Sitter med jackan på, inomhus där det är relativt varmt. Fryser så in i bomben och har mobilen inne på lagning då den la av vid lunchtid i lördags.

Lär eventuellt ta en paus då livet är rörigt. Det är mindre än en månad kvar till julafton, planerar på att gå ner fem kg eller mer innan dess så ska fasta 20 timmar av dygnet och äta under resterande fyra timmar. Har inget kalorimål utan fokuserar på fastan och att försöka börja träna snart.

Magen värker av ångest, ska eventuellt få medicin mot ångesten någon gång under veckan. Vill bara bli av med det + min äckliga kropp. Lär uppdatera igen när jag har gått ner fem kg. Känner mig groteskt äcklig.

Likes

Comments

Vikt: 67.5
-0.6

Känner mig löjligt groggy just nu, måste köpa vatten så att jag inte svimmar eller något. En dag kvar tills jag ska träffa skolkuratorn, två dagar kvar tills jag träffar psykologen och kuratorn på bup, tre dagar kvar tills jag åker till Stockholm.
Vill gå ner så mycket som möjligt innan Stockholm resan och hoppas på att jag klarar mig under helgen.

Planen idag är att jag ska fasta, ska fasta tills på onsdag, hoppas innerligt att jag kan komma undan middagen. Orkar helt enkelt inte med min groteska kropp just nu, köpte ett par byxor i storlek 30/30 (herravdelningen) så hoppas de passar runt midjan tills jul, vill att de ska vara pösiga, eller ja, de kommer det ju bli med tanke på att de sitter tight nu.

Ska kolla och se hur de sitter på efter att första veckan är avklarad.

Vet inte ens vad jag ska skriva, lär gå på en promenad när jag kommer hem då jag ska ha tränat i 45 minuter idag.

Lär lägga upp ett till blogginlägg innan jag går och lägger mig ikväll.

Likes

Comments

Känner mig lost. Har fuckat upp med matintaget och dylikt så lär nog börja om idag.

Vikt: 68.1 kg

Planen för denna vecka och fram till jul har jag redan bestämt, eller ja, tekniskt sett så har skaparen bestämt den men tänkte rabbla upp vecka för vecka och hoppas på att komma ner till ca 60 kg innan julafton/nyår.

Vecka ett (21:a-27:e November:

Måndag:
Fasta, 30 minuters träning*
Tisdag: Fasta, 45 minuters träning*
Onsdag:
Fasta, ingen tränings behövs
Torsdag:
50-100 kalorier, ingen träning behövs
Fredag:
150 kalorier, ingen träning behövs
Lördag:
300 kalorier, 60 minuter cardio
Söndag:
300 kalorier, stretcha, yoga och/eller någon form av cardio i 20 minuter.

På söndag antar jag att en får välja vad en vill? Står inget specifikt i beskrivningen.

* = vilken form av träning som helst.

Är inne på min 6:e timme av andra dagens fasta. Lär klara av morgon dagen men vet inte hur det blir på onsdagen. Hör hur mamma äter medan hon pratar med mig genom dörren, känner mig äcklig och jag ska desperat bli av med all denna vikt innan jul. Vill komma ur 60s och in i 50s innan detta året är slut.

Likes

Comments

Vikt: 67.5

Dagen har varit smått kaos, åt en sockerfri delicatoboll, en ruta sockerfri choklad från märket Cloetta (?), två ostfranskor, tio gram smör och ett glas apelsinjuice runt tolv tiden.

Åt inget annat fram till middagen vilket var friterad kyckling, ris och sötsursås. Känner mig groteskt äcklig då jag överåt.

Tog en promenad med hunden på ca 50 minuter där jag brände 170 kalorier så det är väl den enda motionen jag har fått idag.. Hoppas innerligt att jag går ner i vikt under natten.

Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag men har helt enkelt hängt på mpa istället..

Likes

Comments

Vikt: 67.7

07:33

Väntar på att mammas pojkvän ska skjutsa mig till ett litet fik, där jag sedan ska räkna matte och sedan ska gå tillbaks till skolan för att ha en lektion och sedan åka hem.

Åt någorlunda mer än det jag ville igår, drack en apelsinjuice och en kexchoklad (liten) till ett mellanmål vid tvåtiden. Drack sedan en iste utan is då de inte hade is där innan middagen (närmare sju tiden) och sedan åt jag veganpasta på ett liter café/resturang där jag även drack apelsinjuice och köpte detox te.

10:08

Det som jag har ätit hittills är en småfranska (50g som går att hitta på diverse mataffärer) och en kopp detox te.

Har svenska klockan 11:40 och vet inte riktigt vad jag ska göra under tiden då jag är klar med matten. Är klar med matteuppgifterna från igår så ska väl räkna klart dagens då jag inte har någon matte lektion.

12:58

Har nästan gjort klart alla uppgifter på matten så lär göra klart dem idag samt japanska läxan. Utöver detta ska jag rätta det jag kan på svenska uppgiften och skriva klart första delen till talet för svenskan.

Usch är nog det bästa ord som beskriver mina känslor just nu, ett par småfel och jag kunde ha fått ett A. Ska försöka satsa på skolan någorlunda i år.

21:03

Har ätit för mycket idag, åt okej under middagen och fram tills dess för att sedan proppa i mig en skål med ostkrokar och två avlånga glas mjölk.

Havregrynsgröt blir det till frukost/lunch för att sedan äta raklett (?) till middag. Ångestfylld gånger tusen och lär dricka litervis med pepsimax. Blir vatten till middag och till frukost, alternativt att jag tar en stor kopp te före frukosten.

Kan någon föreslå några saker som jag kan förbättra eller äta för att få i mig färre kalorier under middagen och frukosten..?

Likes

Comments

Vikt: 68.5

00:58

Vet inte riktigt vad jag ska säga, förlåt för att jag inte har uppdaterat er? Har iallafall gått upp i vikt sedan sist och känner mig groteskt äcklig angående allt.

Morgondagen lär inte bli särskilt intressant, eventuellt en vända på gymmet och fasta fram tills middagen. Vet inte vad det blir till middag men lär nog bli räster från middagen idag.

​01:19

​Vet att jag kommer gå upp imorgonen om jag inte på något mirakulöst sett går ner 1.2 kg i matvikt.. Eww men ska verkligen satsa på 500 kalorier imorgon för att sedan ro/springa i ca en timme och hoppas på att jag är under 68 eller närmare 68.0 på måndagen. 

Tänkte försöka sova nu så vi syns helt enkelt imorgon.

Likes

Comments

Vikt: Glömde väga mig

13:36

Vet inte hur jag ska börja, är hemma från skolan idag för att plugga men allt jag har fått gjort är att skriva upp formeln som jag ska räkna ut. Ska försöka göra det så fort jag kan då jag åker till pappa ikväll, träffar småsyskonen där tillsammans med M.

Det enda jag har ätit än så länge är tortillabröd med ost och gräddfil på. Lär inte äta något tills jag har blivit klar med labbrapporten som skulle ha varit inne i tisdags. När jag väl är klar med den kanske jag tar ett glas mjölk och några tacochips för att sätta mig och spela SSO.

​19:50

​Åt på Grekiska Kålgrillen idag, kyckling souvlaki, pommes och bearnaise sås plus en Pepsi Max. Lär gå upp i vikt då jag har ätit ca 1000 kalorier men åker till Stockholm imorgon och lär dricka te större delen av vägen ner, åtminstone fram tills lunchen.

Vi lär äta på Jensen Bøfhus och lär äta så lite som möjligt och gå så mycket som möjligt. Ska försöka kolla in ett par klädbutiker och se om jag kan köpa något i en storlek Medium (är förnärvarande Large till XLarge, ibland Medium men väldigt sällan). Ska försöka uppdatera under morgondagen men lär nog inte bli något mer ikväll.

Likes

Comments

Vikt: 66.8

10:20

Har precis klätt på mig efter att jag har duschat samt ätit frukost. Ångestfull som bara den och känner mig allmänt dum i huvudet.

Ska iväg på en mässa om föräldraskap med en av mammas kompisar (J) och hoppas hon inte lägger märke till min viktnedgång, den är inte särskilt stor men har gått ner ca 3 kg sedan jag såg henne senast.

Skulle ha tagit på mig en jacka om jag ska vara ärlig då jag fryser men måste gå ner i källaren och kolla efter den så lär göra det senare idag, om jag har tid.

Måste komma ner till 65.8 innan/på tisdag morgon. Ett kg på tre dagar.

​22:10

​Dagen har gått förvånansvärt bra om jag ska vara ärlig, drack en kopp te plus en babybel till frukost. Åt en ostmacka och drack en liten Festis till för att sedan knappt äta någon middag. Klarade helt enkelt inte av att äta det, satt och pratade med ​S​ och ett par av hans kompisari ca tre timmar innan han skulle gå och sova, hoppas innerligt att han mår bra.

Kalorierna idag vart omkring 508 kalorier, kunde ha ätit betydligt mindre men är någorlunda okej med dagen. Hoppas på en viktnedgång under natten då jag ska försöka sova nu.

Likes

Comments

Vikt: 67.0

09:18

Jag är faktiskt chockad om jag ska vara ärlig. Har inte varit så här lågt sedan ett bra tag men är glad över det lilla jag gick ner, även om det enbart kan vara vätskevikt eller matvikt.

21:21

Dagen har faktiskt gått mycket bättre än jag trodde, har ätit 452 kalorier totalt som fördelades på tre måltider.

Lunchen blev lätt, en osötad skorpa med 5 g smör på, en babybel och 250 ml Fun light. Åt en questbar - chocolate chip cookie dough vid ett tiden och sedan middag för ca två timmar sedan som blev 20 g ugnsbakade potatisar, en tesked bearnaise sås, en pytteliten köttbit men chansar på 20 g där också för att vara på den säkra sidan.

Är ångestfylld så in i bomben då jag tror jag kommer gå upp, låter någorlunda orimligt om jag ska vara ärlig men om jag är under min morgon vikt när jag ska gå och lägga mig så lär jag förhoppningsvis gå ner i vikt under natten.

Ska verkligen försöka sova ut imorgon då jag inte har gjort det på ett bra tag. Hoppas att jag inte har gått upp något under natten. Måste komma ner till 65.8 innan/på tisdag morgon.

Har en del oktober mål som jag har tänkt att genomföra utöver de viktmål jag har satt för mig själv.

Tänkte försöka umgås med familjen då jag har suttit framför datorn och stressat sönder över en inlämning som ska in ikväll.


Likes

Comments

Vikt: 67.5

18:45

Var på kalas igår, åt någorlunda okej men kunde definitivt ha skippat kakorna som jag åt. Är ett under att jag gick ner något under natten tycker jag det är dock inte särskilt mycket men att gå ner är ju alltid bäst.

Har precis ätit middag och är ångestfylld, dagen slutade på 587 kalorier (vilket troligtvis är mycket mer än det jag har ätit om jag ska vara ärlig). Stannade hemma från skolan idag också då jag har varit illamående, vet inte hur mycket jag har bränt då nästintill har legat i sängen hela dagen.
Fick en trevlig nyhet igår som jag verkligen behöver, ska nämligen upp till en större stad och träffa ett par specialister och förhoppningsvis kan de hjälpa mig bättre än de i min nuvarande hemort (det rör sig om en könsutredning och förhoppningsvis får jag den hjälp jag behöver), vilket även ger mig motivation till att gå ner i vikt.

Har som mål att gå ner till 66.0 kg innan, alternativt 65.8 kg men då jag ska dit den 11:e Oktober, 5 dagar kvar så tror jag inte riktigt att jag kan gå ner 1.5-1.7 kg på fem dagar. Ska iallafall vara hos mamma under helgen så lär mestadels leva på osötade skorpor och fun light (plus de fåtal veganska produkter vi har).

Vill även passa på och ursäkta mig själv på att jag inte har uppdaterat bloggen men har haft mycket i skolan (en japanska redovisning, en inlämningsuppgift (som ska vara inne imorgon kväll men är knappt klar med halva), en rapport till en laboration som vi gjorde för ett tag sedan samt en del andra saker.

Hoppas det är bra med alla er som skulle få för sig att läsa min blogg, hade varit trevligt och se vilka det var så ni får mer än gärna kommentera något <3

Likes

Comments