View tracker

​nämen hallå där

som sagt ä jag usel på detta med bloggande osv, bara att uppdatera min insta ugh.
Jag har i alla fall fått ett (tillfälligt) jobb på ridklubben här, ta hand om hästarna å stallet, så mys <3 å jag ha blivit singel igen, ojoj time to be a hoe igen #oops

å jag har börjat en tatuering på benet, ska göras klart nu på torsdag wiho


jag vet att jag ej laddar upp bilder å sånt där intressant, jag ä ointressant aja
b-bye

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

halloj,

tatuera mig igen, jag ä rädd för å ha byxor på mig trots att det ej ska vara något problem. Drog på mig ridbyxorna tidigare idag, the struggle. Men SÅ VÄRT.

Det blev jättefint. Är inte klart än, men ser ändå jättefint ut och är jättenöjd.

ciao


ps. ni kan se den till vänster i instagramflödet ❤️

Likes

Comments

View tracker

​Hejsantjosan,

Kom hem idag då från kursen, ganska så sliten. Men nu är jag alltså på god väg att bli diplomerad/certifierad djurkommunikatör! Behöver bara ett antal klienter att prata med osv, sen så har jag det!

Själva kursen tyckte jag verkligen hjälpt mig på så många olika sätt; dels med själva kommunikationen - att medvetet ta kontakt med djur och med intention, hjälpt bygga upp mig själv och tro på mig själv och det jag kan - ATT jag kan, och hjälpt till med att hitta min andliga sida, som enligt kursledaren var rätt så stark och väntade på att blomma ut. Så nu får jag öva lite med energier på pojken min hoho


tjoflöjt


PS, om ni har ett djur, eller känner någon som har ett djur, som eventuellt behöver pratas med, så hör gärna av er! (pris ej bestämt ännu)

Likes

Comments

​Hallihallå~

Imorn far jag till Östersund på kurs i djurkommunikation, och efter det blir jag Diplomerad Djurkommunikatör! Ser riktigt fram emot det, ska bli väldigt intressant och lärorikt (förväntar jag mig iaf haha).

Annars har jag kommit på att jag ska satsa på Strömsholm Universitet (Hippolog), så har sökt komvux naturkunskap 2 då jag ej fick chansen att läsa det på gymnasiet, tyvärrtyvärr. Jaja, får jag chansen att arbeta lite kanske (om jag får nå jobb vill säga, ser inte särskilt ljust ut urgh).

Hejhopp.


OBS: Jag är jättedålig på att uppdatera saker å ting.

Likes

Comments

Min barndom gråter av glädje, för jag har Ponyta.

Likes

Comments

Tjosanhejsan

For in på möte på Arbetsförmedlingen idag, det var en trevlig timme må jag säga. Så nu får vi väl se ifall det blir nå jobb framöver, eller om jag förblir arbetslös och fattig. Får hoppas på det bästa helt enkelt!

Sen så var det ju Pokémon GO också... Hittat mig en del pokémons, men här i området finns bara ratattas, zubats, pidgeys och spearows... Jaja, lite äventyr tackar jag då sällan nej till.

Nu ska jag nog spela Heroes of the Storm FYI, för jag har slackat så inåt helvete med det haha

adiós

Likes

Comments

Hallojsan,
Jag är inte så bra på det här med att uppdatera bloggar osv, men vet ej vad jag ska uppdatera om tbh haha... förslag?

Likes

Comments

Hejsvejs, välkommen till min lilla hörna av internet ~

Namnet var då AnnaMaria, 19 år från Dalarna. Tycker om lite allt möjligt, som måla/rita, rida, vandra varsom och spela. Lite paradox kanske, att jag tycker om att spela samtidigt som jag tycker om att röra på mig, jaja livet är en paradox så.

Jag vet inte vad jag ska skriva, men trevligt att du kika in, hoppas du kommer tillbaka

Likes

Comments