Header

Hej på er alla. Hoppas ni har de, lägger in lite bilder ifrån min telefon.

Och annars är det jobbet som gäller dag som natt nästintill.

En och annan jobbselfie är svårt att låta bli när man åker hiss upp o ner hela dagarna på jobbet....

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Här kommer en liten bildbomb från dagen! Lite photoshot och blommor.

Dagen till ära blev de klänning också! Imorgon är det fredag och min jobbhelg kickar igång!! X antal timmar ska avverkas innan tisdagens lediga dag kommer!! Ha de bra folk!

Likes

Comments

Hallå på er! Kan ju passa på att blogga lite när man ändå ligger sömnlös och bara hör regnet smattra utanför huset... Hoppas ni alla haft en bra helg och är redo för en ny vecka, kanske sista skolveckan för vissa, vanlig vardag eller jobb.

Jag va och firade Felicias examen i fredags.

I lördags blev de utgång för o fira på OPA- ligger vid munksjömagasinet. Vigiland spelade så de var ganska fullsatt. Bra drag och härliga vänner med ut. I söndags fick jag ett ryck att jag skulle bada... haha och det var verkligen på direkten. Bytte om och fick med mig mamma ned, doppade mig i den kalla sjön och sen upp igen. De va inget långt bad men de blev iallafall ett dopp.

Helgens outfit. Hoppas ni alla sover gott, jag ska återigen föra ett tappert försök att somna innan klockan ringer 05:10. Ha de!

Likes

Comments

Idag har jag trott att jag ska dö ca 100 gånger, har vart på Liseberg! Förra gången jag va där var vid jul med familjen. Det var så hink mysigt!! Idag åktes de karuseller och sen vann jag en hel del choklad med mig hem. Så nu är jag lagom trött och imorgon väntas en delad tur på jobbet. Dags att tänka på refrängen och varva ner från dagens åk och intryck. Ha de gott så ses hörs vi.

Likes

Comments