​Hej,

Jag är en tjej som är 16 år ung. Jag skaffade denna bloggen för att kunna uttrycka mina känslor, nämligen genom att skriva. Jag flyttade till Sverige för 2 år sen. Jag vill vara anonymt därför säger jag inget namn men kallar mig dagbook. Jag försöker uppdatera här så ofta jag kan så att ni är upp to date vad som hände i mitt liv. Jag går första år i gymnasiet och trivs helt okej. På sistone har det varit bråk eller egentligen har det inte varit bråk. 

vi var 3 tjejer, 3 bästavänner. Jag kalla dom Sara och Flora och jag såklart. Flora och jag skojbråkade rätt så ofta men sen kom en tuff tid och vi visade mer kärlek till varandra. Det gillade dock inte Sara, så hon började ta Flora ifrån mig. Jag blev jätte ledsen och pratade mer flora om det och hon hade samma åsikt om det. Så jag pratade inte så ofta med Sara och då blev Sara arg och gick runt i klassen och sa att jag mobbar henne. Det gick så långt att hon gick till rektorn och jag hade tid med skolsköterskan och kuratorn. De var såklart på Saras sida och jag blev ledsen och stack från detta möte. Några timmar efter det kom Sara fråm till mig och sa " du är dum i huvud" jag blev så arg och ledsen och sa att hon kan dra åt helvete (inte snällt sagt jag vet) och att jag inte vill se henne längre, då vände hon sig om sa jävla bitch och grät. Nu ser det ut såklart som jag är mobbaren.  

I era öron låter det som ett bråk mellan 12 åringar, ah det känns seriöst som hon är 12. Kunde inte ens koma fram till mig och prata med mig, ist hatar mig nu hela klassen och alla tror att jag är en mobbare.


Likes

Comments