Header

Godmorgon alla godingar!
Klockan är 09.31 och jag tänkte passa på att göra det första inlägget, så vad ska det handla om?
Jo, jag tänkte att det första får handla om något jag brinner för extremt och det är detta med att älska sig själv och hur man ser ut. I dagens samhälle så handlar livet mycket om normer och man blir otroligt påverkad av media (även jag såklart.).
Jag tycker det är så otroligt fel att vi ska leva efter andras åsikter och hur andra ser ut när vi egentligen borde leva efter oss själva, det är vi själva som ska bestämma vad vi vill ha på oss, hur vi vill att våran kropp ska se ut, vad vi väljer att äta osv osv.

Jag har själv varit med om saker som har gjort att jag inte alltid har gillat mig själv, jag har känt mig äcklig, ful och att jag helt enkelt inte duger. Jag har fått höra ett och annat från människor, folk har skrikit glåpord till mig på stan, kommenterat min vikt och mycket annat.
I lågstadiet började allting, i skolmatsalen på andra sidan där man tog mat var det klasskompisar som frågade mig om jag verkligen skulle äta maten som serverades då jag redan var fet enligt dom.

Jag var ett barn, en osäker liten flicka som blev extremt påverkad av detta och det fortsatte enda upp till högstadiet ett tag. I högstadiet påverkade det mig så extremt att jag började utveckla en ätstörning, jag åt mat det gjorde jag men jag började även kräkas upp det lika fort som jag åt det. Toaletten var min bästavän ett tag men även min värsta fiende då kroppen självklart tog stryk av detta.
Jag blev trött, jag hade verk i kroppen och rasade ner i vikt till en dag då jag från ingenstans fick nog, jag vet inte hur det kom sig men det bara slog till i huvudet på mig och jag sa ifrån till personerna som hela tiden hade mobbat mig.
Jag har alltid haft ett någorlunda självförtroende och mycket skinn på näsan men när det gällde min vikt så blev jag väldigt påverkad.
Tillslut så dog allt hat ut pga att jag visade dom att jag inte brydde mig längre vilket då inte var roligt för dom längre, jag har fullt upp med att vara en stökig tonåring som jag var men det kan vi ta i ett annat inlägg.

Idag brinner jag extremt för att försöka hjälpa andra genom att finnas och peppa människor till att älska sig själva, jag brukar lägga ut bilder på mina kurvor och hela min kropp endast för att gå emot normer och hat och för att kunna visa för andra att det är okej att vara sig själv, det är exakt det som vi ska vara.
Oavsett hur du ser ut så duger du precis så och du ska aldrig låta någon säga något annat, isåfall så visa dom vara the middle finger och gå med huvudet högt. Bcuz u looking fine af oavsett vad någon annan säger.

Så stay fierce boys & girls!
Massvis av kärlek till er. / curvyinked.Likes

Comments