Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Befinner mig hemma hos mamma och pappa i Sverige och ska stanna här i totalt 8 dagar. Känns skönt att vara hemma igen och träffa min familj och mina vänner som jag inte sett på ett år. Jag åker hem till Malta på lördag igen vilket känns bra eftersom väderprognosen visar att det ska snöa i Kristinehamn - på lördag. And I'm not ready for that. 😌

Jag har även färgat håret choklad brunt nu och jag är så nöjd. Så tacksam över all hjälp från Jessica som alltid steppar in och hjälper mig när jag ska ändra färg på håret, blir lika bra varje gång.

Likes

Comments

Hejsan hoppsan! För några dagar sedan så kom jag på att min blogg faktiskt existerar. Befinner mig fortfarande på Malta efter snart ett år, det är helt sjukt vad tiden går snabbt men jag trivs som fisken i vattnet. Har fortfarande inga planer på hur länge jag kommer att stanna så we will see what happens. Vi har i alla fall flyttat från Msida till Saint Julians nyligen, vilket är awesome.

Har skaffat en egen domän också, hur nice? Så nu kan man enkelt söka på www.dafinagjonbalaj.com för att komma in här. I feel so famous hehe. Tog mig ett tag att fixa DNS:en men nu ska det fungera förhoppningsvis.

Likes

Comments

Båda är sjukt duktiga, men han som rappar är ju bara för dreamy 😍

Likes

Comments

Var ungefär 100 år sedan jag skrev ett inlägg här. Men har inte känt någon blogglust alls. Den senaste tiden har jag varit i Kosovo i 20 dagar och dagen efter jag kom hem åkte jag till Dubai i 10 dagar. Hann däremot aldrig besöka Atlantis eller rida kameler, vilket var synd. Men planerar en resa dit igen nästa sommar så får ta det då helt enkelt. Vill ni se bilder från Dubai så finns det här: http://dafiina.vsco.co/grid/1

Jag har nyligen varit i Göteborg i 18 dagar hos min kusin och även hos min farbror. Det var riktigt kul och jag kom hem för bara två dagar sedan.

Igår var det Halloween och tanken var att jag skulle till Harrys, men är glad över att jag stannade hemma eftersom någon/några sprejade gas i lokalen. Fick höra att en vän hamnade på sjukhus bl.a. Helt sjukt.

Om 9 dagar lyfter planet mot Malta. Jag har tagit beslutet att flytta dit då jag fått jobb på Betssons huvudkontor där även min syster jobbar. Tror det kommer bli riktigt kul. Inte första gången jag åker till Malta så jag är väldigt bekant med den Ön sedan tidigare, vilket känns tryggt.

Likes

Comments

Bokade en resa lite spontant igår så på söndag drar jag till Arlanda och tar flyget mot Kosovo. Lär även besöka Albanien i några dagar när man ändå är så nära. Jag vet inte hur länge jag ska stanna riktigt. Det är det som är fördelen med att ha hus utomlands, att man kan stanna så länge man själv vill och känner att man behöver ;-) Jag är så taggad och blir ännu mer taggad när jag ser hur varmt det är. BEHÖVER VÄRME. Ser även mycket fram emot resa nummer tre, Dubai. Livet är bra.


Likes

Comments

Bokat och klart. Nu är det inte länge kvar tills man sitter på detta hotell i Dubai och lever livet till 100%. Haha, skoja. Det är ganska länge kvar. Tycker att vi kan spola fram tiden så att det blir augusti nu istället, orkar inte vänta längre. Vi ska rida kameler, besöka Atlantis vattenland, Dubai Mall, Burj Khalifa och Burj Al Arab bl.a. Hur taggad jag är går nog inte att beskriva. Har jag tur kanske jag träffar min framtida man där nere, så jag kan bosätta mig där för alltid typ haha ;-)))


Likes

Comments

Har haft tre roliga år tillsammans med HA3, är så tacksam över att jag fått lära känna varenda en av er. Fina personer hela bunten. Känns ganska overkligt att ha tagit studenten nu. Har inte riktigt fattat att skolan är över och att jag aldrig mer kommer ha några lektioner igen. Man är så van med att ha sommarlov i två månader och sedan återgå till skolbänken. Känns väldigt skönt att vara klar med skolan men samtidigt är det lite sorgligt. Jag känner mig inte redo för att bli helt vuxen än haha! Är så avundsjuk på alla som har sommarlov nu. Jag börjar jobba imorgon så för mig blir det däremot ingen ledighet.
Vill även tacka alla som kom och grattade mig i fredags och tog del av min studentdag. ❤️

Likes

Comments

Sitter här med bakfyllan från helvetet efter igår. Firade som sagt valborg med Zainab, Alexandra, Jessica och Rebecca. Började kvällen med tacos, förfestade och drog sedan på fest. Hade egentligen inte tänkt förtära alkohol men eftersom jag inte brukar festa längre så blev det ett litet undantag igår. Kul hade vi i alla fall!

Hade jättefina lockar i håret som Zainab fixade åt mig. 😍

Likes

Comments