Hittade en sån sjukt bra text, som nästan var läskig att läsa för varenda ord stämmer och jag vet hur många tjejer där ute runt om i världen som går runt varje dag och har den här kampen.

"
Du önskar att du kunde blunda, skaka av dig känslorna och gå vidare. Du önskar att du aldrig hade träffat honom – samtidigt drömmer du om att han ska bli din.

”Skit i honom. Han är en idiot. Han förtjänar inte dig”.

Orden ekar i ditt huvud medan fingrarna kliar – du vill skriva, du vill höra av dig. Du vill ha honom och aldrig mer se honom på samma gång. Det är en ständig kamp mellan hjärtat och hjärnan, förnuft och fullständig kaos.

Du skickar iväg ett sms. Du kastar bort telefonen i ren frustation för att förneka det du precis gjorde. Han svarar inte på flera timmar och dina tankar exploderar – du bestämmer dig för att aldrig prata med honom igen. Flera timmar senare plingar telefonen till, det är han. "Han får en chans till" tänker du och och svarar med ett leende. Den ständiga kampen mellan hjärtat och hjärnan, hela tiden.
Dessa killar. De bryr sig inte ett skit om oss men lyckas ändå få oss att känna oss speciella. De vill ses och ha sex men aldrig umgås. De vill inte utveckla en relation men inte heller släppa taget. De får oss att må löjligt bra men också hysteriskt dåligt. De får oss att blunda för andra killar samtidigt som de har andra tjejer. De är definitionen av douchebags, dessa killar.

Du ligger där på natten och väntar på smset som aldrig kommer. Du tråkar ut dina vänner med historier om honom. Du bestämmer dig för att aldrig träffa honom igen – sedan vaknar du bredvid honom, igen.

Du är inte ensam, för vi är många som har varit där. Fast i en sorts relation som går runt i cirklar, en relation som hela tiden tar ett steg framåt och två steg bakåt, en destruktiv relation som är helt perfekt och åt helvete på samma gång.

För det är något speciellt med att bli kär i en douchebag. Du vill att han ska vilja bli din, men du vet att du aldrig kommer bli hans.

För innerst inne vet du att dina vänner har rätt – en dag kommer han att inse att han förlorade en diamant när han var upptagen med att samla stenar."

Likes

Comments

Gårdagen bjöd på strålande väder. Vi hade ett mission att hämta Amandas systerson på förskolan med oss var även lilla Ville. Vi tog en promenad och köpte fika, som vi mumsade i oss i stan. Efter vi hade lämnat barnen så hade vi en välbehövlig Elin & Amanda kväll.

Likes

Comments

Efter dagens möte hann jag med en sväng på stan med Amanda. Är ute i sista minuten med mammas födelsedagspresent som vanligt, men det löste sig riktigt bra tillslut!
Vi gjorde en premiärfika på Henrys bageri. Har även gjort livets bästa köp som är: BareMinerales och (tack Amanda för tipsen!!!) Anastasias dip brow pomade i färgen ash brown. Så min eftermiddag/kväll har bestått av att lära känna dom nya produkterna och kollat på serie.
En toppendag med andra ord!

Likes

Comments