¨Drömresemål¨

Jag är verkligen inget res tjej skulle jag säga, jag är mer en hemma tjej men någon gång i mitt liv vill jag absolut ut och resa och vara borta 1 månad kanske! Vart och när det sker får framtiden avgöra och med vem och vilka återstår att se! Men jag är sugen på att åka tillbaka till Afrika och jobba som volontär igen!!! 
¨Favoritlåt¨

https://www.youtube.com/watch?v=3OmeRz8lj_Q


Justin Bieber är och kommer alltid att vara min förebild inom musiken. Hans låtar är låtar jag starkt relaterar till, för mig är han inte bara snygg utan mycket mer och inte en av världens största ¨pop stjärnor ¨ jag ser honom som en stor talang och en helt vanlig kille i sina unga dagar.

Fall fastnade jag redan från första början, jag menar lyssna bara på texten hur fin det är och vad låten har för budskap.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

¨ En person jag skulle vilja byta liv med 1 dag och varför ¨


Jag kommer inte på någon jag skulle vilja byta liv med för en dag och varför, finns ju frö mycket att välja på med både för och nackdelar. Men jag måste ju välja en och jag skulle nog vilja byta liv med Queen B för 1 dag! Känslan att att åka på turne och stå på en scen en kväll inför tusentals av människor. Jag menar jag brukar ofta sitta och titta hennes videos på You Tube och jag gråter eller ryser varje gång, jag som även älskar att sjunga men inte kan dansa hehe. Det jobbiga skulle nog vara alla papparazzi som är efter en 24.7.


¨Min favortiplats¨

Jag blir inte så tagg på denna fråga då det är en plats som står mig nära men som jag inte besökt på flera år.. Vårt land vi hade i Nynäshamn, Jag tycker att det är jobbigt att skriva om landet och hoppas på att återvända en vacker dag. Men just nu vill jag eller orkar inte ta upp varför Likes

Comments

Jag missade totalt att blogga igår MEN jag var så himla trött så trött att jag somnade efter att jag kom hem ifrån jobbet..

Därför får ni två dagar i en.

¨Vem jag smsar när jag är nere¨

Jag skulle inte säga att jag är typen so smsar när jag är ledsen ( beroende på vad det handlar om) jag brukar oftast ring och kolla om det går att ses och prata om det som hänt eller varför jag är nere.. Jag har så otroligt fina människor omkring mig i mitt liv, jag hör av mig till Tessan, Filippa, Marion, Tua,Cissi och får alltid klocka svar och hjälp av dessa underbara tjejer <3

¨Mina rädsolr¨

Min största rädsla här i livet är döden, att döden ska komma och ta någon som jag älskar... Ska vi prata döden så är jag så otroligt rädd för cancer, att få ett besked om att jag har X månader kvar att leva, uch jag ryser bara av tanken och blir gråtfärdig.

Jag har en rädsla för spindlar, jag får verkligen panik av dem och springer går, hoppar eller springer långt och fort bort ifrån dem när jag ser dem.

Ensamhet, jag tycker verkligen inte om att vara ensam, menar att gå ensam hem i mörkret är så hemskt samma sak att cykla hem. Att vara ensam och inte ha vänner, att inte ha någon som bryr sig om mig eller älskar mig...

Jag vet inte om jag ska kalla detta för en rädsla men jag tycker inte om folk i dräkter tänk er ( busfabriks elefanten) jag tycker det är obehagligt när dem kommer gåendes fram stora ock bara sträcker ut armarna för en kram, eller kommer bakifrån och skoja lite med en. Jag hatar det det är bara obehagligt!!!

OCH CLOWNER dem är inte roliga, ingenstans och ser bara elaka ut.
Likes

Comments

¨I min väska¨


Hmm igår så beställde jag en ny ryggsäck som jag hoppas kommer väldigt snart!

Jag är verkligen ingen tjej som har väskor jag har en MK väska som är lagom stor om jag ska iväg på lite finare saker eller ha som ¨handväska¨ sen har jag en en mindre handväska som jag använder när man ska på stan eller ut på korgen! Har en rosa rutig ryggsäck just nu som börjar bli sliten, man får dessutom mera plats med saker i en ryggsäck än en ¨väska¨och en ryggsäck är smidigare att bära runt på!

Men det jag brukar ha i min väska är


* Tamponger (man vet aldrig)

* Plåster

* Nagelfil

* Kalender

*Lypsyl

* Penna

* Nycklar

* Enstaka halstabletter

* Hörlurar

* Laddare ( i bland)
Likes

Comments

¨Hur vill jag att min framtid ska se ut¨


Jag har ingen aning om hur jag vill att min framtid ska se ut, självklart vill jag ha ett jobb som jag älskar (jobba med barn då) det är det enda samt att jag vill kunna flytande teckenspråk!

JAG VET INTE, det är jätte svårt så som jag vill att det ska se ut kanske det inte kommer att se ut så därför får framtiden komma av sig själv känner jag!Likes

Comments

Att börja med ¨Någon som jag skulle vilja byta utseende med?¨ är en mycket svår fråga.


Jag tänker så här att det finns ju ingen i hela världen som ser ut som mig? så hur ball är inte jag med mitt blonda hår, mina blå ögon, min näsa och mina sommar fräknar, finns ju ingen på hela jordklotet som ser ut som jag! Varför ska jag då byta utseende med någon annan? Jag har väll ganska så bra självförtroende när det kommer till mitt utseende önskar det var bättre MEN jag påminner alltid mig själv om att jag är fint i alla fall och snygg,söt,vacker osv då är jag ju även ful med om ni hänger med på vad jag menar. Klart att jag har små saker med mig själv jag inte tycker om, men det kan ju vara något någon annan tycker är fint med just mig och lägger märke till de. 


Men om jag måste svara på frågan så skulle jag vilja byta utssende med Queen B alla dagar i veckan!

Likes

Comments

Hej på er! Jag tror att ni har märkt av att jag har tagit en paus på bloggen IGEN, ingen vet heller varför inte ens jag själv vet det vilket jag blir less på. Sammtidigt känner ja att jag vill skriva av mig och dela med mig till er det händer en massa saker i livet och behöver fortfarande någonstans att visa alla bilder jag tar!  

För övrigt så ska jag snart på fotbolls träning och det är sista innan match! 


SÅ nu i 30 dagar från och med i morgon så börjar jag med detta! 


Likes

Comments

Bilderna har jag tagit med min kamera Nikon D3100 

Likes

Comments

Hej på er!


Lessen för att jag inte uppdaterat er under dessa dagar, då jag varit uppe i Leksand med kusiner och faster+farbror och hälsat på min kusin Sebbe! Kommer göra en bild bomb med bilder ifrån Leksand, så ni får se vad vi har hållit på med där uppe.


Jag borde gå och sova nu, min första riktiga arbetsdag i morgon som barnskötare och jag känner mig lugn och trygg men nerverna kommer väll senare i kväll när jag sova eller i morgon bitti. Kommer bli en tuff vecka med nya arbetstider, nya arbetskamrater och nya barn att lära känna. Ett steg in i arbetslivet som kommer kännas ovant just för att jag är klar med skolan. Som alla barn säger ¨Jag kan själv¨ så får jag också jag säga!


See Yaa!<3

Likes

Comments

Ni ser nog lyckan och glädjen i bilderna på mig och Stigge. Jag har inte alls tagit hand om Stigge länge men ja känner att vi för varje dag bygger upp ett band mellan oss som allt blir starkare. Säger det igen och kommer alltid att säga det, häst är bäst.

Är så tacksam över att jag får hjälpa till med eran fina ponny Hanna & Klara.


See Yaa! <3

Likes

Comments