Har inte haft lust att blogga på ett tag, efter min och Alex "breakup" så har jag inte varit på bästa humör. Allt kom för fort och gick för snabbt. Känner att bloggandet gör mig inte gladare utan mer stressad. Från och med nu ska jag bara blogga när jag känner för det och inte varje dag. Jag känner mig tvingad annars. Meeen annars har allt varit bra antar jag. Mormor och morfar lämnar mig i 2 veckor för dom ska till Spanien och njuta av solen.

/Cyrus

Likes

Comments

För cirka 10 månader sen började jag i en ny klass. Alla var så tysta och ingen verkade vilja vara social.. Men efter ett tag fick jag lära känna dom och dom är de bästa vännerna man kan önska sig. Det är som att alla har sin egna roll i gruppen & det gör allt mycket roligare. Men för ett tag sen kände jag att något höll på att hända, jag och mina så kallade vänner höll på att glida isär.. Vi har inte pratat sen skolavslutningen och jag har ingen aning om vad som händer.. Folk bråkar hela tiden & folk blir sura.. Men sånt går över efter ett tag. Ser på deras snapchat att vissa träffas men.. Ingen har ringt eller frågat efter hur jag mår.. Undrar ifall dom ens kommer komma ihåg min födelsedag... 😔

/Cyrus

Likes

Comments

Har inte orkat röra på mig idag, har så sjukt ont i magen och jag vet inte varför. Tänker inte gå ut och tänker inte röra mitt feta ass från den här soffan. Idag var mormor snäll och lagade mat till mig.. Hon gör det typ varje dag men idag kändes det speciellt på något sätt.

/Cyrus

Likes

Comments

Vi hade iallafall inte tråkigt igår, vi satte oss vid en bänk och drack. Det var mysigt & rätt skönt faktiskt. Att sitta och supa inom hus har börjat bli så tråkigt nu, så vi ger ut oss på lite äventyr 😂

/Cyrus

Likes

Comments

Snackade nyss klart med Alex, våran FaceTime samtal blev 4 timmar och 17 minuter. Tror aldrig jag har snackat så länge med någon ever. Att snacka med honom gör mig glad, hans skratt och allt.. Livet ❤️

/Cyrus

Likes

Comments

Idag firar vi morfar, han fyller egentligen år imorgon men alla jobbar då så det fick bli idag. Och så klart ska allas födelsedag firas med alkohol, vilket jag tycker är väldigt bra 😂 Blogg-appen har fuckat dom senaste dagarna, förstår inte varför.. Men nu funkar den så.. Mer bloggande i framtiden! Det kanske blir att man går ut senare mot kvällen med bästisfästis och andra kompisar. Sommarlovet börjar se uppåt!

/Cyrus

När du försöker flörta med din bf men han rejectar dig för du är alldeles för cheesy. 😂

Likes

Comments

OMG, Josse hata inte mig men den bilden var sååå sexig! 😂


/Cyrus

Likes

Comments

Just nu sitter jag hos Josse och hon trakasserar mig genom att säga att ingen älskar mig och att ingen kommer nånsin att älska mig. Hon är en underbar vän!
Idag har vi tänk att vara ute. Bilder kommer senare idag!

/Cyrus

Likes

Comments

Idag har det vart en bra dag! Vaknade tidigt för att fixa mig. Sen åkte jag in till stan för att mötta upp Alex, det var skitkul. Tanken var att gå och kolla på Insidious 3 men tyvärr blev det inte så bara. Vi gick och tog en fika, pratade om allt möjligt & hade skitkul! Tog tyvärr inga bilder, det var det dummaste jag nånsin gjort för kommer inte få se honom på väldigt länge. Men aja det får bli till nästa gång antar jag. Ha en trevlig dag alla!

/Cyrus

Likes

Comments

Tyvärr har alla gått och lagt sig.. Jag är en enda jäveln som är uppe. Alla ska tydligen upp och jobba imorgon men jag är ju bäst så behöver inte skaffa pengar själv. Har försökt att blogga tidigare idag men appen fuckade upp sig och sa att servern var nere like wtf?

/Cyrus

Likes

Comments