Header

Här inne ekar det tomt... Jag ska försöka mig på Youtube och här är min första vlogg. Julafton och Kevins födelsedag! Nästa vlogg är inplanerat och för att inte avslöja för mycket så kommer den innehålla massa hundar. :]

Om ni vill får ni jättegärna prenumerera på min kanal!

Likes

Comments

Idag har lilla familjen varit på Leos Lekland för första gången! Det var faktiskt över förväntan för både mig och Fredrik. Kevin tyckte om det jättemycket, han älskar ju bollar och att få hamna i ett bollhav var nog paradiset för honom. :D

Ett tag efter vi kom hem, ätit mat och tagit det lugnt så slog Kevin i soffbordet och började blöda ur munnen. :( Märkte inte att det blödde förrän efter en stund när jag höll i och tröstade honom och kollade ner på min arm. Det jag trodde bara var saliv jag kände på armen var i själva verket blod och det bara rann. Försökte kolla i munnen på honom men det gillade han inte alls (no shit.), men kunde se att han blödde från läppen. Så antar att han antingen bet sig eller slog i så pass att han började blöda. Så han fick en stor, kall gurkbit som han fick tugga/suga på och efter det blev han lugn igen. Så nu en stund efter är han som vanligt igen, så allvarligare än så blev det nog inte. Det ser ju nästan alltid mer allvarligt ut än vad det egentligen är, som tur är. :)

Likes

Comments

Vindruvor i tacos är nånting jag upptäckte under min graviditet och som jag fastnat för! Det är faktiskt riktigt gott och passar, enligt mig, jättebra i tacos!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag vaknade jag verkligen på fel sida, varken pigg eller taggad på en ny dag. Kevin verkar inte heller ha vaknat på rätt sida så vi kör ett sur-maraton är hemma idag. Härligt!

Men annars då? Mja, det händer inte så mycket alls. Vi funderar på att fara på Leos Lekland i helgen, men mer än så vet jag inte. Det är ju omöjligt att planera nåt med Fredrik då han är noll intresserad av allt. Så vi får väl se... :)

Likes

Comments

Fråga din partner och skriv exakt så som dom svarar.

1. Vad brukar jag alltid säga till dig?
- Ska vi göra nåt?

2. Vad gör mig lycklig?
- Choklad.

3. Vad gör mig ledsen?
- Jao.. Det är ganska mycket.

4. Hur får jag dig att skratta?
- Äh, jag behöver bara se dig! *Skratt*

5. Hur var jag som barn?
- Det vet inte jag..

6. Hur gammal är jag?
- 22

7. Hur lång är jag?
- Ca 173

8. Vad är min favoritsysselsättning?
- Jaoo.. Det är väl att redigera bilder.. Och tjata.

9. Vad är jag jättebra på?
- Tjata.. Nä men på att ta bilder.

10. Vad är jag inte så bra på?
- Det är väl inte så mycket, kan inte komma på nåt.

11. Vad jobbar jag med?
- Barn.

12. Vad är min favoritmat?
- Älghjärta.

13. Varför är du stolt över mig?
- Nä, men det är jag inte..! Haha, jo det är jag väl.. Stolt.. Det är ett styggt ord.

14. Om jag var en seriefigur, vem skulle jag vara?
- Kim Possible.

15. Vad gör du och jag tillsammans?
- Nja, vi ser väl film, kör bil.

16. Vad är likt mellan dig och mig?
- Ganska lugna båda två.

17. Vad är olikt mellan dig och mig?
- *Suck* Du är tjej och jag är kille.

18. Hur vet du att jag älskar dig?
- Haha, ja det vet man väl inte!

19. Vilket favoritställe gillar jag att gå/åka till?
- Olles Kiosk, hehe. (Hahah alltså va?)

20. Hur orkar du med mig?
- Haha.. *Lång paus* Ja.. Jag har väl fått nå extra krafter av Gud.. Nä, men jag orkar för du är inte så jobbig trots allt.

Haha alltså knäppskall. <3

Likes

Comments

När jag var gravid tänkte jag att jag inte skulle bli en sån som la upp tusen bilder på sitt barn och berätta och skryta om det på sociala medier. Jag hade inte ens planerat med att gå ut med min graviditet på facebook/instagram, Men i vecka 23 (tror jag) hade jag tagit en sån fin selfie (haha!), så den ville jag lägga ut på instagram. Så jag la ut den och folk började fråga om jag var gravid, så då svarade jag bara att det stämde och att han var beräknad till den 12e december. Jag la väl egentligen inte ut så mycket gravidbilder eller skrev så mycket om det, blev väl mer mot slutet.

Lilleman kom till världen och vips så blev mina "planer" om att inte lägga upp så mycket bilder på honom som bortblåsta. :) I alla fall på instagram, det är väl där jag är som mest aktiv då jag även har ett konto för mina fotografier som är uppe på femsiffriga följare. (Dock har jag inte hunnit med det så mycket som jag skulle vilja, men men). Så mitt flöde är fyllt av bilder på Kevin. Mitt konto måste vara väldigt tråkigt att följa om man inte känner mig personligen eller har barn själv och kan uppskatta såna bilder, haha. :)

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag vaknade jag två minuter innan larmet på telefonen och en halvtimme innan Kevin. Så jag hann äta frukost och ha en liten lugn stund innan Kevin vaknade. Men nu efter hans frukost så är det full rulle!

Idag ska jag och Kevin träffa en kompis och hennes son, vi hade tänkt fika och gå runt på stan. Det ska bli trevligt! :)
Igår kom den nya åkpåsen till Kevins vagn, en Petite Chérie i färgen Heritage Black. Så nu ska vi ut och slira i snön vi med. ;) Jag hoppas dom har plogat någorlunda bra för vår vagn är verkligen värdelös i snön, superbra och smidig på sommaren men i snön... Not so much. :( Det ser inte ut som att det ska snöa så mycket idag så det är ju positivt i alla fall. :)

Likes

Comments

I lördags var Kevin ute i snön för första gången. Han tyckte det var intressant med själva snön men han tyckte inte om klädseln och skorna. Han kunde inte alls röra sig så fritt som han ville, mest pga skorna. Så efter ett tag blev han ledsen så då bestämde vi oss för att gå in. :)

Dagen efter gick vi ut en gång till och så fick han testa att gunga lite. Han har gjort det förut men i en annan sorts gunga som jag inte tror han tyckte om riktigt. Han blev så sömnig av gungan och höll på att somna i den, haha så söt!

Likes

Comments

Den första november föll den första snön över Umeå. Det uppskattades verkligen och det var så skönt att det blev ljust igen! Samtidigt som jag blev jätteglad över att vintern äntligen kom så fick jag en insikt om att detta året har gått insanely fort. Det var nyss sommar? Jag har märkt att tiden går otroligt fort med barn. Det känns både bra och dåligt tycker jag.

Hur som helst, snö. Nu har vi jättemycket snö. Eller ja, nog har jag sett mer snö, men på så kort tid har det hunnit falla så mycket snö! Vi var hemma hos min pappa i helgen, han bor i inlandet men där hade det knappt nån snö alls. Det har alltid varit tvärtom men nu har kusten så mycket mer snö!

Här under är två bilder från idag, alldeles nyss faktiskt, av hur det ser ut hemma hos oss nu:

Och här är två bilder av hur det såg ut hemma hos min pappa igår:

Likes

Comments