Fick idag en tid på vårdcentralen för att jag har ont i höger lugan, vilket jag haft ca 3 veckor. Kontrollen gick super bra inget var dåligt när det kom till blod värde och hela köret ni vet! Läkaren sa att jag troligen hostat så pass att musklerna är töjt ut sig eller gått sönder. Men har nu fått hostmedicin till hostan så hoppas hoppas det ska bli bättre!

Onsdagar suger verkligen enligt mig, det är den segaste dagen på veckan och den går så otroligt långsamt. Var en tuff dag på jobbet också och mitt vatten rann över idag.. Inte alls kul att jobba när barnen är uppe i taket och inte lyssnar. Men men såna dagar kommer och går, mitt i veckan märks också så väll på barnen!

// Linn

Likes

Comments

Vart ska jag börja??

Ibland orkar jag seriöst inte med mig själv, jag vet inte om jag är inne i en period där jag förmer hitta mig själv? Men vissa beslut som jag fattar blir i efterhand bara konstiga?

Jag vet inte om jag bara går och övertänker för att det är jag i ett nötskal. Många av mina vänner och familj säger till mig att jag är stark och vet vad jag vill, men ibland undrar jag om dem verkligen har rätt? För att ibland så känner jag mig som den svagaste människan på jorden.

Hoppas och tror att jag är inne i en period med detta bara, som jag skrev igår så sover jag inte bra om nätterna och drömmer både det ena och det andra vilket jag tror påverkar mig mycket!

// Linn

Likes

Comments

Jag är så himla trött på att vara förkyld, jag har nästan konstant vart förkyld sen mitten av augusti 2016 fram tills nu så jag hoppas att jag snart blir av med detta kanske till början av April!

Okej inte konstant men det kan gå en vecka eller tre sen är jag förkyld igen, och jag som ALDRIG är sjuk annars har verkligen råkat ut för ALLT, vilket gör att jag missar fotbollen fram för allt.. Trött på att hosta, snora och få näsblod samt att jag tappar min röst. Tyvärr så påverkas jag av barnen på jobbet då dem är sjunga i omgångar så är dem snoriga är jag snorig..

Sover heller inget bra om nätterna då jag alltid drömmer mardrömmar när jag är sjuk/förkyld. Jag kände mig helt snurrig och glömde både det ena och det andra idag efter en dålig natt med sömn.


SÅ om ni har tips på hur man lättare kan bli av med förkylningar kan ni ju bara skriva!


/ Linn

Likes

Comments

ÅHH vad jag saknar bloggen, inte är det svårt heller att skriva några råder då och då?
Sist jag skrev var någon gång i januari och var ganska så bra på att uppdatera vad som hände om dagarna med mig!

Åter igen så bara tappa jag allt, och varför jag gör det kan jag inte svara på sorry!!

Nu känns det lite svårt dock med vad jag ska skriva? Mycket har hänt sen sist ex så har jag besök akuten med foten är just nu under rehab, jag har fått förlängt på jobbet fram tills Augusti, jag har nu under februari haft vit månad, besök Ullared med familjen, gått på korgen med kryckor (vilket inte alls var någon höjdare) som sagt det är bara små saker som har hänt!

Kan ni tänka er att det är Mars om bara några dagar?! Januari och februari går så ruskigt fort man hinner säga hej och välkommen men dem försvinner lika fort! Jag ser fram emot mars har en massa kompisar som fyller år samt min underbara mamma och kusin vilket leder till att det troligen blir kals och party!

Något jag alltid velat ha på min blogg är en frågestund, så jag ger er några dagar på att ställa så många frågor ni vill och kan till mig, allt mellan himmel och jord jag lovar så klart att svara så gott och ärligt jag kan på frågorna!

Ni kan ställa frågorna nere i kommentarsfältet, även skriva till mig på messenger, eller kommentarsfält på FB, eller släng iväg en snap till liinndahlberg

// Linn

Likes

Comments

Jag skulle bli hämtad klockan 09.00 och satte klockan på 07.45 för att ta mig upp och sen käka frulle. Men så blev det ju inte, Ida ringer och väcker mig mitt i en dröm och jag bha NEEJ JAG HAR FÖRSOVIT MIG. Men men fint folk kommer sent eller vad man säger!

Att åka med stukade fingrar är inte jätte kul men det hindrade inte mig ifrån att klättrar och hänga och allt man gör! Vi hade riktigt kul och gav oss inte i första taget och klarade 21/28 totalt!

I morgon ska jag åka till Katrineholm för att hälsa på och umgås med min kusin och kusin barn, ska även få kolls igenom hennes garderob och få med lite kläder hem.

// Linn

Likes

Comments

Hej på er!!

Som sagt så har jag inte bloggar sen "förra" året och finns olika anledningar till det..
Jag är mer än redo för 2017, då 2016 inte alls har varit ett bra år. Det har innehållit för mycket tårar,ilska,besvikelse och hopplöshet om man kan säga så? Sen är det såklart att det har varit fina stunder också som jag aldrig kommer att glömma! Men nu lämnar jag 2016 bakom mig och säger HEJ DÅ!

2 Januari idag och jag har semester hela veckan vilket ska bli så skönt! Saker och ting börjar planeras idag vad som under veckan ska komma! Så redan i morgon så ska jag Ida,Emil och Oskar åka till Bodaborg där jag inte varit på evigheter så det kommer bli riktigt kul!

Idag så ska jag ÄNTLIGEN träna fotboll vi ska snart åka på cup snart så nu gäller det att träna alla träningar som går!
För övrigt så har jag i år gett mig en utmaning eller nyårslöfte om det blir lättare? Jag ska sluta äta sötsaker och tränar mera, det är nått jag alltid har funderat över att göra. Jag vet själv att jag kan klara av det men under 2016 så har mitt självförtroende sänkts något enormt och jag har börjar sluta tro på mig själv, tappa att jag duger som jag gör. Så jag gör detta för att ta tillbaka mig själv jag vet att jag kommer må bättre av detta då jag älskar att röra på mig! Sen har jag varit sjuk eller förkyld sen mitten av augusti 2016 och året ut vilket har gjort att jag tappat muskler och kondition.
Så om ni vill följa min "tränings" resa så in och följ linnelisabet- på Instagram

Hoppas ni får en underbar dag!

// Linn

Likes

Comments

Tack så mycket för alla gratulationer i från alla håll och kanter! Hade verkligen en underbar födelsedag.

Tack till mina underbara vänner som var med under lördagkvällen det var perfekta krogen rundor!

Jag måste säga förlåt också för att jag inte bloggat men det har gått i ett svep denna helg... I fredags stängde jag direkt efter var det träning, sen var jag tvungen att skynda mig hem och ducha,käka och vänta på Fillan. Lördagen spenderas på stan på FM för att handla lite julklappar och sen blir firad! Och söndag var det städning av huset och blir firad av släkten, så jag ber om ursäkt men det har inte funnits tid!

// Linn

Likes

Comments

Känner att det kan vara lite roligt för er som inte känner mig att veta lite roliga eller kanske skumma saker om mig så läs och se om ni blir förvånade!


- Jag äter inte våfflor och mår illa av lukten. Kan alltså inte vara hemma eller i köket då våffeldagen är för det känns som att jag ska spy!

- Jag såg Titanic nu i sommars (2016)och grät floder detta var ca 3 mitt i natten och mitt sällskap jag hade skrattade bara åt mig samtidigt som han tröstade mig.

- Att doppa morötter i ketchup är något jag gör då jag käkar på donken. Oftas till ett happy meal

-Jag och alkohol är ingen bra kombination, helg ärligt nu så är det alltid jag som spyr först. INTE alltid då men oftast är det jag som springer på toan, haha det är så pass att mina vänner börjar slå vad om vilken tid jag kommer att spy... Är det illa? Kanske men jag skyller på mina gener jag fått från pappas sida ( tack för den pappi...)


- Jag har totalt 4 spel på min mobil jag aldrig spelar och ett av dem spelen är Angry Bird som jag totalt nörda sönder en viss period.

-Jag har aldrig rökt eller snusat på mina snart 19 år (på söndag är det min födelsedag) vilket jag själv tycker är ha ska coolt och ja kommer heller inte stoppa in nått sånt i mun mun heller.

// Linn


Likes

Comments

Jag har alltid varit en nattuggla och somnat sent om kvällarna, men nu när jag jobbar så är den kombinationen inte alls så bra! Jag kan somna efter 23 och gå upp strax innan 06 för att ta mig till jobbet. Jag lägger mig i sängen ibland runt 20 men oftast vid 21 och lägger ifrån mig både mobil och dator för att sova men det är omöjligt att somna.

Med det jobb jag har så måste man verkligen orka igenom en hel dag, och det gör jag utan problem då jag ofta tar en "Power nap" på jobbet då jag har min rast på 30 minuter, trots detta så somnar jag alltid nu för tiden när jag kommer hem. Spelar ingen roll om jag sitter eller ligger ner jag somnar i alla fall. Eller strosar om kring i huset ja skulle lika gärna kunna somnas stående.

Det senaste dagarna ni har jag dessutom haft huvud verk som har gått mig på nerverna då inte värktabletter funkar..

// En trött Linn

Likes

Comments

Idag har det varit en trött dag, jag sov verkligen inte alls bra i natt och drömde massa konstiga saker..

Så när jag väl var hemma strax efter 16 så började ja plugga på körkortet ifrån ingen stans så somnade jag i ca 30 minuter. Så jag kände att "nae" inget mer plugg om jag ska vara så trött så att jag somnar, vilket kommer leda till att jag bara kommer ligga i sängen hela kvällen och kolla film. Kalla mig lat men ibland behöver man bara få koppla av och slappa lite! Förhoppningsvis så kommer jag också somna tidigare i natt också om ja lägger mig tidigt.

// Linn

Likes

Comments