Header


I fredags trillade bebisens första nappflaska ner i brevlådan hemma hos oss. Jag vill ju amma, men efter ett tag kan vi kombinera flaska och flaska.

Den här är från Twistshake och de har massor av flaskor för bebisar och barn. Flaskorna har smart design och har även en antikolik-ventil. Underbart!

Använd rabattkoden Cutelittlethingnu20 när ni handlar - då får ni 20% på hela sortimentet. ;-)

Puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

CommentsVänner! Nu har jag startat en ny kategori i bloggen som heter Graviditet. Där kommer jag samla allt som har med den här graviditeten att göra :-)

Nu är vi iallafall i vecka 20. Känns fantastiskt ska jag säga. Kul att ni följer med på den här resan <3

Hörs imorgon!

Det blir en del gravidfoton nu för tiden, hihi!

Likes

Comments


Gravid update

- Som jag skrev i förra inlägget så går jag in i vecka 20 på lördag. SÅ skönt! Milstolpe!

- Jag får otroliga sammandragningar varje dag nu. Magen blir stenhård. Jag läste att om man fött barn tidigare, så kan sammandragningarna starta tidigare.. :-)

- Jag är kissnödig (typ) hela tiden. Går på toaletten två gånger innan läggdags, en gång mitt i natten och direkt på morgonen.

- Jag känner sparkar tydligare och tydligare. <3

- Jag börjar verkligen längta och känna en koppling till bebis där inne nu. Det har varit så mycket runt om, så jag har knappt fokuserat på min graviditet den här gången. Men nu längtar jag verkligen. En till liten bebis. <3

- Jag drömmer otroligt mycket på nätterna. I drömmen är jag ofta på nån plats med mina två barn. Och allt drömmen handlar om är hur mycket jag vill skydda barnen. Nästan jobbigt mycket. Kanske en blandning av alla gravidhormoner och moderskänslor :-)


Likes

Comments


Jag går in i vecka 20 på lördag. Syns det på magen? Jag hade lika liten mage med min son Johannes. Det var typ i vecka 23, 24 den poppade fram! :-)

Hur som. Nu har jag och Johannes just kommit hem från en förmiddag (och eftermiddag) på Leos lekland. Min kompis och hennes son var med och vi promenerade dit med vagnarna. Supermysigt!

Nu ska jag göra lite lunch. Puss!

Likes

CommentsMysig söndag idag. Trots en total känslostorm hos mig just nu så blev det en väldigt bra dag! Utomhus har solen lyst och det har vart så härligt och vårigt. Jag och min son åkte iväg på picknick med min mamma. Jättemysigt. Vi satt på ett högt berg och fikade.

Nu ligger jag i sängen och ska snart titta på Farmen. (Ja det är sant.)

Vi hörs imorgon, puss!

Likes

Comments


Hello cuties! Mår ni bra?

Imorgon går jag in i vecka 19. Wiiiiho! Är så glad att halva tiden är förbi, nu väntar den bästa tiden med sparkar, mage och alla roliga förberedelser.


Min to-do list närmsta veckorna:

- planera gravidpenning och föräldrapenning

- skicka in ansökan om föräldrapenning till försäkringskassan

- börja köpa bebiskläder!!!!

- ansöka till Kemi B och Biologi B (har absolut ingenting med min graviditet att göra men det är kurser jag vill läsa! Haha.)

Nu har ni en liten update fina. Hoppas ni får en bra fredag! Puss! 


Likes

CommentsGodmorgon fina!

Alltså hur underbart väder ute idag? Det är så vårigt! Idag är vi lediga och ska snart ta och städa i ordning här hemma. Sen ska vi uuut och njuta av solen.

Vad gör ni idag?

Puss!


Likes

Comments


Hej fina läsare. Gud vilken dag! Jag är verkligen inne i en bergochdalbana just nu, och att vara gravid samtidigt är ingen bra kombo. Eller vad säger ni?

Men dagen började otroligt bra. Jag har jobbat hela helgen men fick spendera den här måndagen med att vara ledig. Tillsammans med min son Johannes såklart :-)

Vi startade dagen med att äta frullis, plocka, tvätta och städa här hemma. Sen blev det lite bakning. Johannes älskar det! Lite senare tog vi bilen till IKEA för att äta lunch med en vän. Jag kikade runt lite när vi hade ätit klart och hittade ett jättefint påslakan till Johannes. Gillar IKEAs barnsortiment!


Nu ska jag titta på mina favvisprogram: gift vid första ögonkastet och earth planet. (Sen ska jag sova, mmm.) Natti!

(Visst är påslakanet gulligt?)

Likes

CommentsNär jag väntade min son Johannes fick jag frågan av er vad jag då trodde skulle bli min bästa respektive sämsta egenskap som mamma.

På den sämsta svarade jag:

"Min sämsta egenskap som mamma tror jag kommer vara mitt extremt dåliga tålamod. Haha! Jag får panik när saker dröjer, det kryper i hela kroppen på mig. När jag ska öppna plastförpackningar (t.ex nya rakblad), så sliter jag i paketet tills det går sönder istället för att lugnt och sansat ta reda på hur man ska öppna förpackningen. Jag vill liksom bara snabbt ha ut innehållet, har inget tålamod för att läsa. ;-)"

Hade jag svarat idag hade det absolut inte varit tålamodet. Jag har veeerkligen fått tålamod av Johannes. Jag låter honom oftast ta sin tid med saker och har enkelt för att hålla på mitt tålamod. Verkligen inga problem!
(Däremot har jag fortfarande
inte något tålamod när det kommer till mig själv. Haha! Att slita upp paket istället för att öppna dem lugnt och stilla är fortfarande ganska typiskt mig..)

Bild från Johannes som städade lite innan. Pluttis.

Likes

CommentsHappy Sunday på er!

Kikar in här snabbt för att säga hej :-) mår ni bra? Vi mår bra. Johannes och jag är hos min mamma just nu. Vi tog bilen hit. På vägen fick vi göra ett nöd-stopp för att springa in på Willys. "Vill ha apelsiiiin!" ropade Johannes ifrån sin stol där bak. Så vi stannade till och köpte ett par.

Nu ska vi bara mysa. Ha en trevlig söndag ni också. Puss!

Likes

Comments