23 dagar till julafton idag, ska bli himla mysigt. Man ser fram ännu mer mot jul när man fått egna barn. Även om inte lille William kommer ihåg eller kommer att minnas så är det ändå supermysigt.

Måste ta tag i julklappsshoppingen också, se om man hittar något roligt som Wille kan ha glädje av.

Lägger upp en bild på en trött prins!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter på en rastplats utanför Borås, käkat matlåda så nu är man mätt å belåten.

Snart dags för hemgång hoppas jag, ska hem och gosa med lilleman sedan. Efter det så ska jag ta och få ordning på bilen inför besiktning. Alltid nervöst och veta om den går igenom eller ej, men ska nog gå smärtfritt.  

Likes

Comments

Efter jobbet åkte jag hem till svärmor där Malin & William varit sedan lunch. Blev bjuden på middag som bestod av spaghetti och köttfärssås! Mumsigt!

Sedan så sa vi hej till svärfar när vi ändå var i krokarna. Så himla härligt att man har de flesta i familjen på nära håll så de kan följa Williams utveckling.

Nu ligger vi i soffan och slöar till tv, lilleman sover sedan kl 19. Hoppas han sover bra inatt, han har nämligen haft en period sedan han blev 6 månader då han helt plötsligt började sova jättedåligt. Stackarn har haft mycket problem med att få ut gaserna, men verkar som det går åt rätt håll.

En bild på hur det kan se ut efter en dag med lek :)

Likes

Comments

Nu har man rast, sitter här och funderar och saknar min familj.  kan inte förstå att det snart gått 9 månader sedan prinsen kom. Tiden springer iväg och han utvecklas varje dag. Önskade att man hade möjlighet att vara med honom hela tiden. känns som man missar så mycket när man jobbar.

Likes

Comments

Goddagens!

sitter på jobbet och väntar på jobb. Natten har varit okej, lilleman sovit väldigt bra jämfört med vad han har gjort.

Hade ju ingen lust alls att kliva upp imorse, både kallt och blåsigt i underbara Göteborg. Men pengarna måste in! Det vankas även mot jul, ska bli underbart att få fira jul och lillemans första jul. Hoppas det blir någon snö så han kan få åka pulka, tror han skulle älska detta.

//Dadslife

Likes

Comments