jag är en som inte ger upp utan kämpar vidare tills målet är klart! MEN bakom detta finns det en tjej som är osäker och rädd. Jag har tidigare dragit upp för ett att mina år i gymnasiet inte varit dem bästa och därefter har jag väll fått en hel del skinn på näsan! Många av mina kompisar säger också att jag beter mig så vuxen vilket mina arbetskamrater också säger trots min unga ålder? Mina vänner är allt för mig utan dem hade jag inte varit den jag är idag (solkart mamma och pappa) men dem är inte med på samma sätt som ens vänner är, jag menar alla äventyr jag gör alt som händer delar jag mer med mina vänner än dem!

Ni ser jag kan inte hålla tankarna i styr men av det jag skrivit nu har jag tolkat som att ha ¨båda fötterna på jorden¨

// Linn 💘

Likes

Comments

Hur härligt är det inte på en skala från 1-10 att solen lyser, fåglarna kvittar, barn som är ute och leker och man hör deras skratt och skrik , små små gröna knoppar och grönare gräs på gång och så klart en massa vår blommor. En klar 10 ifrån mig!

Det var mer än 1 månad sen jag bloggade, saker och ting har gett mig magknip över små saker men jag skulle vilja säga att jag är på banan igen!! Eller snart i alla fall jag har fått lunginflamation så jag käkar pencelin men det är på bättringsvägen vägen, jag har ju dessutom fått en fast tjänst på Statinsgärdet och jag är SÅ lycklig! För det innebär fast inkomst och jag kan börja leta eget, men först och främst innan det händer så ska jag ta tag i mitt körkort!


// Linn 💘

Likes

Comments

1 - Jag blandar bea-sås och ketchup när vi grillar hehe, lovar er ni måste prova det det är SÅ gott!


2 - Jag Älskar att hicka!!! Jag förhindrar verkligen inte och vill inte att den ska försvinna, på nått sätt tycker jag att det är skönt och en liten mysig känsla. ( + att när man hickar är det någon som tänker lite extra på en ;) )


3 - Jag har aldrig kollat klart på en serie, kan kolla få säsonger sen tröttnar jag och slutar. Så serier är inte min grej rikrigt..


4 - Jag har totalt 14 olika saker som tröjor, ryggsäck och mjukis byxor med Batman loggan på, självklart hoppas jag på att hitta flera!


5 - Om jag inte hade hetat Linn så hade jag fått heta Ylva! Tänk er Ylva Dahlberg?? Likes

Comments