Nu har jag och Kajsa varit på zoo här i stan. Vi drog mest dit för att vi ville se en panda när vi var här i Kina. Väl på plats såg vi en del coola djur och även att kineser inte kan bete sig på zoo. Det fanns tre instruktioner på alla burar och de var:

-Do not knock
-Do not feed
- No flash photography

Alla de tre sakerna gjorde däremot vuxna människor där vilket vi tyckte var fascinerande. Strutsar fick käka kakor och en del var tråkiga vilket ledde till att folk knackade på fönsterna i stil med de Dursleys från Harry Potter.

Men vi fick äta sockervadd och se barn få leka med lite tanks vilket alltid är kul!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var vi i en park här i Peking som innehöll lite tempel där det togs inträde för att komma in. Trots var det massa folk som gjorde annat än att kolla på tempel vilket gjorde det väldigt trevligt. På några ställen spelade pensionärer i band och på andra var det massor som dansade i grupp. Så det blev att vi vandrade runt där i några timmar!

Likes

Comments

Hej, de två senaste inläggen saknar helt text vilket ni kan se. Detta beror på att jag skriver detta med en mus vilket gör det otroligt osmidigt. Men så fort jag får tag på Kajsas dator och vettigt wifi ska jag skriva en roman om varje bild!

Likes

Comments

Hallå, nu har vi landat i det sista landet på våran resa, Mittens rike som det så fint heter på mandarin.

Vi har vandrat omkring och insupit Kina så pass mycket att vi kände att vi var värda att ta oss till det svenska mekkat som är IKEA. Där åt vi bulle och köttbullar och såg att man i Kina gör sig lite mer bekväm och känner sig som hemma. Det var barn som sov i sängarna och folk som satt med egen dator och jobbade i visningslägenheter.

Nu ska vi snart vidare till nästa stad som vi tror blir Nanjing.

Likes

Comments

​Nu såhär när man har varit ifrån Nya Zeeland i två veckor så passade jag på att göra en film från några av de klipp som vi tog från bilen. Det är inte alla de finaste ställena men mer av ett litet smakprov av vad man fick se när man körde mellan olika platser. 

Likes

Comments

De sista dagarna spenderar vi åter igen i kuta innan vi ska ta planet till Shanghai. Här har vi passar på att gå på lyxbio igen där vi såg djungelboken. Rekommenderar starkt att gå på det för det är riktigt mysigt att sitta med filt och kudde i en reclinerfotölj och beställa in mat som blir serverat till en. Allt detta till det förmånliga priset 62 kronor.

Vi passar även på att surfa igen och man kan här se hur stilig jag ser ut när jag glider fram!

Likes

Comments

Efter Gili Trawangan åkte jag och Kajsa vidare till Gili air som är ungefär likadan fast lite mindre festlig. Där mötte vi upp två tyskar vi jobbade med i Nya Zeeland och blev fosterföräldrar till en katt som vi döpte till Eva. Vi var noggranna med att inte mata henne dock så hon skulle klara sig själv när vi sen åkt. Det brydde hon sig inte om utan var alltid där varje morgon när vi vaknade.

Tyvärr fick Kajsa dålig mage pga okänd anledning vilket ledde till att hon låg inomhus i 4 dagar och vi utforskade tyvärr inte den ön så mycket. Efter att ha varit en bra pojkvän i två dagar och hämtat saker till henne så tröttnade jag och börja hänga på stranden och snorkla med sköldpaddor igen.

Likes

Comments

Idag har vi slitit oss från solstolarna för att cykla runt den ön vilket tog ungefär 2 timmar. Vi badade dock några gånger på vägen och lekte även med lite gungor som finns utsatta i vattnet och som är populära att ta kort med.

Sen la jag även upp några bilder på en sköldpadda som vi såg den andra dagen vi snorklade.

Likes

Comments