Nyss kommit hem efter att ha varit med finaste Nellie hela dagen. Både hon och jag ska jobba idag, så det suger att hon inte kunde soova här. Idag så va vi på Norby, riktigt länge sen jag va där.

Åt också den dyraste Frozen yoghurt i historien. Jätte lite yoghurt med typ lite mango på för 54 spänn...Helt sjukt o.o Köpte iaf kläder och ett xbox, som jag ändå ska lämna tillbaka nu (den hade för lite gb, så jag kunde inte spela gta :( )

Men nu ska jag ta och sova, adios blöggen.


Likes

Comments

Chillar lite nu på kvällen med min feiiina kompis Emma, alltid gött att njuta när man väl har ledigt. Idag då va arbetsdagen rätt så tuff och varm...Och alla getingar som attackerar en gör inte saken bättre.

Men nu ska jag ta chilla vidare, får se vad jag hittar på sen med Emmii, adios :)

Likes

Comments

Känns som att det ända jag gjort under sommaren, har typ varit att spela jobba, spela fotboll och sova. Har typ inte varit så mycket med vänner och haft lika mycket fritid som alla andra, vilket suger. Man glider ifrån vissa bra vänner, som man har känt sedan man varit liten, på en sommar. Det suger verkligen. Men snart så bär det av till Trollhättan/Uddevalla, då lär det bli en ny start :)

Nu ska jag göra det jag gör bäst: Äta.
Sen skall jag ta mig en gooo dusch och sen sova. För att gissa vad jag gör imorgon? Läs rubriken :) Adios!


Likes

Comments

Kom nyss hem efter att ha varit i Tanum och spelat fotboll. Känns så skönt att äntligen kunna spela, att ha varit borta från fotbollen sååå länge. För er som inte vet jag snackar om, så har jag haft en skada. Allt började när jag spelade på min gamla klubb, Tanum. Jag fick så småningom spela några uttagningsmatcher, för att försöka bli uttagen till BFF (Bohusläns fotbollsförbund). Där bara dom bästa pojkarna från Bohuslän får spela. Där va det höga krav och man var tvungen att spela sitt allra bästa. Jag lyckades rätt bra, och jag lyckades faktist bli uttagen. På en av deras träningar så sket det sig. Jag fick en rejäl skada och var tyvärr tvungen att avgå från fotbollen. Jag va borta från fotbollen i ett år, men började spela igen. Jag spelade några matcher med Bullarens A-lag. Men efter 2-3 matcher sket det sig igen.

Nu, år 2014 ska jag börja träna igen, kanske då i Uddevalla eller Trollhättan. Hoppas det går bättre denna gång. Men nu ska jag ta mig en god dusch, och vila inför morgondagens jobb. Adios :)!
Likes

Comments

Gick upp rätt så tidigt idag, och tog min en skön cykeltur till grebbestad. Det är bara några veckor kvar tills min säsong på Ormen är över. Ska bli skönt att iaf få 10 dagar ledigt innan jag börjar skolan igen. Då jävlar ska det shoppas. Jag hoppas att någon av mina vänner har tid då, för att jag hatar att shoppa ensam.

På Söndag är jag ledig igen, får se vad jag hittar på då. Får la bli en skön chillsovdag. Det var sjukt länge sen jag fick en ordentlig sovmorgon. Men just nu skall jag iaf fortsätta jobba. Adios :)


Likes

Comments

Nyss kommit hem från jobbet. Jobbar sen 10 på morgonen, rätt gött ändå. Får dock ingen sovmorgon då jag ska upp klockan 8 imorgon igen. Men vem behöver sömn när man har kaffe & Red bull? Ser på en film just nu, som är så dålig att den nästan blir bra, nämligen en parodi på 300. Meet the spartans.

Tänk enda så fort tiden går, nu är det bara en månad kvar tills jag börjar skolan igen. Kommer blir rätt kul att börja på en ny skola, och skaffa nya vänner. Även om jag saknar mina vänner från Tanum. Känner mig verkligen rätt ensam, på hela sommaren har jag nästan inte varit med någon kompis från högstadiet. Aja, så fort jag får ledigt får jag se till att ta vara på chansen, man får ju ta och hitta på något medans man kan och har tid. Får nog ta och avsluta detta inlägg, ska ta mig en goood dusch och sedan sova. Puss.


Likes

Comments

Sitter och äter frukost just nu, förbereder mig för ännu en arbetsdag. Har typ bara sovit i 4 timmar, pga halsbränna. Känns som att jag sväljer lava...Igår fick jag för mig att spela fotboll (dålig idé) och så lat som jag är, sket jag i att stretcha ordentligt. Wihu... Får dock skylla mig själv.

Det är nu mindre än en månad tills jag ska flytta till Trollhättan. Kommer sakna lilla Tanum, så otroligt fina minnen jag har här. Måste börja öva på tvättning och mina matlagningsskills, hur annars ska jag klara mig? Efter jobbet hade jag kanske tänkt att vila hemma, för imorgon blir det ett monsterpass på 13 h. Ni som läser detta får ta och ha en fortsatt trevlig dag, adios!

Likes

Comments