Hejsan allihopa!

Som ni kanske insett så har jag faktiskt... uhm... inte bloggat något mer sen mitt första inlägg. Varför? Jag glömde helt enkelt bort!
Att blogga är som en vana, det blir en del av ens dag att logga in och skriva lite grann om sin dag, och jag har inte riktigt kommit in i den vanan än. Men, som man brukar säga, och som titeln till det här blogginlägget är, så kan det bara gå uppåt härifrån!
Jag ska försöka att komma ihåg att blogga mer, även om det blir ett kort inlägg innan jag går och lägger mig. Att det går hand i hand med min svenska uppgift i skolan gör det bara ännu enklare och bättre! :)
Just nu sitter jag vid mitt skrivbord invirad i en fleecefilt. Jag fryser alltid otroligt mycket under vintern, det är helt sjukt! Har redan tagit ut min vinterjacka, och har på mig den under majoriteten av dagarna. Idag har jag inte gjort så mycket, jag somnade väldigt sent igår natt, runt klockan 5 på morgonen. Jag var uppe och pratade med en kompis faktiskt, men detta orsakade att jag vaknade klockan 3 på eftermiddagen. Nästan hela min söndag var borta, men det gjorde inte så mycket eftersom jag fortfarande hade några timmar på mig att plugga lite. 

Under den här veckan som kommer kommer vi bara ha 3 dagar åt själva skolan- på torsdag åker hela 9an till gymnasiemässan i Älvsjö och på fredag är det tema dag i skolan- FN.
Jag är mest taggad inför gymnasiemässan. Jag har en väldigt klar bild över vad och vart jag vill plugga, så är taggad på att få lära mig lite mer om just de gymnasierna. Jag tror jag kommer plugga något SAM inriktat, och ni då? Vad vill du plugga/pluggar du? 

Nu ska jag plugga lite till och sen gå och lägga mig för dagen!
Hejdå så länge! :)

Likes

Comments

Hej allihopa! 😄
Så, jaa. Välkommen till min blogg!
Jag har faktist försökt att blogga förut, men det har aldrig riktigt hänt eftersom jag helt enkelt glömmer bort att uppdatera den. Oh well, bättre sent än aldrig, eller hur? 😜
Så, en liten presentation av mig: Jag är en vanlig tjej som precis börjat 9an iår. Mitt namn är Dilara, och jag är väldigt intresserad i allt smått och gott. Bland annat musik(jag går nämligen i en musikinriktad klass) och att läsa(fastän jag inte läst mycket alls på sistone😫), och jag spenderar en stor del av min fritid av att titta på serier.
Min blogg kommer helt enkelt vara som en sorts dagbok för mig- jag fyller den med dagliga tankar om mitt liv och vad som händer runt mig. Så om ni vill veta vad en 15 år gammal turkisk flicka i Sverige tycker och tänker om världen runt omkring mig, har ni kommit till rätt ställe! 😊

Detta var en liten välkomsthälsning från mig, hahah! Hoppas ni tycker det låter helt okej och är intresserade nog att fortsätta följa mitt liv! 💖
Hejdå så längeeee!

Likes

Comments