Hej! I detta inlägget tänkte jag skriva om mina favoritserier på Netflix. Dom kommer inte vara i någon ordning.
#dagensfråga : vilken är er favoritserie? Skriv nere i kommentarerna!

1. The 100:
Den handlar om att Jorden har ödelagts av ett kärnvapenkrig och de överlevande befinner sig ombord på rymdstationer i omloppsbana kring jorden. I ett sista desperat försök att se ifall jorden fortfarande är befolkad skickar de ner 100 tonåringar som dömts för olika brott.
Jag tycker att den är bra för att det år inte gammaldags och att det finns teknik och sånt. Den kan vara läskig så om du är känslig bör du inte kolla på den. Får 5/5 poäng av mig.

2. Riverdale:
Första säsongen handlar mest om Cheryl Blossoms tvillingbror som har dött. Men andra säsongen handlar om så kallade ”blackhood” som skjuter folk och är läskig. Jag tycker att den ör bra för att den är spännande och mycket drama. Kan vara lite läskig, men inte lika läskig som
The 100. Får 5/5 poäng också, tycker att den innehåller allt vad en serie ska innehålla.

3. Stranger things:
När en pojke försvinner uppdagar invånarna i en liten stad ett mysterium som rymmer hemliga experiment, skrämmande övernaturliga krafter och en märklig liten flicka. Detta är en av dom bästa serierna jag har sett. Om du inte har sett den borde du! 19082827377/5 poäng får den av mig. Är lite läskig kolla inte om du är JÄTTEkänslig.

4. Pretty little liars:
Handlar om fyra tjejer som hade en vän som ör försvunnen. Dom får anonyma sms från A. Dom hamnar i hemska situationer som A utsätter dom för.
Denna serie har jag inte fastnat för som jag har gjort med dom andra. Tycker att det är lite svårt att fatta allt och komma ihåg allt. Får 3/5 poäng av mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Klockan är 00:32 och kan inte sova. Alltså har haft jättesvårt att sova på senaste nätterna. I natt har jag kollat på Netflix. Jag är såååå hungrig, men kan inte gå till köket och ta något att äta för då väcker jag alla andra. Ska upp tidigt imorgon och vill vara utvilad. E lite konstigt att jag ändå sitter med telefonen nu, även fast att jag vet att det kommer att ta längre tid innan jag somnar om jag gör det. Tänkte börja med dagens fråga till er som läser. Så dagens fråga idag är: Har du något tips hur man somnar snabbare/somnar lättare? Skriv i kommentarerna! Hoppas ni har haft en bra natt så ses vi snart, hejdå!<333

Likes

Comments

Hej! Ett litet tag sedan jag la ut ett inlägg men gör det nu. Jag har börjat med ”sabba den här boken” eller
”wreck this jurnal” som den heter på engelska. ( kommer att bli en serie på bloggen där jag lägger ut när jag håller på med den ) Jag tycker det är superkul att hålla på med det! Jag gör lite mera rita och pyssla än att göra själva uppgiften, men ändå så gör jag uppgifte? Ni kanske inte fattar men ni kommer att förstå när ni ser bilden på mitt lilla ”mästerverk” haha<3 jag har gjort ett uppslag med stranger things tema. Jag älskar den serien <333 Längtar tills säsong 3 kommer ut! Vad tycker ni om ST? (stranger things) skriv nere i kommentarerna vad ni tycker!!
Här kommer en liten bild på det jag skapade. Uppgiften var att blunda och rita sträck mellan ett par cirklar. Jag blundade inte när jag gjorde sträcken, men tyckte ändå att det liktsom hörde ihop med uppgiften typ?
( det var inte jag som kom på idén, hon som kom på idén heter Megan Weller på YouTube )

Likes

Comments

Hej igen! Hoppas ni mår bra! Jag mår ganska bra men har lite ont i magen efter att ha ätit en konstig soppa. Är varefall på hotellet nu och jag och min familj har varit ute och åkt skidor nästa hela dan. På morgonen åkte vi hit med tåg. Sen hyrde vi skidor och började åka. Vi åkte till hotellet igen kl. 19 och åt middag. Sen spelade vi lite spel, och åt den där soppan som jag fick ont i magen av. Efter det gick vi och la oss. Hoppas ni har haft en bra dag också! Hejdå!

Likes

Comments

det är tisdag klockan är 02.05 och kan inte sova. Ska ut och resa imorgon så det kanske skulle vara bra med lite sömn. I söndags var det nyårsafton och jag firade med mina vänner, vi spelade tv spel och åt god mat. Sen vid tolv slaget gick vi ut i en park och kollade på fyrverkerier. Igår ( tisdag ) så städade jag på mitt rum och rensade lite. Jag har lite planer på att göra om i mitt rum i sommar kanske, därför rensar jag ut det jag inte använder. Har märkt att jag har mycket mer saker än vad jag behöver och vet inte vart jag ska ta vägen med allt. På eftermiddagen kom en kompis och vi gav varandra försenade julklappar. Sen åkte hon och det kom en annan kompis lite senare. Vi kollade mest på tv och chillade lite. Efter ett tag gick hon hem därför att jag behövde packa. När jag hade packat klart gick jag och la mig. Men nu kan jag inte sova mem ska försöka lite till. Hoppas varefall att ni kan sova. Godnatt!<3

Likes

Comments

Nu tänkte jag skriva Lite om nyårslöften. Det har ju nyss varit nyår och det ska bli spännande med ett nytt år. Jag själv har lite nyårslöften. Jag tycker att det är kul att sätta mål. Ett mål jag har är att jag skulle vilja kunna gå ner i split. Jag är inte särskilt vig just nu, men det skulle säker gå om jag tränar lite då och då. Ett annat är att läsa minst fem böcker innan 2018 är slut. Jag läste super lite det här året. Men jag har bestämt mig att jag ska läsa mer under 2018. Ett tips när man kommer på nyårslöften är att man gör löftena lite lättare så att man blir glad när man kan lite mer än själva löftet. Varefall nästa löfte/mål under 2018 är att göra om mitt rum. Jag har velat göra det såååå länge och tänkte göra det i sommar. Sista är att spara och tjäna lite mera pengar. Jag tänkte att jag kunde spara till något kul det här året. Kanske en resa eller en pryl. Det var mina nyårs löften. Har ni några? Skriv i kommentarerna!
Hejdååå!<3

Likes

Comments