Header

Mitt huvud är fullt av tankar, tankar om hur pass lycklig man får vara.
För när jag känner som mest lycka det är då det alltid händer något som får den lyckan att försvinna.

I detta inlägg vill jag ta upp något som varit en stor del i mitt liv dom senaste åren, något som har tagit något enormt på mitt psyke.

I tre år har jag känt min nuvarande sambo, människan som betyder något så extremt mycket för mig.
Mannen som jag gått igenom alla helveten med men även varenda paradis.
Vi har gått igenom saker som egentligen borde gjort att vi inte skulle ha stått här tillsammans idag, han har gjort saker mot mig som folk anser att man inte ska förlåta.
Jag har gjort saker mot honom som folk anser att han inte skulle förlåtit mig för.

Men nu kommer vi till just det här.
Pga mina val som jag gjort när det gäller mig och min sambo så har jag förlorat många vänner som faktiskt betytt mycket för mig.
På ett sätt så kan jag inte klandra dom heller men samtidigt så är jag så besviken.
Jag är besviken på hur människor kan ta sig rätten till att faktiskt försöka göra mina val åt mig när det är mitt liv det gäller & min lycka.

Vänner har alltså lämnat mig pga att jag valt att stanna kvar och bygga upp min relation med min partner, att trots vad vi gjort mot varandra så har jag valt att förlåta och göra något bra av det igen.
Att vi som två vuxna människor ska växa, bearbeta förflutna saker som hänt i våra tidigare år.

Många ser min man för det han gjort, dom ser han bara för som dåliga valen han har gjort precis som andra ser mig för det jag har gjort.
Men det många inte förstår tydligen är att varenda individ kan jobba med sig själv och bli bättre.
Jag är så imponerad av min sambo som varje dag kämpar med att bli den bästa pappan, sambon, sonen och vännen. Jag önskar att mina vänner ibland kunde se det fantastiska som jag ser i denna människa.

Men tillbaka till ämnet.
Jag är helt ärligt sjukt ledsen, sårad och känner mig otroligt ensam. Trots att jag har alla fina människor runt mig.
Men ibland så ligger jag här i sängen och tänker på alla människor som valt att lämna mig, alla minnen jag har med dom.
Att dom lämnade mig för att jag valde ett liv med människan som gör mig lyckligast på denna jord.
Jag är trött på att bli kallad blåögd, dum, trög, idiot och att jag får skylla mig själv nästa gång det blir dåligt mellan oss.
Jag ska inte behöva ta den skiten, som min vän så ska du finnas där trots mina val. Trots att du inte håller med mig eller supportar allt jag väljer att göra. Men oavsett så ska du finnas där i slutändan, som en riktigt vän.

Jag vill bara säga det att jag tänker inte ta mer skit för att jag har valt ett liv med min sambo, att jag har valt att skapa en framtid med honom och att jag idag är den lyckligaste tjejen i världen.
Jag är nöjd med hur mitt liv ser ut, min fina familj, mitt jobb, mitt någorlunda mående.

Jag mår bra nu, det är synd att ni inte valde att stanna kvar och dela denna glädjen med mig.

Det ni aldrig kommer förstå är min och min sambos passion till varandra, för oavsett vad som händer, oavsett om våra vägar delas så kommer vi alltid tillbaka till varandra. Det är sån dragningskraft och så mycket kärlek mellan oss, så jag klandrar er inte ni som inte förstår. För jag har själv aldrig skådat det jag och min M har innan. 

Han är inte bara min partner, han är så mycket mer än det. Han är min allra bästa vän som finns där för mig till 100% exakt hela tiden, han lyssnar när jag babblar på om absolut ingenting, han håller om mig i sängen när jag gråter tills jag slutat, han får mig att skratta när det är de sista jag vill göra. Behöver jag hjälp med något då rycker han in och försöker så gott han kan, när jag är stressad så låter han mig sätta mig ner och andas så tar han över, när jag får mina ångestattacker så är det han som berättar för mig att allt kommer bli bra. Han berättar för mig exakt varje dag att jag är vacker/fin osv, för att han tycker att jag förtjänar att få höra det, han blir så frustrerad när jag inte förstår själv hur vacker och unik jag är. Han gör så mycket för mig & det mina "vänner" det är bland annat lite av allt som ni inte ser, ni ser bara det dåliga. Öppna ögonen och våga ta risken att lita på mig. 


Tack för att du läste.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments