Har inte lagt upp något inlägg på ett bra tag nu då jag har haft mycket runt omkring bloggen.

Jag har flyttat, fått Fluoxetin utskrivet samt att jag ska byta program och skola till höst.

Uhm.. Vikten är nere på 64-65 just nu och hoppas att jag kan komma ner till 64.0 eller 63.5 innan fredag då det är första mötet uppe i Umeå just då.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vikt: 65.7 // 144.8

Matintag:

b: ca en dl fil, ca en dl cheerios
l: en skiva falu rågrut, 5g smör, två skivor prästost, en flaska Pepsi Max
d: en portion ärtsoppa

Gick upp 100g sedan igår, helt okej då jag frossade i mig kakor och tårta.

Jag har även varit hos doktorn och fått Fluoxetin utskrivet, har majoriteten av biverkningarna tror jag. Är iallafall illamående, magont och ingen aptit än så långe.. Ska försöka sova nu och hoppas på att jag inte får några mer biverkningar.

Likes

Comments

Har fastat i nio timmar, 39 timmar kvar innan jag ät klar. Vågen visade uppåt efter en dålig helg, ska vara under 66 kg på torsdag.

Skulle göra allt gör att sova nu då jag somnade runt tre imorse. Lär nog sova när jag väl kommer hem från skolan.

Vet inte riktigt vad jag ska säga. Har kommit upp med ett par företeelser.

• 500 kalorier per dag (upp till 1000 på helger)
• Bränna 200 kalorier dagligen
•Fasta två dagar per vecka

Planerar på att börja rids igen och kan inte se ut som den ko jag gör nu. Ska åtminstone komma ner till 60 kg innan jag skickar in en ansökan.

Likes

Comments

Vikt: 66.3 // 146.2

Matintag:

b:
skål med laktosfri a-fil och cheerios honey
l: tacos (tortillabröd, köttfärs, liten skopa majs, liten skopa ost och en liten slev vitlökssås) och ett glas vatten
d: två små cheeseburgare, en mellan strips, en Sprite zero

Måste verkligen börja använda något sätt att mäta maten på. Vikten landade på 66.3 imorse och jag kan förhoppningsvis gå ner lite under natten.

Ska upp gill Umeå den 10:e Mars angående könsutredning, har förresten kommit ut till klassen också om att en är ickebinär; jag ska också åka till Riga från den 23:e Februari till den 26:e Februari. Hoppas jag inte förstör in vikt bara.

Jag vill helt enkelt bara gå ner så mycket som möjligt innan den 10:e Mars. Siktar på att komma ner till 60 kg innan den 10:e Mars och jag ska fan lyckas nu.

Likes

Comments

Tror jag är tillbaka. Har inge gått ner alla fem kilona men ligger på ungefär samma vikt. Försöker komma ner till 63.5 kg innan 24:e Februari då jag ska till Riga på en kryssning och kan inte vara så brutalt fet som jag är nu.

Morgondagen lär inte bestå av mycket mat, dela på grund av att jag åt som en gris idag. Vill bara vara smal tills jag fyller 18.

Likes

Comments

Sitter med jackan på, inomhus där det är relativt varmt. Fryser så in i bomben och har mobilen inne på lagning då den la av vid lunchtid i lördags.

Lär eventuellt ta en paus då livet är rörigt. Det är mindre än en månad kvar till julafton, planerar på att gå ner fem kg eller mer innan dess så ska fasta 20 timmar av dygnet och äta under resterande fyra timmar. Har inget kalorimål utan fokuserar på fastan och att försöka börja träna snart.

Magen värker av ångest, ska eventuellt få medicin mot ångesten någon gång under veckan. Vill bara bli av med det + min äckliga kropp. Lär uppdatera igen när jag har gått ner fem kg. Känner mig groteskt äcklig.

Likes

Comments

Vikt: 67.5
-0.6

Känner mig löjligt groggy just nu, måste köpa vatten så att jag inte svimmar eller något. En dag kvar tills jag ska träffa skolkuratorn, två dagar kvar tills jag träffar psykologen och kuratorn på bup, tre dagar kvar tills jag åker till Stockholm.
Vill gå ner så mycket som möjligt innan Stockholm resan och hoppas på att jag klarar mig under helgen.

Planen idag är att jag ska fasta, ska fasta tills på onsdag, hoppas innerligt att jag kan komma undan middagen. Orkar helt enkelt inte med min groteska kropp just nu, köpte ett par byxor i storlek 30/30 (herravdelningen) så hoppas de passar runt midjan tills jul, vill att de ska vara pösiga, eller ja, de kommer det ju bli med tanke på att de sitter tight nu.

Ska kolla och se hur de sitter på efter att första veckan är avklarad.

Vet inte ens vad jag ska skriva, lär gå på en promenad när jag kommer hem då jag ska ha tränat i 45 minuter idag.

Lär lägga upp ett till blogginlägg innan jag går och lägger mig ikväll.

Likes

Comments

Känner mig lost. Har fuckat upp med matintaget och dylikt så lär nog börja om idag.

Vikt: 68.1 kg

Planen för denna vecka och fram till jul har jag redan bestämt, eller ja, tekniskt sett så har skaparen bestämt den men tänkte rabbla upp vecka för vecka och hoppas på att komma ner till ca 60 kg innan julafton/nyår.

Vecka ett (21:a-27:e November:

Måndag:
Fasta, 30 minuters träning*
Tisdag: Fasta, 45 minuters träning*
Onsdag:
Fasta, ingen tränings behövs
Torsdag:
50-100 kalorier, ingen träning behövs
Fredag:
150 kalorier, ingen träning behövs
Lördag:
300 kalorier, 60 minuter cardio
Söndag:
300 kalorier, stretcha, yoga och/eller någon form av cardio i 20 minuter.

På söndag antar jag att en får välja vad en vill? Står inget specifikt i beskrivningen.

* = vilken form av träning som helst.

Är inne på min 6:e timme av andra dagens fasta. Lär klara av morgon dagen men vet inte hur det blir på onsdagen. Hör hur mamma äter medan hon pratar med mig genom dörren, känner mig äcklig och jag ska desperat bli av med all denna vikt innan jul. Vill komma ur 60s och in i 50s innan detta året är slut.

Likes

Comments

Vikt: 67.5

Dagen har varit smått kaos, åt en sockerfri delicatoboll, en ruta sockerfri choklad från märket Cloetta (?), två ostfranskor, tio gram smör och ett glas apelsinjuice runt tolv tiden.

Åt inget annat fram till middagen vilket var friterad kyckling, ris och sötsursås. Känner mig groteskt äcklig då jag överåt.

Tog en promenad med hunden på ca 50 minuter där jag brände 170 kalorier så det är väl den enda motionen jag har fått idag.. Hoppas innerligt att jag går ner i vikt under natten.

Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag men har helt enkelt hängt på mpa istället..

Likes

Comments

Vikt: 67.7

07:33

Väntar på att mammas pojkvän ska skjutsa mig till ett litet fik, där jag sedan ska räkna matte och sedan ska gå tillbaks till skolan för att ha en lektion och sedan åka hem.

Åt någorlunda mer än det jag ville igår, drack en apelsinjuice och en kexchoklad (liten) till ett mellanmål vid tvåtiden. Drack sedan en iste utan is då de inte hade is där innan middagen (närmare sju tiden) och sedan åt jag veganpasta på ett liter café/resturang där jag även drack apelsinjuice och köpte detox te.

10:08

Det som jag har ätit hittills är en småfranska (50g som går att hitta på diverse mataffärer) och en kopp detox te.

Har svenska klockan 11:40 och vet inte riktigt vad jag ska göra under tiden då jag är klar med matten. Är klar med matteuppgifterna från igår så ska väl räkna klart dagens då jag inte har någon matte lektion.

12:58

Har nästan gjort klart alla uppgifter på matten så lär göra klart dem idag samt japanska läxan. Utöver detta ska jag rätta det jag kan på svenska uppgiften och skriva klart första delen till talet för svenskan.

Usch är nog det bästa ord som beskriver mina känslor just nu, ett par småfel och jag kunde ha fått ett A. Ska försöka satsa på skolan någorlunda i år.

21:03

Har ätit för mycket idag, åt okej under middagen och fram tills dess för att sedan proppa i mig en skål med ostkrokar och två avlånga glas mjölk.

Havregrynsgröt blir det till frukost/lunch för att sedan äta raklett (?) till middag. Ångestfylld gånger tusen och lär dricka litervis med pepsimax. Blir vatten till middag och till frukost, alternativt att jag tar en stor kopp te före frukosten.

Kan någon föreslå några saker som jag kan förbättra eller äta för att få i mig färre kalorier under middagen och frukosten..?

Likes

Comments