Header

Ännu en gång kommer de paket till mig och denna gången ett par skor till min samling men inte vilka skor som helst utan ett par Nike air. Har ju redan några par sedan tidigare men dessa skor bara älskar jag! Mjuka och så himla behagliga för fötterna!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag låg denna fina Box i min brevlåda!

Lika spännande varje månad när man öppnar, 5 riktigt bra saker! Torrschampo, toplack, mascara, ansiktsmask- älskar ansiktsmasker och sen var de ett balsam till håret med... Bara bra produkter. Ska bli spännande att prova dessa märken etc! #glossymoments #glossybox

Vill du som jag få hem en överraskning i brevlådan varje månad? Gå in och bli prenumerant via länken nedanför:

Bli prenumerant redan idag!

Likes

Comments

Idag kommer glasstest 3 och idag provar vi solero samt Magnum kokos.

Vi börjar med soleron.... glassen va sådär enligt min smak, gillade inte riktgt att de va jordgubbsbitar i glassen och jag tycker bättre om den "gamla soleron, den könns friskare på något vis tycker jag! Denna glassen får 1 av 5 glasspinnar, och mamma har inte provat denna då hon inte tål jordgubbar.

Mamma åt Magnum glassen och tyckte den va jätte god,tillsammans med den dubbla chokladen passade kokosen perfekt! Jag smakade bara lite på glassen och tyckte de va lite mycket kokossmak, mamma ger den 5 av 5 glasspinnar. Nu är de inte många glassar kvar att smaka men även de sista glassarna kommer komma upp här på bloggen!

Likes

Comments

En ledig dag går riktigt fort... denna dag lider mot sitt slut och imorgon går jag på och jobbar helg... både 7-21:15, 7-16 och även 7-18 är tider som ska betas av innan jag blir ledig nästa gång....

På återseende mina läsare ☘️

Likes

Comments

Idag kommer del 2 av vår testa glassar... idag har vi testat ben&jerrys nya och även Magnum med 6st små glasskulor. Vi passade på att köpa massa glass från Pressbyrån medan de nu har halva priset på all glass...

Och både mamma och jag tyckte dessa små glasskulor va enormt goda. Dom smakade lite som den vanliga Magnum som finns på glasspinne. Ett stort plus var att det var småkulor då det även är lätt att dela med sig av glassen till andra. Denna glassen får 5 av 5 glasspinnar från oss båda.

Första tuggan tyckte vi var god men efter ett tag blev den lite tråkig att äta på... kakan över och under glassen var lite för mastigt... jag hade nog tyckt om den bättre om glassen bara vart på en pinne utan kakan runt om... ingen glass som kommer köpas igen tyvärr! Glassen får 2 av 5 glasspinnar av oss... glassen i sig var god.

Nästa gång provar vi Magnum kokos, solero och även dumma mej glassen. Så fortsättning av detta följer... har ni smakat de nya glassarna än, va tycker ni om dom? Någon favorit ännu?

Likes

Comments

Halloj på er, idag blir de inte så mycket mer än en kort uppdatering! Har idag gått tur och retur in till stan och hem igen med mamma!

Gick förbi en stackars enbent fågel.... men han verkade klara sig rätt bra ändå, bättre än vi hade gjort på ett ben måste jag säga.

Likes

Comments