Header

• Everything! •

​Hej vänner och ovänner! 

Nu var det ett litet tag sen jag uppdaterade igen men jag har inte gjort så jätte mycket, varit med min pojkvän och friendos. Varit på stan och försökt tagit körkort men som tyvärr gick åt helvete... 3 fel ifrån att klara kunskapsprovet och uppkörningen​ vill jag inte ens prata om. Så jobbigt och frustrerande var det.. jag är så van att köra en flera år gammal opel och så sätter man sig i en helt ny bil där allt är så känsligt och nytt. Det var så frustrerande och jag behöver lite mer tid än "normalt" för att lära känna bilar så det blev bara kaos allt ihop så jag ska byta körskola, ta några körlektioner och försöka igen helt enkelt då jag har pengar. Är både arbetslös och har ingenstans att plugga så har ingen inkomst alls för tillfället.. Men det löser sig väl. 

Hur som helst, idag så har jag inget mer planerat än att jag ska färga håret, jag hoppas att det kommer bli bra! ^^

Och imorrn så ska jag på NTI-LAN! ÄNTLIGEN! Det ska bli sååå himla kul! 😄😄

Ha de så bra, bye!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

• Everything! •

Hej på er!

Dagarna går och som vanligt så går det upp och ner med mitt mående. Det är så sjukt hur mycket tankar kan skada en egentligen. Men jag tänkte försöka att inte göra det här inlägget allt för deppigt vilket de lätt brukar bli eftersom jag oftast inte mår så jätte bra och har mycket tankar och så.

Idag så har jag iaf varit i stan och träffat en kompis som jag inte haft kontakt med på väldigt länge och det var så kul att träffas och få prata med någon. Såklart så brukar jag prata med min pojkvän och han får mig att må bra men ibland behöver man en vän också som man kan prata med och så, jag tror ni förstår.

Iaf så träffades vi och pratade och sen mötte vi upp hennes och min pojkvän och gick på International Street Market i stan tillsammans. Jag köpte bara en fransk våffla med nutella och jordgubbar på, det var riktigt gott men ganska dyrt så därför köpte jag inget mer men jag tycker att det mest är kul att få umgås med bra människor och få prata o skratta tillsammans. Det har jag saknat mycket.

Nu är jag ganska så trött så tänkte väl bara titta på några youtube-klipp och sen sova. Ha det så bra och godnatt! 😊

Likes

Comments

• Spel! •

​Hej på er! 

Idag så är det onsdag och jag är ensam hemma. Min medicin är slut så nu är jag sådär trött och orkeslös igen men jag övertänker inte så mycket och mår inte så dåligt dock. Så de är väl bra de iaf!

Jag hade tänkt läsa lite i körkortsboken eftersom ja har prov om ett par veckor. Sen tänkte jag väl spela WoW eller kanske The Sims 3, har börjat spelat TS3 lite till och från igen. Det är lite nostalgi och det känns lite konstigt att TS3 släpptes 2009,  7 år sen! och det är sån skillnad på TS3 och TS4. Största skillnaden, för min egen del, är att i TS3 så fanns det så mycket mer att göra! I TS4 så måste man liksom köpa expansioner och små paket bara för att ens ha något att göra eller lämna sin gård. Lite tråkigt men jag ser fram emot TS4 City Living, tror det är deras räddning. Sen måste de fixa nån expansion med pets, toddlers och seasons för det är vad deras community efterfrågar mest och har gjort sen långt tillbaka. Däremot så älskar jag byggläget i TS4 för jag är en sån person som älskar att bygga haha, kanske kan göra något inlägg med hur mina hus i TS4 och TS3 ser ut men jag är långt ifrån ett proffs! :3

Nu ska jag fortsätta med mitt så får ni ha det så bra! Hejdå! 😊


Likes

Comments

Då var det natt och jag gör inte så mycket mer än att lyssna på musik eller titta på youtube.

Idag så har jag inte gjort något speciellt, städat köket och så för att få lite pengar till ett LAN som jag tänkte gå på i oktober med pojkvännen och några kompisar, ska bli riktigt kul! ^^

Men jag märker att det är medicinen som har börjat fungera, på dagarna så tänker jag inte lika mycket längre, är inte lika deprimerad och så men sen på kvällen/natten då den har gått ur då kommer alla tankar och oftast brukar jag gråta tillslut för det blir för mycket och sen somnar jag eller så får jag distrahera mig med något för att komma bort från tankarna. Det är jobbigt.. jag har medicin som jag kan ta på kvällen om jag vill men dem är hos mamma så har inte kunnat ta dem men lär börja ta dem då jag kommer dit igen för jag orkar inte med alla tankar.. Jag vill bara att allt ska vara bra. Men det är så svårt.. 😔

Likes

Comments

Hej hopp!

Jag har börjat må lite bättre, vet inte om det har med medicinen och göra eller om ja faktiskt börjar må lite bättre. Vilket som så är det ju bra. Igår vaknade jag för första gången på jag vet inte hur länge och kände att jag hade energi, jag drömde en mardröm den natten igen men jag försökte somna om och sen vaknade jag helt pigg. Jag kände mig verkligen utvilad och att jag hade ork och det kändes så konstigt. I kanske ett halvårs tid då jag har sovit själv så har jag vaknat och känt mig helt orkeslös, deprimerad, ledsen eller bara mått dåligt och känt att jag bara inte orkar att kliva upp.

Så mycket svårigheter och tankar som jag slåss med varenda dag så är det skönt att sova för då kommer jag bort ifrån det men sen då jag vaknar så attackerar dem mig igen och jag vill bara somna om igen.

Men just igår så vaknade jag och kände mig energifylld och utvilad så igår gick jag ut på en promenad runt sjön, två varv, och det var så skönt att bara få komma ut!

Idag så vaknade jag först och grät men sen somnade jag om igen och sen vaknade jag, det var inte lika illa som det brukar vara men jag var inte lika pigg som igår. Jag åkte sen in till stan för att gå på möte med en SYO på Arbetsförmedlingen och det gick jätte bra! Jag fick hjälp att ansöka till komvux för att läsa matte 2c, 2C!!! (o.o) Jag har bara läst matte 1a! men jag hoppas att jag blir antagen! Jag kommer få kämpa mycket men jag tror att det kommer gå bra! Sen då jag har läst det så har jag behörighet att få plugga ett tekniskt-naturvetenskapligt basår och då får jag platsgaranti till bl.a. Biologiprogrammet på högskola/universitet så jag kan studera till biolog eller zoolog! Det känns bra att man har kommit någon vart iaf! 😄

Efter jag var där så gick jag på stan och fångade lite pokémon hehe och sen köpte jag en present till mamma för att hon snart fyller år. Nu är jag hemma och tänkte titta på youtube 😊

Ni får ha det så bra, hejdå!


(Alla bilder är tagna från Google.)

Likes

Comments