Igår fick jag ännu en impuls bara sådär... Fick syn på min cykel efter jobbet och tänkte "nä fan jag tar cykeln hem" OCH det gick bra hela vägen fram tills det var ca. 50m kvar till huset då... föll jag pladask ner i marken, på den hårda isgatan som jag nyligen hade tänkt att oj detta går ju bra att cykla på.. Men pang så ligger jag där på marken med cykeln nästintill över mig och ett stort blåmärke på knäet med lite små extra knölar under och på knäet... och idag när jag vaknade så kände jag även av en ömmande axel. men men vintern är inte över än kommer ligga på gatan fler gånger denna vintern.. Hoppas alla mår bra och att ni tar det lugnt ute i halkan..

Förövrigt testar jag på de där med att vara utan facebook ett tag, får se hur länge jag lyckas med det. Någon som testat och lyckats vara utan en längre period?

Likes

Comments

För ca 6 timmar sedan hade jag långt hår... senare fick jag för mig att klippa håret... så mamma fick hugga tag i saxen och klippa mig... Sjukt nöjd... annorlunda känsla nu efter med inget hår som hänger och slänger vid mig.

Före/efter

Likes

Comments

En ledig lördag är inte ofta det händer nu förtiden men idag så.... Idag tog vi en sväng in till stan.... Riktigt skönt att bara få va ledig ett tag. Det behövs, börjar bli bättre i min förkylning nu också så det hjälper att vara ledig!

Mysig tur med mamma till stan! 👌🏻

Likes

Comments

Hårfärg inköpt så i helgen blir de färgning 😜

Blir förmodligen inte jätte mycket förändring men lite färgskiftning hoppas jag på.....

Likes

Comments

Sådär ja och så var ännu en dag över... Nu ska jag krypa ner i sängen och sova... trött och hängig.. Hoppas bara på att jag blir bättre nu under dessa dagar... ser fram emot 3 dagar ledigt nu så jag kan vila upp mig lite och bli lite frisk från min förkylning också kanske... Så är man tillbaka med ny frisk energi på måndag förhoppningsvis....

Önskar er en trevlig och härlig trettondag helg! Nu stod termometern på -10 grader om inte mer.. usch så kallt... brr fryser av bra tanken...

Likes

Comments

Idag har i stort sett hela landet gått runt som pingviner på landets alla isiga gator... Kylig blåst och ruggigt väder i allmänhet.. Hade gärna stannat kvar under täcket idag när jag vaknade och hörde vinden utanför fönstret..

Ett litet vitt snötäcke har lagt sig... Va tror ni är vintern här för att stanna några månader nu?

Likes

Comments