Header

Här kommer en liten bildbomb från dagen! Lite photoshot och blommor.

Dagen till ära blev de klänning också! Imorgon är det fredag och min jobbhelg kickar igång!! X antal timmar ska avverkas innan tisdagens lediga dag kommer!! Ha de bra folk!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hallå på er! Kan ju passa på att blogga lite när man ändå ligger sömnlös och bara hör regnet smattra utanför huset... Hoppas ni alla haft en bra helg och är redo för en ny vecka, kanske sista skolveckan för vissa, vanlig vardag eller jobb.

Jag va och firade Felicias examen i fredags.

I lördags blev de utgång för o fira på OPA- ligger vid munksjömagasinet. Vigiland spelade så de var ganska fullsatt. Bra drag och härliga vänner med ut. I söndags fick jag ett ryck att jag skulle bada... haha och det var verkligen på direkten. Bytte om och fick med mig mamma ned, doppade mig i den kalla sjön och sen upp igen. De va inget långt bad men de blev iallafall ett dopp.

Helgens outfit. Hoppas ni alla sover gott, jag ska återigen föra ett tappert försök att somna innan klockan ringer 05:10. Ha de!

Likes

Comments

Idag har jag trott att jag ska dö ca 100 gånger, har vart på Liseberg! Förra gången jag va där var vid jul med familjen. Det var så hink mysigt!! Idag åktes de karuseller och sen vann jag en hel del choklad med mig hem. Så nu är jag lagom trött och imorgon väntas en delad tur på jobbet. Dags att tänka på refrängen och varva ner från dagens åk och intryck. Ha de gott så ses hörs vi.

Likes

Comments

Idag var jag tyvärr tvungen att sjukanmäla mig, hade sådan huvudvärk att jag knappt kunde resa mig upp ur sängen idag, så idag fick de bli en sovmorgon och en lugn dag, tror de blev lite efter igår. Var över 25 grader när jag jobbade 7-21 så de tog nog på alla mina krafter. Framåt kvällen blev de dock bättre så jag passade på att färga om mitt hår igen så nu är jag rödhårig igen, håret har vart så blekt nu på sista tiden så nu behövde det sig allt en färgning.

Är ju lite smått kär i denna byxdress också.

Likes

Comments

Tjenixen folk, hoppas ni får en härlig lördag och söndag, slänger mig in här lite snabbt innan jobbet väntar. Nästa vecka väntas både jobb, jubbeljoggen och lite annat smått och gott. Ha de fint och njut för på onsdag vänder de igen...

Likes

Comments

Blev barn på nytt och köpte såpbubblor.... mamma va ju dock bättre att fota än va jag va, haha.

Trevlig fredag på er alla, tycker de känns som att veckorna går ganska fort. Alla träden är så gröna nu med och det är så roligt att se, detta inlägg skrivs på en filt ute i trädgården, hur mysigt är inte de, att kunna sitta ute i trädgården och skriva massa blogginlägg och inspireras av fåglarnas läte och annat sus som låter i bakgrunden. Inspirationen flödar och jag vill att tiden stannar på denna årstiden.

Likes

Comments