Header

Hej!
Jag har nu varit hemma från Kina i en vecka. Tidsskillnaden tär fortfarande på mig, hoppas den släpper snart. Jag tänkte att jag skulle posta lite bilder från resan, så här kommer de.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hola!
I fredags jobbade jag min sista dag för denna sommar vilket kändes underbart. Slutade vid 13, kl. 17 tog jag och farmor sedan flyget till Mallorca där jag är just nu. En veckas sol, bad och shopping kunde inte ha kommit mer lägligt. Vädret har varit underbart med strålande sol och 30 grader varmt. Idag är det dock molnigt men det känns skönt då jag och Hanna ska shoppa. Eftersom Hanna har varit i Mallorca 1 månad har vi inte träffats på as länge och jag har verkligen saknat henne så det känns så bra att hon har ett par dagar ledigt när vi är här!

XOXO AMANDA

Likes

Comments

Var hälsad!

Dagar som denna, då solen skiner och det är varmt och skönt och man tar på sig solglasögonen när man går ut, får mig att längta efter sommaren. Längtar till lov, glass, sol, bad och att sitta uppe sent på kvällarna och se hur solen går ner bakom trädtopparna. Jag saknar till och med myggorna som äter upp mig, men det är en del av svensk sommar. Längtar till Bröstorp och till att åka båt över till Nora och strosa runt på de små gatorna i flippflopps, köpa glass som man sedan äter nere på bryggan. Jag vill åka till arlntorps ö oh spela minigolf och simma ut till hopptornet. Alla sena kvällar med kompisar då man slipper tänka på när man ska gå upp dagen efter. Jag till och med längtar till att sommarjobba!! Jag har två jobb i sommar, ett där jag ska rensa ogräs och ett på en restaurang. Det ska bli så kul. Kan inte dessa 7,5 veckor gå fort.....

/ AMANDA

Likes

Comments

För idag har jag tagit KÖRKORT!!!

Gjorde både teorin och uppkörningen så hela dagen har gått åt till att vara spänd. Men nu känns det asbra, ska bli så skönt att kunna åka vart jag vill och inte behöva rätta sig efter buss, väder eller föräldrar.

Likes

Comments

Var hälsad!

Artonårsdagen firades stort, med först sång på sängen och sedan släktkalas. Mycket god mat, tårta och presenter. Jag har sedan jag var i London sist önskat att få åka tillbaka dit och åka till Warner Bros studions där de skapade Harry Potter filmerna. Och jag fick det, flygbiljett, inträde och pengar till hotel och shopping, kan det bli bättre? Längtar så, antingen åker vi i början av juni eller i augusti. Det är så mycket som händer nu i vår så det är nästan skönare i höst, och då har ju hunnit jobba också så att jag har lite mer pengar att schappa för :D

Likes

Comments

Likes

Comments

Var hälsad!
Hur många gånger på en dag kan man skotta? Idag har jag skottat två gånger och båda gångerna skottade jag både våran garageuppfart och grannens. Snacka om hårdträning, Phu. Jag tycker faktiskt dethär ganska kul och skotta, man får vara ute i snön och man kan lyssna på musik samtidigt. Sedan är det också väldigt skön att det är lugnt. Man kan gå runt lite i en dvala och bara vara själv. Så skönt. Eftersom det har snöat hela dagen så är det ett ganska tjockt lager snö som ligger på maken. Jag älskar att pulsa runt i snön så nu på kvällskvisten tog jag ett varv runt kvarteret. Så mysigt.

// AMANDA

Likes

Comments

Var Hälsad!

Idag var jag med halva släkten på bio, vi gick på som rubriken säger "En man som heter Ove". Jag har läst boken innan och hade stora förväntningar på den. Jag tycker den var riktigt bra. Berättelsen grep tag i en och man fick en åktur. Vill man tokskratta är det här inte rätt film, men det finns visst en del stillsam humor kvar. Alla är kanske inte som jag som satt med tårarna rinnande genom större delen av filmen. Men jag tycker ändå det är en film värd att se.

// AMANDA

MovieZine skriver såhär om den:

En man som heter Ove” berättar om 59-årige Ove, kvarterets vresige ordningsman. När höggravida Parvaneh med familj flyttar in i radhuset mittemot och backar in i Oves brevlåda börjar en komisk och hjärtevärmande historia om tilltufsade katter, oväntad vänskap och kärlek så stark att bara döden ser ut som den enda utvägen. Hannes Holm regisserar efter Fredrik Backmans succéroman.

Likes

Comments