Postad i: Urban Legends

Källa

Ibland betyder kärlek glädje, ibland sorg och ibland en mystisk och tragisk död. På Irland för många år sedan bodde en ung vacker kvinna vid namnet Elisa Day där. Folk kallade henne för "Wild Rose" eftersom de tycket att hon var lika vacker som dom vilda rosorna som växte vid floden.

En dag när en ung man kom till staden, la han ögonen på Elisa Day och sa till sig själv att hon var den rätte för honom. En dag kom han hem till henne och presenterade sig. Han tog henne i sina armar och kysste hennes rubin röda läppar.

Dagen där på kom den unga mannen tillbaka. Han gav henne en röd ros och sa att hon var den vackraste han någonsin hade träffat. Han bad henne sedan att träffa honom vid floden där dom vilda rosorna växte, vackra och fria.

På den tredje dagen tog han ner henne till floden. Hon stod och tittade ner i det tysta lugna vattnet, och han kysste henne en sista gång. Sen väntade han tills hon hade vänt sig om innan han slog en sten i huvudet på henne tills hon dog och viskade henne i örat " All beauty must die". Han placerade en röd ros mellan hennes tänder och knuffade sedan ner henne i det tysta vattnet, hon försvann långsamt ner under ytan.

Hennes kropp hittades aldrig och hennes riktiga namn glömdes bort, och där efter fick hon heta "The Wild Rose".

Det sägs att folk har sett hennes ande vandra längs den strömmande floden, där dom vilda rosorna växer. Hennes åsyn är hemsk, blodet från hennes huvud täcker det en gång vackra ansiktet. Rosen mannen placerade i hennes mun har hon nu i handen.

Bildkälla

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Först och främst vill jag bara be om ursäkt för att halloweenveckan inte blev som jag och ni hade hoppats på. Men jag har verkligen inte mått bra.. Men för att gottgöra er så tänkte jag nämna tre nummer ni inte bör ringa eftersom jag vet att ni tycker om dessa inlägg. Så vi kör!

1 (207) 404-2604

Källa

Första numret ni inte bör ringa är 1 (207) 404-2604. Det här numret sattes upp för skräckfilmen "Carrie", om ni har sett trailern så kan ni se att i slutet av den så står det "Call Carrie 1 (207) 404-2604" Om du ringer detta numret kommer ett annat nummer att ringa upp dig tre gånger. Första gången kommer du höra ett skrikande ljud som kommer få dig att rysa. Andra gången kommer du höra en "spöklik" sång, och tredje gången kommer du att höra läskiga och obehagliga viskningar.

Bildkälla // Bildkälla // Trailer

666

Andra numret du inte bör ringa är 666. Det sägs att om du ringer detta numret så kommer du att få kontakt med djävulen. "Alla mina vänner hävdar att det har provat det med varierande resultat. Vissa säger att ingenting hände, andra hörde kuslig musik och andra säger att det hörde sataniska ljud.

Bildkälla // Bildkälla

090-4444-4444

Källa

Tredje och sista numret du inte bör ringa är 090-4444-4444. Detta numret sägs vara Sadakos alltså spöket ifrån "The Ring" filmerna. När du ringer detta numret kommer du att höra ett läskigt och obehagligt ljud, och det sägs att du kommer dö i en tragisk olycka inom en vecka.

Bildkälla // Bildkälla

Likes

Comments

Postad i: Halloweenvecka, Mord

Källa // Källa

2011 på Chicagos södra sida skyllde den 55-årige Ledell på sin flickvän/vän för att ha stulit en väska fylld med halloweengodis. Bråket blev så stort att den 49-årige Maria Adams kastade en tallrik i ansiktet på Ledell som träffade honom precis över ögat och orsakade ett djupt sår. Ledell blev så arg att han greppade tag om en kniv och högg Maria flera gånger. Hon dog sedan på Stroger Hospital. Ledell greps strax efter attacken mot Maria och anklagades sedan för mordförsök.

Bildkälla

Likes

Comments

Postad i: Halloweenvecka, Mord

Källa // Källa // Källa

1998 tog den 21-årige mannen Karl Jackson med sin flickvän för att hämta deras son på en halloweenfest. När paret satt och väntade i bilen på sonen så började en grupp tonåringar kasta ägg på parets bil. Karl steg ut ur bilen och började diskutera med tonåringarna, när han vände sig om och skulle gå tillbaka till bilen tog en av tonåringarna upp en pistol och sköt Karl i huvudet mitt framför flickvännen och sonen. Mördaren greps senare på kvällen några kvarter bort. Han åkte sedan in i fängelset i Ulster County. Varje oktober skickar Karls mor ett halloweenkort till mördaren där det står "I’m glad you’re still there." (Jag är glad att du fortfarande är där.)

"I think it took us two years to even talk about it" (Jag tror det tog oss två år att en prata om det), säger Gloria Jackson 62, Karls mor. "We were just devastated. We never thought that anyone from our family would be murdered, especially on a holiday, for something stupid." (Vi var bara förstörda. Vi trodde aldrig att någon från vår familj skulle bli mördad, och särskilt inte på en högtid för en dum grej.)

Äggen kostade förmodligen pojkarna några dollar. Men för Karl Jackson kostade hans liv.

Bildkälla

Likes

Comments

Postad i: Halloweenvecka, Mord

Källa // Källa

Tony DeMarr Bagley 7 år dog under halloween natten 1994. Han hade på sig en skelettdräkt när han var ute och gick bus eller godis i Las Vegas med sin äldre syster, sin mor och sin moster för att se att inget hände. Efter en stund hoppar en okänd man ut från ingenstans och sköt Tony i huvudet, stora systern i levern, modern i bröstet och mostern i benet. Alla överlevde förutom Tony. Flera år efter Tonys död, arresterades Tonys far Anthony Bagley. Men har inte hittat något ifall han fortfarande sitter inne eller om han släpptes. Mördaren hittades aldrig och Tonys mord förblir olöst.

Bildkälla

Likes

Comments