Säxig leopard ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Suttit hemma hela dagen idag pluggat lite och senare på kvällen drog jag ut till Mezo med Donnia :) myshigt hade vi i de lite halvkalla vädret :) sen hem till henne och hälsa på hennes mamma och äta lite god mat :)

Nu e jag hemma och är sjukt trött tack för idag Donnia<3

 

 
 

Likes

Comments

Ätit god mat med familjen idag åkte ut på en fika runda med mamma sen firade vi min födelsedag i förskott idag och nu har jag kollat på men in black 3 :)

Dags och sova sjukt trött
Godnatt :)

Likes

Comments

Då va man i Helsingborg åkte hem lämnade allt och gick för att träffa Ariana på ad vad händer jo de spöregnar får stå här tills regnet har slutat innan jag drar hem men aja va gör man regn och Helsingborg e bästa vänner tror till och med dom e gifta. Hörs sen kanske hejsvej

Likes

Comments

Då startar resan till Helsingborg :) sitter nu på flyget mot Stockholm :) får nog sitta här någon timme och läsa lite skvaller tidningar ;) hörs om en timme puss!!

Likes

Comments

Har varit i skolan med gruppen och arbetat lite. Majny och jag gick hem till henne och tog oss en te med lite fika sen drog vi och Sandra för att äta thai mat på någon thaimat.

Efter att vi hade mött Jill gick vi alla till Rut m.fl. För att kolla kläder och där hittade jag en grå pippitröja och en fin svart väska och de 50 första fick en goodiebag och då var jag ju helt klart en av dom och fick då en halsduk en flaska vitamin well en chic tidning och lite rabatter :) de tackar man för ;)

Nu blir de lite grönsaker med dipp och kamomill te till tv :)


Likes

Comments

Jag vet att de e sent men nu ska jag äta pasta, hemmagjord pesto med ajvarkyckling och mozzarella och massa sallad :) gott!!

Upp till skolan imorgon igen, fullt upp va gör man :)

Peace & love

Likes

Comments

Fan vad de e mycket fest sen jag har landat här :S fredag lördag förra veckan va de fest sen måndag tisdag fest samtidigt som man går i skolan tisdag 10.15 och onsdag 8.15 så man fick väll bara fyra timmars sömn sen fredag lördag fest igen vf inte najs som fan men nu får man återgå till plugget igen och den här sjukt tråkiga föreläsningen :(....

Likes

Comments

Då var man här :) står väll taxin och väntar på mig utanför då yeeey slipper man ta buss och åka i hundra år med all sin packning. När jag kommer hem då ska jag decka direkt ingen uppvaktning eller något bara lägga sig direkt asså sjukt trött e jag. Sitter här i en delad taxi med tre män nu, läskigt detta asså men aja får väll hoppas att man kommer fram så snabbt som möjligt. Tenta imorgon klockan åtta ja vf inte :)

Likes

Comments

Då sitter man här och ska vänta i två timmar på nästa flyg yeey vf inte ska flyga 22.30 igen. Får nog plugga lite under tiden :)

Likes

Comments