Jag skulle bli hämtad klockan 09.00 och satte klockan på 07.45 för att ta mig upp och sen käka frulle. Men så blev det ju inte, Ida ringer och väcker mig mitt i en dröm och jag bha NEEJ JAG HAR FÖRSOVIT MIG. Men men fint folk kommer sent eller vad man säger!

Att åka med stukade fingrar är inte jätte kul men det hindrade inte mig ifrån att klättrar och hänga och allt man gör! Vi hade riktigt kul och gav oss inte i första taget och klarade 21/28 totalt!

I morgon ska jag åka till Katrineholm för att hälsa på och umgås med min kusin och kusin barn, ska även få kolls igenom hennes garderob och få med lite kläder hem.

// Linn

Likes

Comments

Hej på er!!

Som sagt så har jag inte bloggar sen "förra" året och finns olika anledningar till det..
Jag är mer än redo för 2017, då 2016 inte alls har varit ett bra år. Det har innehållit för mycket tårar,ilska,besvikelse och hopplöshet om man kan säga så? Sen är det såklart att det har varit fina stunder också som jag aldrig kommer att glömma! Men nu lämnar jag 2016 bakom mig och säger HEJ DÅ!

2 Januari idag och jag har semester hela veckan vilket ska bli så skönt! Saker och ting börjar planeras idag vad som under veckan ska komma! Så redan i morgon så ska jag Ida,Emil och Oskar åka till Bodaborg där jag inte varit på evigheter så det kommer bli riktigt kul!

Idag så ska jag ÄNTLIGEN träna fotboll vi ska snart åka på cup snart så nu gäller det att träna alla träningar som går!
För övrigt så har jag i år gett mig en utmaning eller nyårslöfte om det blir lättare? Jag ska sluta äta sötsaker och tränar mera, det är nått jag alltid har funderat över att göra. Jag vet själv att jag kan klara av det men under 2016 så har mitt självförtroende sänkts något enormt och jag har börjar sluta tro på mig själv, tappa att jag duger som jag gör. Så jag gör detta för att ta tillbaka mig själv jag vet att jag kommer må bättre av detta då jag älskar att röra på mig! Sen har jag varit sjuk eller förkyld sen mitten av augusti 2016 och året ut vilket har gjort att jag tappat muskler och kondition.
Så om ni vill följa min "tränings" resa så in och följ linnelisabet- på Instagram

Hoppas ni får en underbar dag!

// Linn

Likes

Comments

Tack så mycket för alla gratulationer i från alla håll och kanter! Hade verkligen en underbar födelsedag.

Tack till mina underbara vänner som var med under lördagkvällen det var perfekta krogen rundor!

Jag måste säga förlåt också för att jag inte bloggat men det har gått i ett svep denna helg... I fredags stängde jag direkt efter var det träning, sen var jag tvungen att skynda mig hem och ducha,käka och vänta på Fillan. Lördagen spenderas på stan på FM för att handla lite julklappar och sen blir firad! Och söndag var det städning av huset och blir firad av släkten, så jag ber om ursäkt men det har inte funnits tid!

// Linn

Likes

Comments

Känner att det kan vara lite roligt för er som inte känner mig att veta lite roliga eller kanske skumma saker om mig så läs och se om ni blir förvånade!


- Jag äter inte våfflor och mår illa av lukten. Kan alltså inte vara hemma eller i köket då våffeldagen är för det känns som att jag ska spy!

- Jag såg Titanic nu i sommars (2016)och grät floder detta var ca 3 mitt i natten och mitt sällskap jag hade skrattade bara åt mig samtidigt som han tröstade mig.

- Att doppa morötter i ketchup är något jag gör då jag käkar på donken. Oftas till ett happy meal

-Jag och alkohol är ingen bra kombination, helg ärligt nu så är det alltid jag som spyr först. INTE alltid då men oftast är det jag som springer på toan, haha det är så pass att mina vänner börjar slå vad om vilken tid jag kommer att spy... Är det illa? Kanske men jag skyller på mina gener jag fått från pappas sida ( tack för den pappi...)


- Jag har totalt 4 spel på min mobil jag aldrig spelar och ett av dem spelen är Angry Bird som jag totalt nörda sönder en viss period.

-Jag har aldrig rökt eller snusat på mina snart 19 år (på söndag är det min födelsedag) vilket jag själv tycker är ha ska coolt och ja kommer heller inte stoppa in nått sånt i mun mun heller.

// Linn


Likes

Comments

Jag har alltid varit en nattuggla och somnat sent om kvällarna, men nu när jag jobbar så är den kombinationen inte alls så bra! Jag kan somna efter 23 och gå upp strax innan 06 för att ta mig till jobbet. Jag lägger mig i sängen ibland runt 20 men oftast vid 21 och lägger ifrån mig både mobil och dator för att sova men det är omöjligt att somna.

Med det jobb jag har så måste man verkligen orka igenom en hel dag, och det gör jag utan problem då jag ofta tar en "Power nap" på jobbet då jag har min rast på 30 minuter, trots detta så somnar jag alltid nu för tiden när jag kommer hem. Spelar ingen roll om jag sitter eller ligger ner jag somnar i alla fall. Eller strosar om kring i huset ja skulle lika gärna kunna somnas stående.

Det senaste dagarna ni har jag dessutom haft huvud verk som har gått mig på nerverna då inte värktabletter funkar..

// En trött Linn

Likes

Comments

View tracker

Idag har det varit en trött dag, jag sov verkligen inte alls bra i natt och drömde massa konstiga saker..

Så när jag väl var hemma strax efter 16 så började ja plugga på körkortet ifrån ingen stans så somnade jag i ca 30 minuter. Så jag kände att "nae" inget mer plugg om jag ska vara så trött så att jag somnar, vilket kommer leda till att jag bara kommer ligga i sängen hela kvällen och kolla film. Kalla mig lat men ibland behöver man bara få koppla av och slappa lite! Förhoppningsvis så kommer jag också somna tidigare i natt också om ja lägger mig tidigt.

// Linn

Likes

Comments

Den 29 November var det 365 dagar sen jag och Naomi fick avsluta våran resa tillsammans efter 3,5 år. Jag kommer ihåg den dagen min ridlärare Anna ringde till mig och berättade att hon skulle åka. Vi hade en dag med elevrådet bara för att att umgås med varandra då jag får samtalet. Att se Annas namn på telefonen gjorde mig orolig och tårarna var redan laddade då jag svara " Hej det är Linn"

Ridskole livet är tufft och det passar heller inte alla hästar eller ponnyer, och Naomi var inte vilken ponny som helst och skulle egentligen aldrig hamnat där heller. Sen är jag självklart så så glad över att hon himlade just i Åby. Första gången jag satt på hennes rygg direkt kände jag att det var "vi" hon och jag, detta var min dröm ponny. Det är så svårt att förklara känslan men jag kan inte förklara det på något bättre sett!
Naomi var verkligen en utmaning och en ponny man verkligen måste hitta knapparna på och jobba för att "nå" henne, en ponny med stor personlighet och en het ponny samtidigt busig och fick hon inte som hon ville eller tyckte att det var jobbigt så började hon tölta, bocka och studsa om kring. När hon var på sitt bästa humör så var Jon helt magisk att rida .Jag som red henne 24.7 ramlade dessutom bara av henne 4 gånger totalt vilket är ganska bra jobbat efter alla fighter vi haft!

Ridskolan gjorde rätt val att inte låta henne vara kvar för hennes bästa.
Trots att mitt hjärta var i tusen bitar och jag ville verkligen göra allt för att ha kvar henne.
Det som är så synd med hästar är att det kostar något fruktansvärt. Så Linn Dahlberg tänkte alltså sörja Naomi med hennes studiebidrag som låg på 2050 kr... Tanken var att jag skulle hyra henne av ridskolan och ha henne stå kvar men bara att jag hade henne. Samtidigt som jag spelade innebandy, var tränare och hade skolan..

Sen Naomi inte finns kvar i mitt liv är stallet inte alls lika roligt, det var verkligen inte samma sak att åka ner till stallet och rida utan att hon var där. Idag har jag sluta på ridskola och tar i stället hand om Stigge vilket jag är otroligt glad över. Men fortfarande så saknas det en del. Jag hoppas en dag på att jag kan få kontant med dem som äger henne idag och komma och hälsa på!

// Linn

Likes

Comments

Jag går verkligen ofta och funderar på om jag verkligen räcker till. När jag skriver detta pratar jag om utseende men även personlighet.

Jag tror verkligen jag inte är ensam om att tänka om jag räcka till i samhället, att jag inte duger så som jag är. Det är inte okej att tänka eller säga så som jag känner.
Vilket jag dels fick bekräftat under mina gymnasie år 2013-2016 jag tror verkligen aldrig att jag har mått så dåligt, och att man till och med vill hoppa av sin utbildning och börja på en NY skola då förstår man verkligen att det har gått för långt.

Bara för att jag är jag? Måste jag vara som alla andra? Finns det ens papper på hur man ska vara och se ut? Något jag inte är intresserad av är väll kläder och smink, jag klär mig i det jag tycker är snyggt och som jag själv känner mig snygg i är väll klart? Visst att klädtrender kan vara snyggt tex polokrage! Men mycket av alla trender som dyker upp under åren som går vill jag kräkas på finns massa kläder jag verkligen ALDRIG skulle sätt på mig. Sen passar jag heller inte i allt, för att min kropp inte är skapad till att ha en klädtrend.

Men mitt utseende då och min kropp?
Tack vara alla dessa modeller som finns att man ska vara lång och smal ha långt hår och en muskel kropp. Jag är inte alls lång jag är bara 164.5 cm lång jag skulle aldrig kunna vara modell.

Mitt utseende duger heller inte? Jag som tjej går alltid och tänker på om jag är söt,fin,snygg och vacker? Har jag kriterier för att kunna få någon att falla för mig och älska mig för den jag är?
Att träffa en kille är alltid nervöst man vill att allt ska vara perfekt och sin sak ska vara på sin plats. Sen kommer vi till det här förbaskade fördomar och rykten. Att man inte kan får träffa nån utan att man hör ex " Men hallå han har legat med X antal tjejer, han ligger bara runt inget att ha" ska det verkligen spela någon roll om han nu har legat med massa tjejer? Det skiter väll jag i fullständigt det ska inte påverka en som person ens! Vill jag då träffa denna kille så gör jag väll det och visar det sig att han då bara är ute efter att ligga får jag väll ta läget som det är där i från.

Det första man går på om man träffar någon är så klart utseendet, sen känner man ju av om man "klickar" med personen eller inte? Sen måste man träffas ett par gånger och hitta på olika saker för att lära känna varandra.

Det som gör en person fin,snygg,vacker,sexig och söt är ju personligheten, ju mer du lär känna en person på djupet ju finare blir personen i dina ögon.

Sen med utseendet, tänk dig så här! Det finns ju ingen i hela världen som ser ut just som du gör, det finns ingen klon av dig, så hur unik är du inte på en skala 1-10? Självklart en 10! Du ska vara stolt över din kropp ditt utseende just dina fräknar, eller kanske födelsemärket som du har på låret. För att det finns ingen i som just du!// Linn

Likes

Comments

Fredagar är verkligen bäst! Min energi har varit på topp idag och jag älskar att vi kollegor som jobbar verkligen kan berätta och skratta åt saker tillsammans.
Slutade 15.30 och ska snart dra mig mot duchen för att fräscha till mig.

Känner att det verkligen INTE är ovanligt att jag spenderar en fredags kväll för att kolla på innebandy, nått jag alltid kommer att göra bara för att sporten är så himla rolig, dock hade jag gärna spelat själv men tyvärr så är situationen i ett sånt läge man inte vill, och jag slutade på grund av en anledning. Därför är det ju hur bra som helst att man kan åka och kolla!


//Linn

Likes

Comments

Haft en mysigt eftermiddag på stan med min bästa vän Filippa, fick även med mig två tröjor samt ett CK sätt med topp och troser, små kollade lite på julklappar till familjen bara för att få idéer.


Som jag skrev i tidigare inlägg i morse så har ja lite små saker att skriva dock inte så stora så att man ramlar av stolen.

Men för det första jag har typ haft som en slags blogg torka på något konstigt vänster då jag var fullt igång med en 30 dagars inlägg kom bara till 10. I från ingenstans så var det inte kul längre och varför vet jag inte riktigt! Så jag la av och blogga inte alls... Ibland förstår jag inte mig själv riktigt då min motivation kan vara på topp men lika snabbt på botten, och hur ska jag då göra? Vart ska jag få min motivation i från? Men nu känner jag att jag vill komma igång igen och tänker verkligen köra all in.

Vet att alla säger detta men jag har feeling för att 2017 kommer att vara mitt år. 2016 för mig har innehållit så mycket tårar av både glädje men för det mesta sorg, rädsla, besvikelse och ilska.

En annan rolig sak är att det är bara 10 dagar kvar tills jag fyller år!!! Också en grej som är "Jaha och?" Men på nått vänster så känns det speciellt jag menar jag är december barn jag fyller alltid sist och kommer alltid att fylla sist.


Har dessutom för typ 1 månad sen fått reda på att jag kommer får vara kvar som vikare på jobbet ( Jursla förskola) med andra ord så har jag fått förlängt då mitt kontrakt jag har nu går ut i slutet av december vilket är helt underbart, trivs veklingen med kollegor och barn!

I morgon är det äntligen fredag och min fredag kommer spenderas i Linköping om planerna är samma som i går!


// Linn

Likes

Comments