Alltså känns seriöst som att min blogg kommer vara typ någon jävla nattblogg.
Har fortfarande inte somnat. What a fucking surprise eller hur?


Har suttit och varit överexalterad över att gifyo har funkat i typ en halvtimme, med tanke på att det inte funkade på seriöst mer än två veckor. Som ni kanske inte vet än, eller kanske gör det. Så är jag fucking obssessed av att göra gifs, fotografera och rita etc.

Så hur fan ska jag då leva utan något att ladda upp det på???? Attentionwhore varning, eller? Fast typ inte.

Tumblr finns ju men det är ju fan inte samma sak. Tycker att dom borde fixa så man kan ladda upp bilder som är större än 1 MB eller vad fan dom nu har nu. Kommer inte ens ihåg för att det är så löjligt imo.


Har ett förjävligt brännsår som vägrar att läka också. Ser jävligt infekterat ut men ändå inte. Ni vet sånadär skorpor som blir? Och det är helt jävla gult och vidrigt men det är hårt som ett jävla as? Precis. Vill bara slita bort skorpan for the satisfaction och slippa den äckliga skorpan.

Påtal om skorpor och mat. Jag är hungrig. Nu vet ni.

​Ska försöka att fucking somna nu, göra det jag alltid gör. Stoppa på netflix, fixa mig en kopp varm Oboy och lägga mig och försöka dö i sängen. ​Jag tänker klara mig utan mina jävla piller från helvetet. Jag kan somna utan dom.(pff)

Likes

Comments

Woah. Trodde seriöst aldrig att den här dagen skulle komma. Jag har seriöst skaffat mig en blogg.

Klockan är 4 på morgonen och jag har fortfarande inte lyckats somna.
Kedjeröker för att slippa ångest och behöva ta min medicin jag försöker trappa ned på vilket är så grovt svårt.
Ligger i sängen och kollar Netflix och lyssnar på när min pojkvän snarkar, vilket konstigt nog har fått sin charm trots att det kan vara smått irriterande.

Har snart sett klart alla säsonger som finns på Netflix av Modern Family, kan lugnt säga att det är min favoritserie i början av 2016.

Det här året ska vara ett bra år. Det måste det vara.
Startade det med att tillbringa en vecka på psyket vilket fick mig att både träffa otroligt intressanta och underbara personer.
Det var verkligen en bra sak som jag borde ha gjort för flera månader sen egentligen. Kunde jag spola tillbaka tiden hade jag det, men det är omöjligt, så det är ingen idé att känna ånger.

Imorgon, eller ska jag säga senare idag? Ska jag försöka att städa i lägenheten ordentligt och inte slösa bort hela dagen på att sova som jag alltid gör, I'm a fucking mess. I know.

Tänker ligga ner, njuta av att jag lever även hur svårt det är ibland och försöka smälta ihop med sängen och förhoppningsvis somna tillslut, snart.
Godnatt! Eller godmorgon.

Likes

Comments