Nuuu har jag gosat ner mig i soffan som jag i princip gör varje kväll (ibland hela dagar... seriöst). Spenderar på riktigt 90% av min vakna tid i soffan, om jag inte jobbar såklart. Det är något speciellt med soffan.. Det är verkligen min "egen-tid" plats, haha!
Imorse när alarmet gick kände jag bara, fan vad dåligt jag mår. Sååå, jag ringde in och sjukanmälde mig och somnade sedan om. Steg väl upp nångång vid halv 2 tiden och då kände jag mig verkligen utvilad. Fick lite städ & tvätt gjort och käkade sen frulle/lunch. Drog iväg och simmade en halvtimma också senare på eftermiddagen och det var verkligen sååå skönt! Längesen jag gjorde det, verkligen sjukt bra träning gällande både kondition & styrka. Hade lite träningsvärk från gårdagens ryggpass, men det funkade. Jag VET dock att mina axlar, armar.. och hela min kropp kommer värka imorgon av simningen.

Handlade "lite" på Ica på vägen hem och det var dagens sämsta beslut. Alltså jag KAN inte handla när jag är hungrig. Eller, vem kan? Man köper allt som kommer i sin väg dvs. typ hela jävla butiken. Nej, men.. nästan. Allt jag såg, såg jag ur ett "drömmigt" perspektiv. Muuums. Fick med mig det ena och andra med andra ord hehe.

Min middag blev en halloumisallad. I den hade jag:

ca 100g halloumi
en näve cashewnötter
körsbärstomater
en halv avokado
en halv rödlök
honungsmelon
isbergssallad

Stekte osten i kokosolja (sjukt gott, annars går olivolja bra också) och kryddade med lite svartpeppar. Vad ni än gör, INGEN salt. Halloumi i sig är redan väldigt väldigt salt. Man kan lägga den i blöt i några minuter innan man steker den om man är känslig eller ogillar när det smakar för salt <3


Likes

Comments