Söndag i dag och det finns planering! Ligger fortfarande kvar i sängen och kollar på tv så länge han är ute och springer. Sedan en god frukost. Sen blir det att duscha,fixa mig så länge dom ska kolla lägenheten! Toppen!
På eftermiddagen drar vi först till hans farmor och farfar, sedan hem till min mormor och morfar! Mysigt!
Likes

Comments

Som jag har missat att vara här inne. Just nu är jag på praktik i tre veckor, en vecka har redan gått! & jag trivs! Tränade i fredags & hade besök hos Mac, mycket trevligt och mysigt!
Lördagen spenderades med att storstädade hos morbror, var enormt städsugen! Sen till stan för att pojken skulle fixa fars-dag present. Blev sen att plugga lite och sedan köra hans kompisar till fest. Vi satte oss i soffan med en film vi hyrde ifrån hemmakväll. Men hann inte att se klart den eftersom jag somnade!
Hör av mig sen!


Likes

Comments

Godmorgon! Har varit på en morgon promenad, handlat frallor och ätit frukost. Nu ligger vi i sängen och spelar Fia med knuff.
Likes

Comments

Lokalfesten igår blev super, var hemma vid två tiden. Somnade skönt, men ensamt eftersom jag sov hemma. Dagen i dag har bara bestått av film,bloggar, sova. Cyklade till min underbara vid halv sju. Har pratat en stund och ska nu ut och cykla till hemmakväll för att hyrafilm. hur mysigt låter inte det? Blir bara gotta oss framför film och sen sova. Äntligen får jag sova tillsammans med honom. underbara du.

Likes

Comments

Igår spenderade jag min hemma hos Mac fast han var på jobbet, storstädade, duschade, var ute och gick, handlade, lagade mat! Åt tacos till kvällsmat. Sedan blev det efterlyst!
Sitter nu och väntar på bussen mot gekås. Blir en liten tripp dit med Sandy. Så detta blir bra! Ikväll väntar fastigheter
Likes

Comments

Igår passade jag min kusin Simon. 9:00 - 13:00. Blev fynda,stan, torggrillen och avslutade på vallarna. I dag passar jag små tjejerna varit här sen halv sex och ska vara här till tio. Sen cyklar jag hem. Blev att jag köpte fotbollsskor till inomhus träningen som börjar på söndag!
Likes

Comments

Firandet hos Momo är slut och har precis landat hos pojkvännen min. Myskläder på och ska snart äta!
Likes

Comments

Annabelle var bra! Man blev rädd och skrattade åt det efteråt! Sov hemma med Mac, igår var det full rulle. Hem till Mac hjälpte hans mor och far för festligheterna hemma hos dom. Höll Mac sällskap när han fixade sig, blev en cykel tur också för lite friskluft. Kom hem till mig och då kom Felicia och Fanny, fixade oss och drog ut till krogen, kvällen kunde ha blivit bättre där tycker jag! Sov hos Mac, drog ifrån honom vid tolv, fixat mig igen och åker hem till mormor för lite kalas!


Likes

Comments

Allt är fixat till på torsdag! känns skönt med att ha ordnat allt. I går fyllde min fina mormor år. & i dag är det fredag och snart Höstlov. 
I dag blir det att kolla på Bio tillsammans med pojkvännen min. I natt ska vi sova hos mig. Lördag blir det ut till krogen med vänner. 
Sedan sova hos macis. På söndag blir det en lugn morgon, sedan hem till mormor vid tre tiden för lite firande för henne. På höstlovet är inget planerat, kanske får jobb och ska på en fest. Efter höstlovet går vi på APL. Det är nästan som praktik, så det ska bli roligt. 
Annabelle är bion vi ska se på i kväll. 

Dagens höst outfit.
Gårdagens middag - thaimat med tjejerna! 


hej 

Likes

Comments