Bilderna är tagna med min Nikon D3100 ifrån måndagens utflykt till tropicarium Kolmården


// Linn 💘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Visst är det härligt att vara kär? Senast i går kväll pratade jag med en vän om hur det är att vara kär och jag fick frågan om vad jag ¨söker¨ hos en kille och jag måste själv säga att det är svårt att förklara.

Jag känner inte att jag har ¨krav¨ med att han måste vara 1.89 cm , ha brunt hår och likadan frisyr som Justin Bieber och att han måste spela fotboll. Kärlek är ju inte lätt för fem öre heller då man inte kan styra sina känslor för om jag blir kär i en kille då blir jag ju det? Vad ska jag göra åta saken ( förhoppningsvis så har han samma känslor som mig ) att ha krav känns så konstigt för mig, om jag ska skapa mig en kille i min fantasi så kommer han aldrig att finnas i det verkliga livet! Utseendet är ju det första man ser hos en person men ju mer man skriver och träffar personen så blir ju han snyggare för varje gång som går, självklart är det insidan som är viktigast. MEN tänk er så här att så som du ser ut det finns ju ingen i hela universum som ser ut som just DU, så igentligen är jag ju skit snygg,fin,vacker och söt!😉

Kärlek kan ju vara på så många olika sätt och att säga att ¨Jag älskar dig¨ beror ju på hur man säger det, och förstå mig rätt när jag säger det men ett exempel är ju att jag säger till Tua och Cissi att jag älskar dem för att dem är mina bästa vänner? Det betyder ju inte att jag är kär i dem, jag tycker om dem väldigt mycket men det pirrar ju inte i min mage när jag ska träffa dem! Samma sak som att man älskar sitt husdjur, jag var helt förkrossad när Naomi och jag skiljdes åt det bandet och den kärleken jag har till denna ponny går ju heller inte att förklara!

Men kärlek till en människa eller om jag utgår ifrån mig själv så handlar ju allt om respekt och att man ställer upp för varandra. Hästar för mig har en skapligt stor del av mig men bara för att man själv inte tycker om hästar så ska man ju komma och ställa upp för mig och känna ¨Okej min tjej älskar detta och hon kan verkligen detta¨

Man ska inte ha en tävling mot varandra med vem som köper dyrast saker till varandra för man köper inte kärlek för pengar? En enkel grej som att bli hem bjuden och få spagetti och köttfärsås med tända ljus på bordet har ju sin charm, jag skiter i om det är på en dyrare resturang mycket är ju att det är tankens som räknas. (självklart ska man unna sig att gå på resturang men inte varje gång)

Sen måste man lita på varandra vilket är stort för jag vet att många många tjejer har en tendens till att bli svartsjuka.. Och vad det beror på är ju så klart ifrån person till person, men man måste ju låta varandra umgås med kompisar samt familj. Jaa dem två till tre första månaderna är man som blodiglar på varndra och stänger ut allt omkring en. Att vara kär är ju för underbart och det känns som att man svävar på moln är gald 24.7, det enda man tänker på är personen man är förälskad i. Man pratar heller om inget annat och varje gång man ses så flyger det en massa fjärilar i magen. Jag kan heller inte skriva ordagrant hur det är att vara kär för man upplever det ju på så olika sätt! Jag hoppas att ni förstår vad jag skriver och tänker på att detta är jag som skriver och tycker!


// Linn💘

Likes

Comments

Snö igen??? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, det hade vart okej för 3 månader sen men inte NU.. Men tyvärr kan ju vi ju inte styra vädret..

Extra långhelg är ju heller inte fel dock är den knappt planerad förutom idag då vi ska till morfar och mormor och äta sukiyaki ett önskemål ifrån mig då jag inte alls var sugen på att äta påskmat, så vi bryter den svenska traditionen hihi!

I kväll vet jag inte riktigt vad som händer det pratas om utgång men det kan lika väl ändras och bli hemma kväll, eller något annat vi får helt enkelt se!

// Linn💘

Likes

Comments

IGÅR skulle jag börjat klockan 09.00 och jag kom 07.15 ( ingen av mina kollegor hörde av sig) så jag sov en stund på jobbet tills 09.00

IDAG skulle jag ha börjat 07.30 men min hjärna var någon annan stans och mina kollegor ringer till mig 07.45, jag har då varit uppe en timme och fixat mig i ordning och skulle vi ¨hel¨ ta mig till jobbet..

- Linn vart är du?

- Jag är hemma jag börjar ju halv åtta?

- Ja men Linn klockan är kvart i...

Jag stirrar då på klockan och inser FAN jag är sen allt ät fel, jag tror inte jag är van vid sommar tid utan jag ligger en timma efter...

Vad är ens odsen att detta ska hända?! HAHA Jag var i alla fall lite lite gullig i dag då vi haft påskfest på jobbet med påsk teater, påsk lunch och utklädda barn smat pedagoger. Barnen gick och sa ¨kyckling, kyckling¨ till mig och ville gärna ta på dem. Har dock varit en hektisk dag och jag känner mig helt slut i kroppen, så ikväll blir det tidigt i säng


// Linn 💘

Likes

Comments

För några veckor sen fick jag hör av en kille att jag var en tjej som hade båda fötterna på jorden. Något som har tänkt på enda sen han sa det, jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det? Jag är en glad, positiv,kreativ och omtänksam tjej. Menar jag är inte rädd för att säga vad jag tycker och tänker om saker och ting. Så som jag tolkar saker och ting är mitt sätt och det finns ingen som kan ta det ifrån mig. Jag är inte uppe i det blå och svävar på moln, jag vet vad jag vill med mitt liv vad jag vill jobba med ( den har inprencip gått in uppfyllelse) jag är en som inte ger upp utan kämpar vidare tills målet är klart! MEN bakom detta finns det en tjej som är osäker och rädd. Jag har tidigare dragit upp för ett att mina år i gymnasiet inte varit dem bästa och därefter har jag väll fått en hel del skinn på näsan! Många av mina kompisar säger också att jag beter mig så vuxen vilket mina arbetskamrater också säger trots min unga ålder? Mina vänner är allt för mig utan dem hade jag inte varit den jag är idag (solkart mamma och pappa) men dem är inte med på samma sätt som ens vänner är, jag menar alla äventyr jag gör alt som händer delar jag mer med mina vänner än dem!

Ni ser jag kan inte hålla tankarna i styr men av det jag skrivit nu har jag tolkat som att ha ¨båda fötterna på jorden¨

// Linn 💘

Likes

Comments

Hur härligt är det inte på en skala från 1-10 att solen lyser, fåglarna kvittar, barn som är ute och leker och man hör deras skratt och skrik , små små gröna knoppar och grönare gräs på gång och så klart en massa vår blommor. En klar 10 ifrån mig!

Det var mer än 1 månad sen jag bloggade, saker och ting har gett mig magknip över små saker men jag skulle vilja säga att jag är på banan igen!! Eller snart i alla fall jag har fått lunginflamation så jag käkar pencelin men det är på bättringsvägen vägen, jag har ju dessutom fått en fast tjänst på Statinsgärdet och jag är SÅ lycklig! För det innebär fast inkomst och jag kan börja leta eget, men först och främst innan det händer så ska jag ta tag i mitt körkort!


// Linn 💘

Likes

Comments

1 - Jag blandar bea-sås och ketchup när vi grillar hehe, lovar er ni måste prova det det är SÅ gott!


2 - Jag Älskar att hicka!!! Jag förhindrar verkligen inte och vill inte att den ska försvinna, på nått sätt tycker jag att det är skönt och en liten mysig känsla. ( + att när man hickar är det någon som tänker lite extra på en ;) )


3 - Jag har aldrig kollat klart på en serie, kan kolla få säsonger sen tröttnar jag och slutar. Så serier är inte min grej rikrigt..


4 - Jag har totalt 14 olika saker som tröjor, ryggsäck och mjukis byxor med Batman loggan på, självklart hoppas jag på att hitta flera!


5 - Om jag inte hade hetat Linn så hade jag fått heta Ylva! Tänk er Ylva Dahlberg?? Likes

Comments

Återigen så går helgen för fort men jag är så glad att jag är frisk och kan jobba! Dag 2 av 5 är nu avklarad och i morgon kör vi den 3 ska även stänga i morgon (igen) men vad gör man inte för sina arbetskamrater!

Vad ska man säga om snövädret då? Well jag känner mest att jag inte är så förvånad för detta har ju gått som ett snigel spår över samma blad om och om igen? Sjävklart hopps jag på mera plus garder och sol, men det känns lite hopplöst nu.

Nu ska jag ta och krypa ner i min säng för att kolla på film och sen sova!

// Linn

Likes

Comments

Ska kortfatta mig snabbt, ligger alltså hemma med feber och magsjuka efter att ha krökts i natt.

Tyvärr så har barnen på jobbet smittat mig och febern stiger, hoppas på att jag inte behöver kräkas mer i alla fall! Haft två tuffa dagar nu på jobbet då barnen har kräkts och fått åka hem dem så pluttarna inte lätt som 2 åring att kräkas..

// Linn

Likes

Comments

Fick idag en tid på vårdcentralen för att jag har ont i höger lugan, vilket jag haft ca 3 veckor. Kontrollen gick super bra inget var dåligt när det kom till blod värde och hela köret ni vet! Läkaren sa att jag troligen hostat så pass att musklerna är töjt ut sig eller gått sönder. Men har nu fått hostmedicin till hostan så hoppas hoppas det ska bli bättre!

Onsdagar suger verkligen enligt mig, det är den segaste dagen på veckan och den går så otroligt långsamt. Var en tuff dag på jobbet också och mitt vatten rann över idag.. Inte alls kul att jobba när barnen är uppe i taket och inte lyssnar. Men men såna dagar kommer och går, mitt i veckan märks också så väll på barnen!

// Linn

Likes

Comments