Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta blir mitt sista inlägg.

Mitt senaste inlägg va natten då jag kom hem för att jag trodde hon skrev till mig, allting finns förklarat. alla mina funderingar och allt jag trott innan det senaste har hänt. Jag tittade på henne efter jobbet då hon satt med sin ipad i köket, hon är så nära men ändå inte, man vill bara kunna sitta där och dra handen genom håret och smeka hennes kind.

Alla datum på mina inlägg finns.

Jag kom hem väldigt sent den dagen 03.30? och sen skrev jag mitt inlägg ett bra tag. Jag blev väldigt besviken när jag kom hem, inga meddelanden, senast tisdag. men som vanligt så tittar jag på hennes facebook och instagram. Allting var som vanligt, förutom Je*per som hugger ögat av mig.

Jag vaknade dagen efter som vanligt, den nervösa känslan i bröstet. Ett starkt tryck, som att gå upp framför klassen och redovisa. spray under tungan.

Gick in på instagram, allting va normalt, gick in på hennes facebook.

Hon har gömt hur många vänner hon har.

Jag hittar min väg att komma åt informationen ändå.

Chocken är obeskrivlig just vem personen är hon har addat.

En kille som varit kär i henne innan, en kille som förstört varje torsdag i skolan. som flörtat med henne öppet framför mig.

Det är sorgligt att jag under dessa 6 månader så har min regelbundna plats att åka till när bilen inte stod hemma varit hos, da*id, cam*illa, ale*ander, ad*m, och denna kille hon addat.

Som att mitt undermedvetna vetat att det alltid varit något.

Det kommer inte såra mig mer. botten är nådd,

"hur vet du det"- alltså hur vet jag att hon har addat just den killen. jag har ju gömt vilka vänner jag har så hur visste du att jag addat honom.

"min profil är helt tom, men jag försöker inte dölja något för dig," - jag visste sekunden jag såg att man inte kunde se vilka vänner det va längre att det va någon hon döljde. Men jag hade aldrig trott att det va just den personen. försöker inte dölja något för dig, men natten jag va så nära dig, visade sig på morgonen att du behövde dölja just den personen, men inte je*per. Hon visste exakt vad jag tycker om honom, därför gömde hon det.

"när jag gör något för att få en reaktion ur dig" - detta va inte för att få en reaktion ur mig, hade hon inte själv velat adda JUST den här killen så hade hon inte gömt det. gömmer man något så vill man ha det hemligt. alltså för någon att inte se. varför alla dessa frågor om hur jag visste att hon addat honom? varför gömde hon det om hon själv inte visste att det va något fel med just den här personen.

"du vill inte prata med mig längre.. det är inte jag som tagit det beslutet och ändå är det mitt fel?"- jag är så glad att jag startat denna bloggen eftersom alla datum finns och mina tankar runt varför vi inte pratat. jag uppdaterade viber 10000 gånger för att se om hon skulle skriva något. men det hände aldrig.


Ett tragiskt sista tillägg, det finns fler bilder på dem än det någonsin funnits på oss på sociala medier.


Jag orkar inte mer. Livet är en tragisk bana, Pengar ger ingen glädje tro mig, Allt löser sig i slutet.

Någon familj har jag inte, någon kärlek i hemmet har jag inte, någon kärlek i vardagen har jag inte, kompisar har jag inte, något roligt i vardagen har jag inte. Men pengarna finns. Till vilken nytta? Ett liv är värt att leva när man har någon att dö för.

Denna tjej var värd att dö för.

Likes

Comments

**Va precis utanför där jag alltid brukar va.

Va vid jobbet och tittade, va vid huset och tittade.

Knepigt, det enda som hjälper är det.

Bara jag själv som vet hur mycket denna person betyder till mig, men det går omärkt. speciellt nu när hon verkar ha gett upp att prata med mig. förstår inte varför det hjälper mig att veta vad hon gör, när denna människan inte vill ha någonting med mig att göra.

*extra story, hände i torsdags* Hennes granne kom ut, jag stod där med bilen som vanlig, lampor släckta men med bilen på. Klockan va 1 på natten. Han gick mot bilen och jag öppnade rutan, var förberedd att vara trevlig mot honom.

Han frågar mig varför jag står där varje kväll väldigt "argt". "jag har sett att du står här varje kväll och jag vill veta varför, det har varit många inbrott här på sistone, har du inget här att göra så kan du åka nu".

Jag svarade: haha jag behöver inte berätta vad jag gör här, du kan utan problem ringa polisen om du känner att jag strider mot någon lag, eller om du upplever mig som störig. Ta gärna kort på registrerings numret om du vill. 

*han går bakom min bil och tar kort på reg numret* " jag blir lite små sur att han verkligen gjorde det, eftersom jag inte upplever mig själv som ett hot mot honom då jag använt , glimten i ögat"

jag säger- upplever du mig som en aggressiv kille? ett hot kanske? jag försöker vara trevlig mot dig och jag upplever inte att jag har gjort någonting mot dig. Jag tar illa upp att du tar kort på mitt reg nummer eftersom jag har varit schysst mot dig och jag vet exakt varför jag är här.

Han säger " förmodligen så är du här för det där huset, "pekar på bobbis-hus", jag har sett dig innan här. Jag svarar "aa" när han pekar. och han fortsätter, varför står du här och inte där då? *fortfarande arg ton*

jag säger" jag har en anledning till varför jag inte kan stå framför just det huset, och jag har en anledning till varför jag står här så sent på natten varje kväll. Vill du försöka förstå situationen själv eller vill du att vi ska jobba fram anledningen till varför jag står här tillsammans?, jag tror du kan klura ut vad som har hänt med dom ledtrådarna"

Han säger, "jag vet inte varför du är här, men jag tänker ta och prata med dom direkt på morgonen, så vänder han sig om och börjar gå in"

Jag blev jätteledsen nu för att människan inte förstår vilken ångest det ligger bakom detta.,"är du seriös eller, fattar du inte? jag står här varje kväll pga ångest, jag står här för att jag inte får vara med hans dotter *rösten börjar kapa, darrig och påväg att gråta*, jag får inte prata med henne, detta är enda gången jag får vara bredvid henne, det känns 100 gånger bättre än att sitta hemma i sitt rum med ångest och utan att göra något* tårar rinner ned för kinden, och rösten är så darrig att jag inte kan avsluta meningen".

Han blir genast känslosam och förstår varför jag står där, plötsligt blev han jättetrevlig och började trösta mig. " jag kan inte blanda mig i, i vem som gillar vem, och känslor och sånt."

Jag sa till honom om han kunde ge mig tips till hur jag ska hantera detta " det har redan gått 6 månader och jag kan fortfarande inte släppa henne, vad ska jag göra, jag står här varje kväll"

Han"Jag kan inte hjälpa dig mycket förutom att jag förstår dig nu, jag tar bort bilden *tar fram telefonen*"

Jag: "behåll du bilden, jag bryr mig verkligen inte, men jag lovar dig att det är sista gången jag står här. jag får börja hantera detta förr eller senare, även om jag inte vill"

han : "det är lungt du kan stå här, men kan du bara undvika att köra iväg så fort, det va en gång jag klippte gräsmattan mitt på dagen och du stack iväg som ett skott"

jag " det va för att hennes  pappa som kom hemma, därför kan jag inte stå där, ber om ursäkt men jag fick panik det händer aldrig igen"

Han:" han ville in för att han stod ute med t-shirt, så sa han " ta det lungt, jag ber om ursäkt om du uppfattat mig som aggressiv, ta det bara lungt och tänk positivt"

Jag:"nejdå, det tycker jag inte, jag förväntade mig värre faktiskt, jag har ju sett dig några gånger i fönstret och så.. ber om ursäkt bla bla bla bla hej då"

Han: "Hej då, ha det gött " som att vi vore bästisar typ"

Bensinen låg på halvtank när kvällen började.

slutade på 1/4 tank kvar. tankade 200 kr och svalde.

Gick och la mig i sängen, tittade på viber eftersom jag såg henne i fönstret med sin ipad, hon kanske skrev till mig, det va därför jag skyndade hem som jag gjorde. också för att hon kanske skulle höra då hon satt i köket. 

Jag tog sats med bilen, sedan stängde jag av den och rullade in på gatan  med avstängd motor så att hon inte skulle titta på mig "bilen låter mycket".

såg att hon hade hörlurar på sig och att hon ändå inte hörde min bil, stod där i nån 45 minuter, hon satt med ipaden så jag antog att hon kanske skrev till mig, så jag satte igång bilen och körde iväg som ett skott. " undrar om hon hörde min bil passera"

vände om vid första rondellen sen åkte tillbaka, tittade och såg att kökslampan va stängd, så vände om igen och körde iväg hem för att jag antog att hon gick till sitt rum för att skriva.

Kom hem, tittade på telefonen, ingenting. 

Senaste mottagna samtalet, tisdag. Deprimerande.

Titta hennes facebook och insta, Killen hon addat sticker mig i ögat och hjärtat som vanligt.


Nu ligger man i sitt mörka rum, vaknar kl 13:00 och kör samma procedur igen.

Fundera på om detta liv är värt att leva om det är utan henne.

Likes

Comments

​Jag hatar verkligen mitt liv, det finns ingenting att leva för.

Det är vid den här tiden jag tänker mest på vad livet egentligen går ut på. 

Många tänker pengar, men jag ska lära er en sak.

Pengar kommer. Pengar går.

Jag kommer aldrig bli glad av pengar, jag har lärt mig att dom man bryr sig mest om, är de som gör det värt att leva ett gott liv.

*rinner tår ned för kind*

Vid denna timman kommer tankar upp om hur man blivit ensam pga sina egna misstag. Om man ändå kunde dra tillbaka tiden och slippa känna såhär. För på den tiden när man brydde sig om någon, så kändes det som att man va de ända på jorden.

Finns ingenting som kunde få mig ur spåret då.

Livets kärlek är något man bara upplever en gång, tyvärr så är det bara jag som kända att det va just denna gång.

Önskar jag överlever denna natt.

Likes

Comments

Känner mig så oönskad att jag behöver hota för att få känna något.

Likes

Comments

​Har D vitamin brist, och har blodförtunnande tabletter dagligen nu. Nytroglycerin spray finns tillgänglig vid sängen när jag vaknar med bröstont. 

Likes

Comments

Inget liv är värt att leva utan att känna sig önskad.

Likes

Comments

​Vaknar med bröstont,  blodförtunnande, och nitroglycerin spray under tungan. 

Förbereder mig för en pissdag igen, finns ingen att prata med, finns ingen att göra något med. 

Bröderna jobbar, mamma är sjuk, pappa är irriterande.

Rummet är mörkt.

Tittar på loggan jag fått sätta upp med min livskärlek på en skåpdörr. 

Vad händer nu?

Likes

Comments

Kärlek är anledningen jag mår som jag gör.

Försöker hitta en enkel utväg. 

Likes

Comments