Header
View tracker

Idag har lilla familjen varit på Leos Lekland för första gången! Det var faktiskt över förväntan för både mig och Fredrik. Kevin tyckte om det jättemycket, han älskar ju bollar och att få hamna i ett bollhav var nog paradiset för honom. :D

Ett tag efter vi kom hem, ätit mat och tagit det lugnt så slog Kevin i soffbordet och började blöda ur munnen. :( Märkte inte att det blödde förrän efter en stund när jag höll i och tröstade honom och kollade ner på min arm. Det jag trodde bara var saliv jag kände på armen var i själva verket blod och det bara rann. Försökte kolla i munnen på honom men det gillade han inte alls (no shit.), men kunde se att han blödde från läppen. Så antar att han antingen bet sig eller slog i så pass att han började blöda. Så han fick en stor, kall gurkbit som han fick tugga/suga på och efter det blev han lugn igen. Så nu en stund efter är han som vanligt igen, så allvarligare än så blev det nog inte. Det ser ju nästan alltid mer allvarligt ut än vad det egentligen är, som tur är. :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vindruvor i tacos är nånting jag upptäckte under min graviditet och som jag fastnat för! Det är faktiskt riktigt gott och passar, enligt mig, jättebra i tacos!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! Idag vaknade jag verkligen på fel sida, varken pigg eller taggad på en ny dag. Kevin verkar inte heller ha vaknat på rätt sida så vi kör ett sur-maraton är hemma idag. Härligt!

Men annars då? Mja, det händer inte så mycket alls. Vi funderar på att fara på Leos Lekland i helgen, men mer än så vet jag inte. Det är ju omöjligt att planera nåt med Fredrik då han är noll intresserad av allt. Så vi får väl se... :)

Likes

Comments

Fråga din partner och skriv exakt så som dom svarar.

1. Vad brukar jag alltid säga till dig?
- Ska vi göra nåt?

2. Vad gör mig lycklig?
- Choklad.

3. Vad gör mig ledsen?
- Jao.. Det är ganska mycket.

4. Hur får jag dig att skratta?
- Äh, jag behöver bara se dig! *Skratt*

5. Hur var jag som barn?
- Det vet inte jag..

6. Hur gammal är jag?
- 22

7. Hur lång är jag?
- Ca 173

8. Vad är min favoritsysselsättning?
- Jaoo.. Det är väl att redigera bilder.. Och tjata.

9. Vad är jag jättebra på?
- Tjata.. Nä men på att ta bilder.

10. Vad är jag inte så bra på?
- Det är väl inte så mycket, kan inte komma på nåt.

11. Vad jobbar jag med?
- Barn.

12. Vad är min favoritmat?
- Älghjärta.

13. Varför är du stolt över mig?
- Nä, men det är jag inte..! Haha, jo det är jag väl.. Stolt.. Det är ett styggt ord.

14. Om jag var en seriefigur, vem skulle jag vara?
- Kim Possible.

15. Vad gör du och jag tillsammans?
- Nja, vi ser väl film, kör bil.

16. Vad är likt mellan dig och mig?
- Ganska lugna båda två.

17. Vad är olikt mellan dig och mig?
- *Suck* Du är tjej och jag är kille.

18. Hur vet du att jag älskar dig?
- Haha, ja det vet man väl inte!

19. Vilket favoritställe gillar jag att gå/åka till?
- Olles Kiosk, hehe. (Hahah alltså va?)

20. Hur orkar du med mig?
- Haha.. *Lång paus* Ja.. Jag har väl fått nå extra krafter av Gud.. Nä, men jag orkar för du är inte så jobbig trots allt.

Haha alltså knäppskall. <3

Likes

Comments

När jag var gravid tänkte jag att jag inte skulle bli en sån som la upp tusen bilder på sitt barn och berätta och skryta om det på sociala medier. Jag hade inte ens planerat med att gå ut med min graviditet på facebook/instagram, Men i vecka 23 (tror jag) hade jag tagit en sån fin selfie (haha!), så den ville jag lägga ut på instagram. Så jag la ut den och folk började fråga om jag var gravid, så då svarade jag bara att det stämde och att han var beräknad till den 12e december. Jag la väl egentligen inte ut så mycket gravidbilder eller skrev så mycket om det, blev väl mer mot slutet.

Lilleman kom till världen och vips så blev mina "planer" om att inte lägga upp så mycket bilder på honom som bortblåsta. :) I alla fall på instagram, det är väl där jag är som mest aktiv då jag även har ett konto för mina fotografier som är uppe på femsiffriga följare. (Dock har jag inte hunnit med det så mycket som jag skulle vilja, men men). Så mitt flöde är fyllt av bilder på Kevin. Mitt konto måste vara väldigt tråkigt att följa om man inte känner mig personligen eller har barn själv och kan uppskatta såna bilder, haha. :)

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag vaknade jag två minuter innan larmet på telefonen och en halvtimme innan Kevin. Så jag hann äta frukost och ha en liten lugn stund innan Kevin vaknade. Men nu efter hans frukost så är det full rulle!

Idag ska jag och Kevin träffa en kompis och hennes son, vi hade tänkt fika och gå runt på stan. Det ska bli trevligt! :)
Igår kom den nya åkpåsen till Kevins vagn, en Petite Chérie i färgen Heritage Black. Så nu ska vi ut och slira i snön vi med. ;) Jag hoppas dom har plogat någorlunda bra för vår vagn är verkligen värdelös i snön, superbra och smidig på sommaren men i snön... Not so much. :( Det ser inte ut som att det ska snöa så mycket idag så det är ju positivt i alla fall. :)

Likes

Comments

I lördags var Kevin ute i snön för första gången. Han tyckte det var intressant med själva snön men han tyckte inte om klädseln och skorna. Han kunde inte alls röra sig så fritt som han ville, mest pga skorna. Så efter ett tag blev han ledsen så då bestämde vi oss för att gå in. :)

Dagen efter gick vi ut en gång till och så fick han testa att gunga lite. Han har gjort det förut men i en annan sorts gunga som jag inte tror han tyckte om riktigt. Han blev så sömnig av gungan och höll på att somna i den, haha så söt!

Likes

Comments

Den första november föll den första snön över Umeå. Det uppskattades verkligen och det var så skönt att det blev ljust igen! Samtidigt som jag blev jätteglad över att vintern äntligen kom så fick jag en insikt om att detta året har gått insanely fort. Det var nyss sommar? Jag har märkt att tiden går otroligt fort med barn. Det känns både bra och dåligt tycker jag.

Hur som helst, snö. Nu har vi jättemycket snö. Eller ja, nog har jag sett mer snö, men på så kort tid har det hunnit falla så mycket snö! Vi var hemma hos min pappa i helgen, han bor i inlandet men där hade det knappt nån snö alls. Det har alltid varit tvärtom men nu har kusten så mycket mer snö!

Här under är två bilder från idag, alldeles nyss faktiskt, av hur det ser ut hemma hos oss nu:

Och här är två bilder av hur det såg ut hemma hos min pappa igår:

Likes

Comments

Kevin är så himla go och duktig. På senaste tiden har han varit så himla lugn och snäll. Han har kunnat leka och utforska själv och när man ska försöka få vara med så blir han nästan lite sur, haha! Jag sitter och tittar på medan han staplar saker på varandra, stoppar små grejer i burkar och kastar/sparkar på tygbollarna han har. När jag försöker visa han nåt, typ att "titta man kan stapla den här på den där!" så blir han lite putt och tar av mig grejerna och går iväg. Men sen efter en stund så försöker han göra samma sak som jag har visat, haha så himla söt! Dock så har han varit lite gnällig och sovit dåligt senaste veckan, men i förrgår så förstod vi varför. Det är fyra nya tänder på G. :)

Igår hade jag världens lugnaste dag här hemma. Kevin skulle ta sin nap på förmiddagen och sov i FEM TIMMAR. (!?) Eftersom han har sovit så dåligt flera dagar och nätter i rad så tänkte jag att han skulle få sova tills han vaknade nu. Han brukar kunna sova i alla fall en-två timmar på förmiddagen och då brukar jag hinna städa/plocka lite och kanske ta en dusch. Igår så hann jag städa, fylla och tömma diskmaskinen, äta lunch i lugn och ro, ta en långdusch, se lite serier och bara sitta och slösurfa. Till slut blev jag så himla uttråkad haha! Så när Fredrik kom hem så bestämde vi oss för att väcka honom, men då låg han vaken i sängen och chillade. Så jag vet inte riktigt om han sov hela tiden eller om han varit vaken ett tag, men han låg då tyst och pillrade med en filt.
Jag trodde att han skulle vara vaken längre på kvällen men han gick och la sig i tid och sov hela natten utan problem, så ja, det var en rätt skön dag igår måste jag få säga!

Två nya favoriter är den lilla rosa lådan och en tom presentpappersrulle. Stoppar nånting i lådan och stänger igen och så sitter han med den och försöker lista ut hur man öppnar den och till slut får han upp den. I rullen stoppar jag i nånting, Kevin tar ut det och sen försöker han stoppa tillbaka det i rullen igen. Går inte jättebra men han försöker verkligen. Så duktig. <3

Likes

Comments

Idag har jag och Kevin varit på ettårskalas! Fredrik lämnade vi hemma för han vågade inte följa med, haha ;)
Det var ett drop-in kalas, så man fick komma när man ville mellan en viss tid, vilket jag tyckte var en smart idé! Det bjöds på supergott fika och var jättetrevligt! Kevin var på jättebra humör också vilket var roligt men oj vad hårt han somnade när vi kom hem. Helt slut. :)

Det både jättegoda och jättefina fikat!

​Kevin och födelsedagsbarnet Jason. :)

Likes

Comments