Vikt: Glömde väga mig

13:36

Vet inte hur jag ska börja, är hemma från skolan idag för att plugga men allt jag har fått gjort är att skriva upp formeln som jag ska räkna ut. Ska försöka göra det så fort jag kan då jag åker till pappa ikväll, träffar småsyskonen där tillsammans med M.

Det enda jag har ätit än så länge är tortillabröd med ost och gräddfil på. Lär inte äta något tills jag har blivit klar med labbrapporten som skulle ha varit inne i tisdags. När jag väl är klar med den kanske jag tar ett glas mjölk och några tacochips för att sätta mig och spela SSO.

​19:50

​Åt på Grekiska Kålgrillen idag, kyckling souvlaki, pommes och bearnaise sås plus en Pepsi Max. Lär gå upp i vikt då jag har ätit ca 1000 kalorier men åker till Stockholm imorgon och lär dricka te större delen av vägen ner, åtminstone fram tills lunchen.

Vi lär äta på Jensen Bøfhus och lär äta så lite som möjligt och gå så mycket som möjligt. Ska försöka kolla in ett par klädbutiker och se om jag kan köpa något i en storlek Medium (är förnärvarande Large till XLarge, ibland Medium men väldigt sällan). Ska försöka uppdatera under morgondagen men lär nog inte bli något mer ikväll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vikt: 66.8

10:20

Har precis klätt på mig efter att jag har duschat samt ätit frukost. Ångestfull som bara den och känner mig allmänt dum i huvudet.

Ska iväg på en mässa om föräldraskap med en av mammas kompisar (J) och hoppas hon inte lägger märke till min viktnedgång, den är inte särskilt stor men har gått ner ca 3 kg sedan jag såg henne senast.

Skulle ha tagit på mig en jacka om jag ska vara ärlig då jag fryser men måste gå ner i källaren och kolla efter den så lär göra det senare idag, om jag har tid.

Måste komma ner till 65.8 innan/på tisdag morgon. Ett kg på tre dagar.

​22:10

​Dagen har gått förvånansvärt bra om jag ska vara ärlig, drack en kopp te plus en babybel till frukost. Åt en ostmacka och drack en liten Festis till för att sedan knappt äta någon middag. Klarade helt enkelt inte av att äta det, satt och pratade med ​S​ och ett par av hans kompisari ca tre timmar innan han skulle gå och sova, hoppas innerligt att han mår bra.

Kalorierna idag vart omkring 508 kalorier, kunde ha ätit betydligt mindre men är någorlunda okej med dagen. Hoppas på en viktnedgång under natten då jag ska försöka sova nu.

Likes

Comments

Vikt: 67.0

09:18

Jag är faktiskt chockad om jag ska vara ärlig. Har inte varit så här lågt sedan ett bra tag men är glad över det lilla jag gick ner, även om det enbart kan vara vätskevikt eller matvikt.

21:21

Dagen har faktiskt gått mycket bättre än jag trodde, har ätit 452 kalorier totalt som fördelades på tre måltider.

Lunchen blev lätt, en osötad skorpa med 5 g smör på, en babybel och 250 ml Fun light. Åt en questbar - chocolate chip cookie dough vid ett tiden och sedan middag för ca två timmar sedan som blev 20 g ugnsbakade potatisar, en tesked bearnaise sås, en pytteliten köttbit men chansar på 20 g där också för att vara på den säkra sidan.

Är ångestfylld så in i bomben då jag tror jag kommer gå upp, låter någorlunda orimligt om jag ska vara ärlig men om jag är under min morgon vikt när jag ska gå och lägga mig så lär jag förhoppningsvis gå ner i vikt under natten.

Ska verkligen försöka sova ut imorgon då jag inte har gjort det på ett bra tag. Hoppas att jag inte har gått upp något under natten. Måste komma ner till 65.8 innan/på tisdag morgon.

Har en del oktober mål som jag har tänkt att genomföra utöver de viktmål jag har satt för mig själv.

Tänkte försöka umgås med familjen då jag har suttit framför datorn och stressat sönder över en inlämning som ska in ikväll.


Likes

Comments

Vikt: 67.5

18:45

Var på kalas igår, åt någorlunda okej men kunde definitivt ha skippat kakorna som jag åt. Är ett under att jag gick ner något under natten tycker jag det är dock inte särskilt mycket men att gå ner är ju alltid bäst.

Har precis ätit middag och är ångestfylld, dagen slutade på 587 kalorier (vilket troligtvis är mycket mer än det jag har ätit om jag ska vara ärlig). Stannade hemma från skolan idag också då jag har varit illamående, vet inte hur mycket jag har bränt då nästintill har legat i sängen hela dagen.
Fick en trevlig nyhet igår som jag verkligen behöver, ska nämligen upp till en större stad och träffa ett par specialister och förhoppningsvis kan de hjälpa mig bättre än de i min nuvarande hemort (det rör sig om en könsutredning och förhoppningsvis får jag den hjälp jag behöver), vilket även ger mig motivation till att gå ner i vikt.

Har som mål att gå ner till 66.0 kg innan, alternativt 65.8 kg men då jag ska dit den 11:e Oktober, 5 dagar kvar så tror jag inte riktigt att jag kan gå ner 1.5-1.7 kg på fem dagar. Ska iallafall vara hos mamma under helgen så lär mestadels leva på osötade skorpor och fun light (plus de fåtal veganska produkter vi har).

Vill även passa på och ursäkta mig själv på att jag inte har uppdaterat bloggen men har haft mycket i skolan (en japanska redovisning, en inlämningsuppgift (som ska vara inne imorgon kväll men är knappt klar med halva), en rapport till en laboration som vi gjorde för ett tag sedan samt en del andra saker.

Hoppas det är bra med alla er som skulle få för sig att läsa min blogg, hade varit trevligt och se vilka det var så ni får mer än gärna kommentera något <3

Likes

Comments

Vikt: 68.0

08:23

Är ärligt talat väldigt chockad då jag gick ner 0.6 kg över natten. Har nått mitt mål för September men skulle ju inte direkt skada att komma så lång ner som möjligt innan November.

Enda nackdelen är väl Oktober månad så ör det åtminstone två kalas och en helg i Stockholm. Skulle väldigt gärna vilja komma ner till mitt första delmål (som ligger på 66 kg) innan helgen till Stockholm.


​22:34

​Har ätit klart för dagen och det slutade på närmare 1400 kalorier, känner mig som en gris men ska bättra mig imorgon och försöka igen.

Planen är att fasta framn tills skolan slutar och sedan när jag kommer hem äta en handfull med rostade sojabönor plus pumpakärnor i väntan på middagen.

Imorgon ska jag dricka mycket då jag fick reda på att vi ska på stadsorientering för att sedan gå runt på matmarknaden. Lär nog gå hem när vi är klara vid matmarknaden om vi inte blir klara super tidigt..

Anyways, ska försöka sova nu iallafall <3


Likes

Comments

Vikt: 68.6 kg
Kalorier in: 1033
Kalorier ut: 389
Totalt: 644

08:19

Vägde mig precis och fick reda på att jag har gått ner 0.3 kg (någorlunda chockad då jag åt närmare tusen kalorier igår, över natten) sov inget vidare då jag somnade direkt när jag kom hem från middagen och somnade igen runt två tiden. Lär förmodligen skippa middagen om J inte skulle erbjuda mig något för att vara snäll, kan inte riktigt säga nej heller då hon har en bra kontakt med min mamma.

09:11

Fastar just nu då jag äter en måltid per dag, vilket burkar bli middag. Är inne nästan inne på 17 timmar (har ca 15 minuter kvar tills jag är på 17 timmar) och lär fasta åtminstone 20 timmar för att sedan äta och börja fasta igen. Någorlunda komplicerat förklarat men hoppas på att det funkar för mig, går inte ner den takt jag vill då jag helst skulle vilja komma till 68 kg innan Oktober börjar och sedan skulle jag vilja komma ner inom 60 kategorin i Oktober och komma ner till kanske 58 tills 25:e November då jag ska på en konsert. Min nya Fitbit verkar fungera bra, har bränt ca 600 kalorier (inkluderar de som jag bränner medan jag sitter still och sover).

Angående challenges så börjar jag uppdatera det den första Oktober då majoriteten av alla challenges börjar då men kan ju självklart berätta vad jag är med i.

Almost 18: Denna challenge går ut på att en ska nå ett viktmål och ett kroppsmål innan ens födelsedag.
Autumn Elimination Challenge: En challenge som går ut på att en ska samla poäng till sitt lag, för de som vill veta är jag med i laget "Sweater Weather" där jag har som mål att inte äta mer än 600 kalorier och motionera 20 minuter eller mer per dag.
The Sad-Sack Club: En challenge vars mål är att gå ner i vikt och bli mer social, behöver verkligen det här då jag inte är särskilt social.

11:46

Hoppas innerligt att jag kommer gå ner något tills imorgon, dricker en Monster Absolutely Zero för att kunna hålla mig vaken då jag sov typ fyra timmar inatt. Är 19 timmar in i min fasta nu och vill bara äta upp allt men nej, ska ha någorlunda disciplin för att sedan gå och köpa middag plus något att dricka till och bege mig till J.


16:35

Har precis ätit middag med mormor då det vart ändrade planer angående tiden med J så åker ditt så fort mamma kommer hit men åt iallafall korvstroganoff och ris plus ca 2 dl av Fun Light.


18:32

Började precis om med min fasta då jag nyss åt rulltårta, grädde och hallon.. Känner mig så bajsigt äcklig då jag säkert lär gå upp i vikt imorgon.

22:00

Sitter och äter popcorn med mamma då hon tvingade mig.. Känner mig groteskt äcklig och förväntar mig att jag kommer gå upp imorgon när jag väger mig. Eww..

Likes

Comments

Vikt: 68.9 kg
Kalorier in: 901
Kalorier ut: 260
Totalt: 641

10:34

Försöker komma ner till 67.9 kg tills Oktober börjar vilket betyder att jag måste gå ner ett kg på tre dagar, logiskt sett borde det funka. Just nu är en internationell matmarknad där och jag är nästan hundra procent säker på att min ena förälder skulle vilja släpa dit mig.

Fastar just nu och lär fasta tills middagen eller så långt det går, har inte ätit crêpes på hundra år känns det som och lär nog köpa en eller två under marknadens gång. Avskyr det faktum att jag stannade kvar på min vikt denna morgon, har dock gått ner ca 1 kg i matvikt under natten så någorlunda okej att jag inte har gått upp något.

​18:25

Åt precis middag och vet inte riktigt hur jag ska göra.. Ska eventuellt ut och gå nu för att bränna bort större delen av middagen. Känner mig så grymt äcklig men eftersom jag fick min lön idag ska jag nog införskaffa mig en ny våg och en Fitbit Alta.

​23:56

​Vet inte riktigt vad jag ska säga, vaknade nyss och ska väl försöka sova igen men lär nog inte lyckas särskilt bra.. Kan förhoppningsvis beställa en ny våg idag eftersom jag köpte en Fitbit Alta.

Drack ett glas mjölk för några minuter sedan och hoppas innerligt på att det ska funka..

Middagen vill jag helst inte prata om, åt ute (kyckling souvlaki + pommes och bea samt 300 ml pepsi max) och det vart ingen katastrof med tanke på att jag lämnade större delen av stripsen. Chansar på att det var 500 kalorier men det var troligtvis mycket lägre då jag bara åt två kycklingstrips, en näve strips och halva bea "skålen" som såg ut som en super liten paj skål.

Likes

Comments

Vikt: 68.9 kg
Kalorier in: för mycket
Kalorier ut: 67
Totalt: för mycket

Dagen fick bra enda fram till lunchen om jag ska vara ärlig. Åt någorlunda okej men kunde definitivt ha ätit mindre än det jag gjorde och skippar pajen.

Middagen var kyckling, potatis och bea plus 2-3 glas mjölk så förväntar mig ingen viktminskning direkt. Har börjat en hel del challenges och kanske ska nämna några eller rent utsagt uppdatera hur det går för mig under dem?

Om det ens skulle vara av intresse men med en nystartad blogg och inte mycket till inlägg vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Förslag?

Likes

Comments

Bokstavligt suger på att presentera mig men kan göra ett försök eftersom jag är så snäll, eller inte.

Jag som driver denna blogg är en ickebinär transperson (har hin/hins/hinom) som pronomen och för att försöka se någorlunda androgyn ut så ska jag gå ner i vikt, fet har liksom inte riktigt passat mig trots att jag har varit det större delen av livet.

Har pendlat i vikt hela mitt liv om jag ska vara ärlig, alltid varit på den större sidan och är trött på det.

Mina mål än så länge ser ut som följande;
x 66 kg
x 60 kg
x 58 kg
Om det skulle vara så att jag lyckas komma ner till 58 kg så får vi helt enkelt se hur jag går vidare därifrån.

Tänkte försöka uppdatera dagligen angående hur dagen har gått (mestadels intag etc.) men skulle vilja förbli någorlunda anonym så lär inte ge ut några namn angående familj/vänner/potentiella relationer.

Likes

Comments